Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 end of bodybuilding. artik okuz gibi gidip agirlik kaldirmaya son verdim. daha cok kinesis, boks, crossfit vb spora yoneliyorum. agirlik kaldirmanin hic bir manasini artik gormuyorum kendi adima ve yasim dolayisi ile. merdiven cikarken gotten solumaktan vs baydim. dinamik sporlara yoneliyorum umarim daha cok faydasini gorurum. rip BB..
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 amacın artık öyle kas filan yapmak değil yani
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 cross-fit'e laf atanlar duysun bunları.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kanuni said: end of bodybuilding. artik okuz gibi gidip agirlik kaldirmaya son verdim. daha cok kinesis, boks, crossfit vb spora yoneliyorum. agirlik kaldirmanin hic bir manasini artik gormuyorum kendi adima ve yasim dolayisi ile. merdiven cikarken gotten solumaktan vs baydim. dinamik sporlara yoneliyorum umarim daha cok faydasini gorurum. rip BB.. isabetli karar şişip iyi görünücem diye kalas gibi olmak sağlıklı yaşam falan değil dediğin gibi merdiven çıkarken yoruluyorsan hiç bir anlamı yok kondüsyon kazanmak için boks falan güzel olur + koşarsın, iyi de beslenirsen zaten kaslartını da korursun, yağ da baglamazsın gerçek anlamda fit olmak budur zaten
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bodynin yanına boks eklesen yeterdi :D body yide biraz xfit e benzetebilirsin de normal xfiti sevmiyorum ben sacma hareketler var çok
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 jag senin gibi yapabilsem yaparim.. ama olmuyor artik git gir altina agirligin gel geri icim daraldi.. zaten belli bir kas var vucudumda simdi bunlar daha dinamik sporla destekleyip is yapar hale getirmem lazim. 42 ye merdiven dayadim olm :D ha ayrica trainerla calisiyorum gecen carsamba komple agirlikli girdik ama oyle deli gibi bench yerine daha hafif 60kg bench girdik, ama ustune 8 tane daha hareketi ayni anda yapinca allak bullak oluyorsun. hani statik 8 tekrar yap sonra bekle 8 daha yap sonra gene yerine bir anda bacak dahil her bir kas grubunu giriyorsun zaten. yok abi hani zayifsindir kas istiyorsundur yap gym bb, ama ben artik tamamim. yeter. yararini gormuyorum yani. sadece sekil ama ise gelen is yapar bir bok yok :( hem bu daha zevkli be :D
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi 3 aydır kardio başlıycam kilo vericem diye 3 aydır başlayamıyorum, en son yaptığımda o kadar baymışım ki, böyle eliptik bisiklete bakıyorum içim kararıyor, yarın başlarım diye. 90 gün geçti, et lapası gibi kaldım böyle. öyle yıllarca bb yapan adamları çok takdir ediyorum ben maksimum 8 ay - 1 yılda inanılmaz sıkılıyorum bırakıyorum. hiç benim harcım işler değil. içim bunalıyor aynı şeyleri tekrar etmekten.
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Her zaman diyorum: Beyinsiz bb vücudunu, daş gibi fitness vücuduna, 15km non stop koşabilen bir bünyeye tercih ederim.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi bugunki seansdan sonra aldim karari.. 7 li bir istasyon calismasinda kac kere izleidm bu adami yaparken kizlarla veya kendi basina. dedim bu ne be. bodyciyim ya ben, gotumle guldum. bugun ama utandim. rezalettim. o kolay gelen hareketlerin aslinda ne kadar zor ve beni rezil ettigini gordum. bunlari yapamazken, ve yaptigim spor bunun tam tersine beni gotururken o sporu yapmanin hic bir manasi kalmadi normal olarak. denize gidersin yuzemessin, daga gidersin bekleyin lan geberdim dersin, kossan kosulmaz, basket oynasan oynanmaz, oyle pofidik pofidik dur sus saksisi gibi :D
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 o da fenamıs, kafana göre takıl abi ama gene canın çeker bence bi gireyim benche falan diye arada :D
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 acikcasi anlamissindir istedigim senin yaptigin. :D ise yarar vucut. turkiyeye geldigimde gene trainer ayni olur oda zaten bb ci. spor spordur abi.. bunun iyisi kotusu olmaz. gotunun ustune oturup durmadigin surece yaptigin her turlu spor guzel. iyisi kotusu yok bu isin. hepsinin kendine gore artisi var. eksisi olan tembellik.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kanuni said: hafif 60kg bench Kanuni said: hafif Kanuni said: 60kg Kanuni said: hafif http://onemeanmfa.files.wordpress.com/2011/08/2rfv6zp-1.gif
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi 20 ser kg koyuyorsun barla 60 iste. agir degil cidden iyi calismayla sifirdan buna gelmen max 2 ay.
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Aynen. Ab bide supplementler felan çok şişiriyor bana göre. Yani ilaçlar milaçları kastediyorum. Gıda takviyesi alırsan al, onda sıkıntı yok ama az önce de dedim. Eğer bu yaşında o görünüşle benim gibi 15-20 KM non stop koşamıyorsan. Merdivenler eğlenceden çıkıp işkence oluyorsa, yüzerken omuzların geriliyorsa, hareketleri yapamıyorsan VE EN ÖNEMLİSİ ESNEK DEĞİLSEN, bırak... Sağlıklı yaşayıp fitness ile desteklemek çok çok daha iyi. Hem de eğlenceli. Çünkü fitness içerisinde birsürü zevk alabilceğin aktivite de var. edit: araya mesaj girmiş. Bu arada 60 G bench konusunda. Lan bar zaten 20 gk, 20şer de ağırlık koyuyorsun 10-15li 3 set yapıyorsun. Gerçekten hafif yani. Bizim takımda bitane hayvan 100-120 arasında gidiyordu. Ama kafada beyne yer kalmamıştı işte.
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Abi devam edersin bence yine. Birkac yil bb yapmis insan kolay kolay birakamaz. Dinlen biraz baska seylerle ugras baslarsin yine
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sporu birakmiyorum ki abi. haftada 6 gun gene gymdeyim.
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 60 ci benç çokmuş kanuni doğru düşünüyosun. işime yaramıycaksa napim o kadar kası o yüzden biraz atletiklik olsun diye halter çalışıyorum, muscle up ve bazı cimnastik duruşlara çalışıyorum. güç olarak da ayakta bir şeyi havaya kaldırmayı baz alıp military press çalışıyorum. gerisi BB
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kanuni said: sporu birakmiyorum ki abi. haftada 6 gun gene gymdeyim. geçen yaz da ağlıyordun be "ühühü yürüyemedim yemişim badisini, işe yaramayan kas mı olur odun gibi olduuummm " sonra haftada 6 gün antreman yapıp growth ve blablalar alıp gelmiş 15 ay sonra aynı cümleyi kuruyosun. Bir de bana dingil dersin ha.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Sam growth ne be.. Dotunden sallama. Yaptik hatayi bi sene iste.. :(
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 60kg bench yeni baslayan adamın 2 ay sonraki kaldırabilecegi bi agırlık rahatca kendimden biliyorum 70 kilo 183 boy ile baslamistim ilk basladigim günlerde 35kg ile zorlanıyordum 2. ay sonunda 60-65 4. ayda 95kg 10-8-6 yapıyordum 78kg oldum vs
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 20 22.5 takıyordum ben bara, maxım oydu 1 senede :D Bileklerim ağrıyo sonra
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Fistan said: 60kg bench yeni baslayan adamın 2 ay sonraki kaldırabilecegi bi agırlık rahatca kendimden biliyorum 70 kilo 183 boy ile baslamistim ilk basladigim günlerde 35kg ile zorlanıyordum 2. ay sonunda 60-65 4. ayda 95kg 10-8-6 yapıyordum 78kg oldum vs 4.ayda 78kg ile 95kg bp? Iman gucu herhalde? :D Lbs olmasin onlar?
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 has erkek gücü abi adam 3 ayda 3 katına çıkarmış potansiyeli, maşallah inşallah tabii tabii.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 4 ayda 95kg'ya çıkmak nedir ya, madalya verin arkadaşa.
khala Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 4 ayda kendi ağırlığından fazla bp yapmak, hayırlı işler.
Öne çıkan mesajlar