Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift F2P Oluyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

bi liste ayarlasana abi ilk posta falan zaviel için. benim de karakter eilthyra, ne aptal bi nick bulduysam bakmadan yazamıyorum kendim asghjkl.

zavielde toplaşalım topiği açılsa güzel olur. burası alakasız biraz
Mesaj tarihi:
bingildak said:

3-5 gün oynayıp yorum yapsanıza, bende mi sorun var anlamadım. çok hızlı sıkıldım.

abi işte klasik quest yap, xp kas level atla level atla, dungeon yap gear kas, raid yap daha fazla gear kas, gear kas geaaar

oyun bu yani fazla bişey beklememek lazım. ha ben eğleniyorum çünkü bedava sdfg
Mesaj tarihi:
bedava ama p2p gibi oyun kalitesi sunuyo, ben de o yüzden beğendim baya geçen hafta 2-3 gün oynamıştım sonra 1 hafta yoktum döndüm şimdi 2 gündür oynuyorum 40 yaptım, 60'a kadar giderim en az sıkılmadan ondan sonra bayarsa bayabilir çünkü en uzun oynadığım mmo uo'ydu, wow vanillada 2 ay oynayıp bıraktım hesap edin adsf
Mesaj tarihi:
yok bende farklı bir beklentiyle başlamadım da GW2'nin quest, leveling ve kombatı çok daha eğlenceli gibiydi sanki. doğrusu onu da end-game'e kadar getirememiştim sıkıntıdan. ama en azından hopluyodun zıplıyordun bir şeyler falan oluyordu.

teamplay pve istiyorum darkfall'da olmadığı için ama herhalde challenging eğlenceli raid tarzı şeyler end-game'de başlıyor, imkansız benim dayanmam. 10'a gelemedim. gözlerim kapanıyor saat 11. hehe.
Mesaj tarihi:
alın size kod (siteye giriş yapıp kullanıyorsunuz kodu)
You have to enter the code on 'your account' on trions website BEFORE activating rift or storm legion

LRKZGZN9FYJKZ2DRJ9JT

10 plat, 14 slotlu çanta vs. veriyormuş. yeni başlayan için iyi para sanırım. ilk binek 2.5 platdı.
ayrıca:
- The Novitiate's Phylactery, a trinket that increases all experience gained by 5%
- You will earn the in-game title, “The Chosen.”

kod sahibine birşey verdiği yok. Salak bir kozmetik pet ile şapka 3 üncüde bi binekmi ne veriyormuş. Kullanın işte kodu ya. Kod sahibine yazıktır. Kesin iyi birisidir.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

alın size kod (siteye giriş yapıp kullanıyorsunuz kodu)
You have to enter the code on 'your account' on trions website BEFORE activating rift or storm legion

LRKZGZN9FYJKZ2DRJ9JT

10 plat, 14 slotlu çanta vs. veriyormuş. yeni başlayan için iyi para sanırım. ilk binek 2.5 platdı.
ayrıca:
- The Novitiate's Phylactery, a trinket that increases all experience gained by 5%
- You will earn the in-game title, “The Chosen.”

kod sahibine birşey verdiği yok. Salak bir kozmetik pet ile şapka 3 üncüde bi binekmi ne veriyormuş. Kullanın işte kodu ya. Kod sahibine yazıktır. Kesin iyi birisidir.

eyw kodu kullandım da, her chara mi gidicek bu itemler sectgm 1 tanesine mi, öyle ise nasıl seciyorum ?
Mesaj tarihi:
ben büyüleri merak ettiğim için takılıyorum

abi yıldırım atıosun yukardan, sonra su atıosun yavaşlıo herif sonra veriosun voltajı

raiden gibi takılıorm
Mesaj tarihi:
yukardaki kod chosen title'i ve trinkettten başka birşey vermedi.

gerçi mesajda rift'i aktif etmeden önce girin diyor bunla mı alakası vardır bu işin acaba.
Mesaj tarihi:
O kod olayındaki herşey gelmeyebilir 30 günlük üyelik yapılmadığı için. Ama title felan geliyor olması gerekiyor.

Birde yamulmuyorsam kodu kullananlar ile bağlanıyor birbirmize teleport atabiliyoruz (30dk cd mi ne var)

Ayrıca, birisi eliimizden tutsa fena olmaz yani. Ne bileyim bize plat yollasın, çanta yollasın. :P.
Zaten 2 slot çanta varmış.
  • Yeni Oluştur...