Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Trading Cards

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anormal oldugundan degil ya insan 1 tane de olsa gormek istiyor. neyse istemedigim oyunların duzlerini satıp istediklerimi alıp badgeliyorum bence legit ve eglenceli arada 1 2 dolar atmıs oluyorum steam e zaman geciyo asdhads
Mesaj tarihi:
Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community.

Yani başkası badge yapnca benim booster kazanma sansm mi oluyor, su booster olayını kafam almadı saatler oyundaym gelmedi booster falan:D
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community.

Yani başkası badge yapnca benim booster kazanma sansm mi oluyor, su booster olayını kafam almadı saatler oyundaym gelmedi booster falan:D

booster oyunda kalmayla ilgili değil sanırım. çünkü oyunda değilken magicka boosteri gelmişti.
Mesaj tarihi:
bende civ kartlarıyla magicka ve ck2 kartları alabilirim. ayrıca ring spear of soul diffusion karşılığıda alabilirim. hatta üçüncü güncelleme, süper et oğlan karşılığı spear + 2-3 tane item verebilirim.
Mesaj tarihi:
her oyuna kart çıkıyor favor yapılan. fiyatlar da düştü kartlarda satmak pek mantıklı değil şu an için. ha kart destekleyen oyun sayısını arttırmazlarsa elinizdeki kartlar değerlenebilir bilginize.
  • Yeni Oluştur...