benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 fenn said: Forumda ne fakir adamlar varmış la Şu 5 tl lerden sanırım 20 tane gördüm özel çaba olmadan. İsteseydim ohohohohohohoho Dostum genel olarak kredi kartı kullanıyorum 5 tl ile işim olmadıgından yeri fark ettim yoksa 200tl veya 100tl değişse ilk gün farkına varırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 irl gördüm de hala cüzdanıma yeni versiyonu denk gelemedi. genelde 100 ve 200'lerle takılıyorum hehehe. yok yok cidden denk gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 her tarafima surtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 şemsiye lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 neden 5 tl tek neymiş sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Flassh said: neden 5 tl tek neymiş sorunu? turuncumusu gorunumu yuzunden 50 tl ile karistiriyormus halk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 böyle halka böyle para diye çıkarmışlar işte.. hayır hangi insan o kadar salak olabilir yahu, ki paranın değerli olduğu bir ülkede yaşıyoruz, böyle insanlar para görse ÖÖÖ PÖRÖ diye bakıyor anasını satayım. 5tl ile 50 tlyi ayıramayan millete her şey mübah zaten ahah. ne nefret dolmuşum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Fly said: turuncumusu gorunumu yuzunden 50 tl ile karistiriyormus halk. Hükümet çok user friendly imiş meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Valla patide bile ağlayanlar vardı, taksici sahtekarlık yaptı 50yi 5 saydı falan diye. Sözlükte de var hatta. Başıma gelmedi de demek ki yaygın bir sorunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 of benim bundan haberim yoktu. bi yerleden para üstü diye almışım, sahte diye tırsıp dolmuşcuya veremediydim aehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 atm den çekip görmüştüm ilk "he değişti demek" diye düşünüp sallamadıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Biz çocuk ikende aynı banknot vardı galiba ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 eski 1000 liranın rengine benziyor onda arkada fatih sultan mehmet vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 haberimiz olaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Lectre said: böyle halka böyle para diye çıkarmışlar işte.. hayır hangi insan o kadar salak olabilir yahu, ki paranın değerli olduğu bir ülkede yaşıyoruz, böyle insanlar para görse ÖÖÖ PÖRÖ diye bakıyor anasını satayım. 5tl ile 50 tlyi ayıramayan millete her şey mübah zaten ahah. ne nefret dolmuşum lan. taksiciler çok yapıyordu bunu. el çabukluğu ile değiştirip özellikle kadınlraa falan 5 lira verdiniz diye ayar çekiyorlardı. iyi olmuş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Gectigimiz kis Istanbuldaydim. 5TL'nin bi degeri kalmamis. Kagit olarak basmasalar daha iyi. Eskiden 50TL verince bozugun yok mu diye sorardi esnaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 vay şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Lectre said: ne nefret dolmuşum lan. beynin erimiş valla o derece temiz hava tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bende 5 euroyu gördüm güzel olmuş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar