Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 5 tane warband kartı var, summer sale kartlarıyla takas edebilirim diyicemde kim napacak warbandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hadi be babuşlar torchlight 2 + skyrim arıyorum. reus düştü bak fazladan, football manager da var iki tane. tek karta iki kart da veririm gerekirse, şu badge'i istiyorum len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Silphatos said: trade ruhu abi, 10 centten çok var walletta yoksa dsf abi ahahaha aynı düşünceye sahibim, ulan çalışmayan adamken bile böyle cimrilik yapmazdım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Elimdekiler ; Prison Architect(Summer Gateway kartı) The Living Wood(Terraria kartı) SWAT(CS:GO kartı) İstediklerim; Bioshock İnfinite Chivalry:Medieval Warfare Dead Island Riptide Football Manager 2013 Reus Skyrim istediğiniz kartla istediğim kartı takaslayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dead island riptide e karşılık alan wake hartman veya garrys mod invasion isteyen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bi tek skyrim kaldı, elimde fazladan fm var. yapın bi güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 1 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 takas yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 fazladan chivalry var tomb veya prison architect alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 fazladan, bioshock ve dead island riptide ve cs:go swat var. torchligt ve fm ile takas edilir. lütfen. rica ediyorum edelim. hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Kerbal ve Torchlight kartlarım var. Reus, Prison, Skyrim veya Tomb Raider kartları arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kerbal'e fm yada chivalry değişilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 elde kalan summer salelere talibim sdfs arkadaşım 2 defa craftlamış bende bi mok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 fazladan chivalry ve prison architect var, skyrim arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Redeagle said: Kerbal ve Torchlight kartlarım var. Reus, Prison, Skyrim veya Tomb Raider kartları arıyorum. kerbal hala duruyorsa tomb raider vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 prison architect ve reus var elimde. skyrim chivalry dead islnd kerbal tomb raider torchlight elinde bunlar olan varsa takasalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 5 dane herhangi bi kartı verene su oyunlardan birini veriom Anomaly: Warzone Earth Aztaka Bit.Trip Runner Cubemen Dead Pixels Edna & Harvey: Harvey's New Eyes Galactic Arms Race Greed Corp iBomber Defense Oil Rush Serious Sam Double D SpaceChem The Adventures of Shuggy The Blackwell Deception The Journey Down: Chapter 1 Penny Arcade’s On the Rain-Slick Precipice of Darkness Episode 3 yalnız bunlardan birini magnum alacak daha karar veremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 oyunlardan hangisi iyi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sahip olduğumuz hangi oyunların kart verdiğini nasıl öğreniriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hiçbiri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 chivalry dışındaki summer sale kartları satın alırım arkadaşlar. satacak varsa haberleşelim. gevurdan almayalım istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 10 centin yabancısı mıolur ya al gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 o da dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Silphatos said: 5 dane herhangi bi kartı verene su oyunlardan birini veriom Anomaly: Warzone Earth Aztaka Bit.Trip Runner Cubemen Dead Pixels Edna & Harvey: Harvey's New Eyes Galactic Arms Race Greed Corp iBomber Defense Oil Rush Serious Sam Double D SpaceChem The Adventures of Shuggy The Blackwell Deception The Journey Down: Chapter 1 Penny Arcade’s On the Rain-Slick Precipice of Darkness Episode 3 yalnız bunlardan birini magnum alacak daha karar veremedi şunlardan isteyen yok mu la, 5 karta oyun veriokake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 benim summer sale'den hep farklı kart düştü ben mi şanslıyım. hiç trade gerekmedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar