PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 aynen ya ben de 181'e 68'im sende ekstra bi zayıflık var ama hacı sdfsdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yoğğ kas kütlem fazla 65 kiloyu 60 kiloluk görütüde sunuyoyorum 720p iran halı screen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ortamlara akıyorum dediğin de üstünü çıkartıp halıya sürtünüyorsun değil mi? doğru söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Fin said: iran halısından kendi imkanlarınlamı doğdun o nasıl bir kazak lan AHAHAHAHAHAAHAGSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 nasıl bir deneyim yaşadın anlat bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Fin said: iran halısından kendi imkanlarınlamı doğdun o nasıl bir kazak lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 barbu said: bu arada ben 181cm 69kiloyum. ama senden baya baya daha şişman gözüküyorum. kendi standartlarıma göre de normal. hatta göbek bile var. herkeste aynı durmuyor kilo. o yüzden al biraz bence de. normale gelince bırakırsın. illa sınırı yok. max 1 74 sün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 espiri güzel de tüysüzler alıntılarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Fin said: iran halısından kendi imkanlarınlamı doğdun o nasıl bir kazak lan ps : tüysüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 kıllıyım ben de ama halı gibi değil. kazak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Sparkcaster said: barbu said: bu arada ben 181cm 69kiloyum. ama senden baya baya daha şişman gözüküyorum. kendi standartlarıma göre de normal. hatta göbek bile var. herkeste aynı durmuyor kilo. o yüzden al biraz bence de. normale gelince bırakırsın. illa sınırı yok. max 1 74 sün yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 1.80 84 kiloyum maşallah tokmak gibi görünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 1.78 boy 92 kilo tosun gibiyim ama altı dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6H5qJzG2of4 killer!@ belgesel cekmisler 20 eylul yayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 1.20 - 1.30 arasi adamin dedigi ! http://generation-iron.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ben şimdi protein tozu olayına girmeyi düşünüyorum da karar veremedim açıkçası. diyet yapıyorum sabahları lor+yumurta öğlen yulaf veya et/tavuk akşam da öyle geçiştirip gidiyorum. protein tozundaki çekingem bana kilo aldırıcı bir yönü olur mu diye korkuyorum açıkçası. hani kas ağırlığı değil de yağ olarak beni bozar diye çekiniyorum. okuduğum kadarıyla ara öğün olarak ıvır zıvır yiyceğime protein tozu içersem hem tok tutacak hem de protein bazlı bişeyler yemiş olacağım doğru mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 idman yapiyorsun herhalde ? yapip bitirdikten sonra whey alirsan iyi olur. sismanlatacak kadar kalorisi yok zaten. hic dert etmeni gerektiren bir olay degil protein tozu isin ucunu kacirmadiktan sonra. gymi bitir al hemen bir olcek. http://www.bennadel.com/resources/uploads/optimum_nutrition_whey_protein.gif 120kalori 29 gramlik tek oclekte aldigin 24 gr protein baska bir urunde yok yani dogal olarak. adi ustunde supplement zaten destekleyici bir urun. tek olcek yeter idman sonrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 idman yapmiyorsan ara ogun olarak kullanilir ancak su ile veya sutle karistirdigin icin ve 120 kalorilik bir seyin sivi halde ne kadar tok tutuculugu oldugu tartisilir. tabii kisiden kisiye degisir tok tutma olayi. hic yoktan gene iyi tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 idman yapıyorum evet.peki zayıflamaya yardımcı bir yanı olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bence hayir. kas kutlesinin korunmasi ve/veya arttirilmasi icin bu urun turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Bence senin durumun için gerekli bir şey değil onun yerine sağlıkla ilgili takviye alabilirsin illa takviye istiyorsan mesela balık yağı ve c vitamini gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 onun durumu ne ki ? ara ogunde ivir zivir yemek yerine c vitamini ve balik yagimi atsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Soris her mesajında sağlıklı yaşam ve beslenmeyi dayatıyor millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 1-2 avuç kuruyemiş veya meyve yesin işte illa ara öğün istiyorsa. Bence gerek yok protein alıyormuş işte adam düzgünce kırmızı eti ihmal etmemeli ama. Tok tutma olayı olmaz boşuna para vermesin o kadar. Yani Amerikada yaşasak hadi neyse dicem en azından kesene zarar gelmez ama o kadar pahalanmış ki gereksiz yere şu zımbırtılar zaten öyle herkese ahım şahım gerekli bir şey de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 khala said: Soris her mesajında sağlıklı yaşam ve beslenmeyi dayatıyor millete. Temel önemli sağlıklı bir insan kas da inşa edebilir yağ da yakabilir. Hayatı dolu dolu da yaşayabilir. Hastalanmaz. Kimseye muhtaç olmaz. Sağlık bizim doğal halimizdir arkadaşlar. Sağlığımıza sahip çıkalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar