Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ben hep öyle düşürdüm kartları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 la her oynadığım için öyle kart düşmeliydi oz aman düşmedi kart falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Seru said: ben hep öyle düşürdüm kartları. Alt tab yapsak da oluyor mu peki? Kritik soru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yanlış yere yazmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bioshock, skyrim, tomb raider ariyorum. elimde chivalry var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bioshock ve skyrim var bende, ne ise yaryiro bu cardlar onu da bilmiyorum okuyasim da yok. para ederse satayim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 badge craft ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi level 10 olduktan sonra 10 oyunun kartlarını topladım 3 badge yaptım hala 1 tane foil dusmedi bu nası bi sans. 40 drop lan 1 tane foil duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 100'den fazla karttan 3 tane foil çıktı bana, drop rate çok düşük foilin. 40 tanede çıkmamasında bi anormallik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 anormal oldugundan degil ya insan 1 tane de olsa gormek istiyor. neyse istemedigim oyunların duzlerini satıp istediklerimi alıp badgeliyorum bence legit ve eglenceli arada 1 2 dolar atmıs oluyorum steam e zaman geciyo asdhads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Reus Foil diye bişey düştü bana vote yaptığım için, o mu drop rate'i düşük olan kart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 lan o summer kartlarının da mı foili vardı http://steamcommunity.com/market/listings/753/Reus%20%28Foil%29 ballısın, git okut 2.5 dolara ftl alırsın adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community. Yani başkası badge yapnca benim booster kazanma sansm mi oluyor, su booster olayını kafam almadı saatler oyundaym gelmedi booster falan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fm 2013 var fazla trade isteyen söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Idling yapmak istemiyom da yapmak lazım ya sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 applev0dka said: Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community. Yani başkası badge yapnca benim booster kazanma sansm mi oluyor, su booster olayını kafam almadı saatler oyundaym gelmedi booster falan:D booster oyunda kalmayla ilgili değil sanırım. çünkü oyunda değilken magicka boosteri gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 civ v, economics kartı var fazla. başka civ v kartına değişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bende civ kartlarıyla magicka ve ck2 kartları alabilirim. ayrıca ring spear of soul diffusion karşılığıda alabilirim. hatta üçüncü güncelleme, süper et oğlan karşılığı spear + 2-3 tane item verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 dead island ve chivalry var elimde. bioshock, tomb raider, skyrim ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 torchlight da eklendi elimdekilere. ucunuze ucumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 trade yapmaya kasacağına fazlalıkları markette sat sonra istediğini al en fzla 0.01-2$ zararın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ona ugrasmasi daha eziyet gibi geliyor ya :) hem sosyallesiyoruz boyle fdsjlkfjsd(meali: post kasiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Bir ton kartlı oyunum var ama sırf kart için oyunları tekrar yüklemek, veya launcherı geçmek falan külfet geliyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 her oyuna kart çıkıyor favor yapılan. fiyatlar da düştü kartlarda satmak pek mantıklı değil şu an için. ha kart destekleyen oyun sayısını arttırmazlarsa elinizdeki kartlar değerlenebilir bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar