Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bi liste ayarlasana abi ilk posta falan zaviel için. benim de karakter eilthyra, ne aptal bi nick bulduysam bakmadan yazamıyorum kendim asghjkl.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 3-5 gün oynayıp yorum yapsanıza, bende mi sorun var anlamadım. çok hızlı sıkıldım.
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben ileride zevklenir diye biraz direniyorum
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Silphatos said: bi liste ayarlasana abi ilk posta falan zaviel için. benim de karakter eilthyra, ne aptal bi nick bulduysam bakmadan yazamıyorum kendim asghjkl. zavielde toplaşalım topiği açılsa güzel olur. burası alakasız biraz
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bingildak said: 3-5 gün oynayıp yorum yapsanıza, bende mi sorun var anlamadım. çok hızlı sıkıldım. abi işte klasik quest yap, xp kas level atla level atla, dungeon yap gear kas, raid yap daha fazla gear kas, gear kas geaaar oyun bu yani fazla bişey beklememek lazım. ha ben eğleniyorum çünkü bedava sdfg
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bedava ama p2p gibi oyun kalitesi sunuyo, ben de o yüzden beğendim baya geçen hafta 2-3 gün oynamıştım sonra 1 hafta yoktum döndüm şimdi 2 gündür oynuyorum 40 yaptım, 60'a kadar giderim en az sıkılmadan ondan sonra bayarsa bayabilir çünkü en uzun oynadığım mmo uo'ydu, wow vanillada 2 ay oynayıp bıraktım hesap edin adsf
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 zaviel de 10 15 kişi olursak guild'e startı verelim artık 5 man falan yaparız birşeylerç.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 2 hafta sonra adam kalmaz sonra çıktığın guilde kalırsın ortada sdf. keşke böyle partynin biraz detaylısı secondary guild gibi bi şey olsa mmolarda
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 guild işi yaş gerçekten de. onun yerine bir chat kanalı kuralım oyun içinde. öylelikle haberleşme yapılsın.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yok bende farklı bir beklentiyle başlamadım da GW2'nin quest, leveling ve kombatı çok daha eğlenceli gibiydi sanki. doğrusu onu da end-game'e kadar getirememiştim sıkıntıdan. ama en azından hopluyodun zıplıyordun bir şeyler falan oluyordu. teamplay pve istiyorum darkfall'da olmadığı için ama herhalde challenging eğlenceli raid tarzı şeyler end-game'de başlıyor, imkansız benim dayanmam. 10'a gelemedim. gözlerim kapanıyor saat 11. hehe.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ön atın bana zeviel de oynayanlar, koyalım ilk mesaja, ya da yeni konu açın gören gelen olur belki
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 zaviel'de char aciyorum guardian mi acayim ? neye ihtiyac var :D
bck Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bu oyunun pvp arenaları nedense zevkliydi..
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 alın size kod (siteye giriş yapıp kullanıyorsunuz kodu) You have to enter the code on 'your account' on trions website BEFORE activating rift or storm legion LRKZGZN9FYJKZ2DRJ9JT 10 plat, 14 slotlu çanta vs. veriyormuş. yeni başlayan için iyi para sanırım. ilk binek 2.5 platdı. ayrıca: - The Novitiate's Phylactery, a trinket that increases all experience gained by 5% - You will earn the in-game title, “The Chosen.” kod sahibine birşey verdiği yok. Salak bir kozmetik pet ile şapka 3 üncüde bi binekmi ne veriyormuş. Kullanın işte kodu ya. Kod sahibine yazıktır. Kesin iyi birisidir.
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ticket açmıştım geçenlerde, cevap geciktiği için 750 kredi yollamışlar. (tu)
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Densiz said: alın size kod (siteye giriş yapıp kullanıyorsunuz kodu) You have to enter the code on 'your account' on trions website BEFORE activating rift or storm legion LRKZGZN9FYJKZ2DRJ9JT 10 plat, 14 slotlu çanta vs. veriyormuş. yeni başlayan için iyi para sanırım. ilk binek 2.5 platdı. ayrıca: - The Novitiate's Phylactery, a trinket that increases all experience gained by 5% - You will earn the in-game title, “The Chosen.” kod sahibine birşey verdiği yok. Salak bir kozmetik pet ile şapka 3 üncüde bi binekmi ne veriyormuş. Kullanın işte kodu ya. Kod sahibine yazıktır. Kesin iyi birisidir. eyw kodu kullandım da, her chara mi gidicek bu itemler sectgm 1 tanesine mi, öyle ise nasıl seciyorum ?
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben büyüleri merak ettiğim için takılıyorum abi yıldırım atıosun yukardan, sonra su atıosun yavaşlıo herif sonra veriosun voltajı raiden gibi takılıorm
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yukardaki kod chosen title'i ve trinkettten başka birşey vermedi. gerçi mesajda rift'i aktif etmeden önce girin diyor bunla mı alakası vardır bu işin acaba.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bg lerde köpek gibi ability spamliyorum mana bitmiyor. yarılanmıyor bile. bug diye bildirdim.
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 O kod olayındaki herşey gelmeyebilir 30 günlük üyelik yapılmadığı için. Ama title felan geliyor olması gerekiyor. Birde yamulmuyorsam kodu kullananlar ile bağlanıyor birbirmize teleport atabiliyoruz (30dk cd mi ne var) Ayrıca, birisi eliimizden tutsa fena olmaz yani. Ne bileyim bize plat yollasın, çanta yollasın. :P. Zaten 2 slot çanta varmış.
Öne çıkan mesajlar