tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 max attempler dışında öyle tutmamak biceps yırtığı yaşamamak için daha iyi. öyle tutunca gripten gitme ihtimali azalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 mixed grip deniyor iste bari o sekilde kavrayinca bicepslerin gerilmesi daha az oluyor dolayisiyla daha guvenli agir calisirken. press hareketlerini de suicide grip yapmak daha rahat geliyor bana barla yada makinede calisiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 GwindonSurion said: ben de vücudu biraz düzelttim ama BAYA karın çalışmam gerek önerilere açığım http://i.imgur.com/CAuNWRU.jpg aferin kıvama gelmeye başlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 quit atıcam artık 68 kilo adamın 90 beli olur mu lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 kalorisiz atıştırmalık ne yiyorsunuz lan. ne atıştırsam kalorili anasını satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 leblebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Marul falan ye bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 meyve, whey sdf atıştırma zaten çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 "enerjimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yeşil çay içiyorum ben. bi atıştırmaya başlarsam gelsin kekler börekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 gittim bonfile yaptım kendime abuk subuk kek, hamur vs atıştırmayayım diye asdfdasf meyve galiba en iyisi ya. muz falan olmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 light ton balığı stoklucam galiba ya. her acıktığımda atarım. ama hergün hergün yemek de zararlı onu içinde çılgın metal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 layt ton balığı çok kötü normal ye ben hergün bi ufak konserve yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ya resmen ultimaya yeni başlamış adam gibi spor yapıyorum spor for dummies falan gibi bir şey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 jambon yiyin abi yag az abi birde anlamıyorum diyete neden bu kadar dikkat ediyosunuz sekeri cıkarın yeter tatsız yasanmaz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ya yemeği boşverdim bile zaten spordan önce lahmacun yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 http://www.bodyfatpics.com/men/70-inches/all/ Bu site iyiymiş girdiye göre resimli yağ oranlarının resimlerini sıralıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 öeh şunun 16 olmasına imkan yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 orda niye sansür var ki don gitmiş zaten don mu yırtıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Adam 1.77 89 kilo gayet olası bir oran aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 o da yanlış ki bence. öle bi 1.77 - 89kg yok yani. ben tamamen görüntüye bakıp %16 imkansız diyorum. 6pack hafif çıkmaya yüz tutmuş falan. ben ve benim bir arkadaşın 16 idi mesela. gayet yağlıydık, bu adamda yağ oldukça az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 http://tnation.t-nation.com/free_online_forum/diet_performance_nutrition_bodybuilding_velocity_success/vdiet_dexa_results_and_pics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 "duzgun" dragon flag videosu var mi benchle beraber kendini on km arkaya atanindan kicini iki cm kaldirip flag budur diyenine kadar cok cesitli seye rastladim, dogrusunu yapayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar