Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Merhaba, Yarın CASA 2013 için Levent'te bi otelden yabancı bir hocayı alacağım. Gayrettepe metrobüsten Bellevue residences'a yürümek kolay mı? Adamı egzos içinde bırakmıyayım sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 google maps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 oradaki yürüme yolu çok karışık maps'lik bi olay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 -bir başarı hikayesi... diye devam etmesini bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Hayat böyle işte kardeş, nerdeeeeeen nereye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 taksiye bin git ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 hayır cok kolay degil, minibusler otobusler olacak yıgınla yanından gecen. ama zor da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 profesörü metrobüse bindirme rezil oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kolay, ama yol çok kötü. saçma sapan karşıya falan geçeceksiniz, hiç gerek yok. ama taksi de almaz bizim ofis bayağı yakın oraya. hangi otelde kalıyorsa ona göre otelden taksiyle gelmek en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Cd- said: Merhaba, Yarın CASA 2013 için Levent'te bi otelden yabancı bir hocayı alacağım. Gayrettepe metrobüsten Bellevue residences'a yürümek kolay mı? Adamı egzos içinde bırakmıyayım sonra.. şu ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 adam egsoz içinde kalmasın demek egzozt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ShadowFury said: -bir başarı hikayesi... diye devam etmesini bekledim bunun için geldim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mendilci cocuk ms in yeni reklam yuzu olmus gibi bi baslik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 beni de gotur microsofta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 taksiye binin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 fiş var mı diye sor ama binmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ilham veren bir paylaşım +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Ben de yarın gideceğim sanırım CASA 2013'e ve ben de Levent'ten gidiyorum. Metrobüsten oraya yürümesi epey uzun, en az yarım saatini alır. Hangi otelden alıcaksın Point mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Levent metro çıkışından 10 dakikada yürünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Garanti'nin sol tarafında bi merdiven var oradan inmek lazımmış. İlerideki sitenin içindeki kapıyı kapatmışlar dallamanın biriyle sabah sabah bağırıştık. RÖH. Neyse yavur hoca bugün gelmedi zaten yarın alacam artık yolu öğrendim en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Esh said: Mendilci cocuk ms in yeni reklam yuzu olmus gibi bi baslik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 metro durağında işportacılık yapan birinin microsoft'a uzanan hikayesini okumayı umarak tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 İbreti aldığım gibi CV'mi Apple'a gönderdim çalışma saatleri uyarsa tamamdır bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar