Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi boy/kilo ve antreman şeklini/sıklığını bilmediğim için çok sağlıklı bişi yazmama ama genel olarak komplex karbonhidrat ve healty fats tercih etmen lazım yemeklerinde hafif yağları yakayım kas kaybı yaşamadan diyosan 3-4 gün antreman yapıyosan bi haftada, kilonun 2-3 katı kadar protein(gr olarak) 1-2 katı kadar carb 0.5-1 katı kadarda yag alman lazım bunun dışında sebze ve meve yiyerek yeterli mineral ve vitamini alman lazım yeşil çay günde 1-2 kere antremandan öncede sade kahve iyi gider(zero+kahve de iyi gidiyo sert antreman öncesi) genel olarak bu abi benim en çok yediğim şeyler siyah pirinç/hindi yada bonfile kırmızı et/yumurta/peynir/yulaf ezmesi bide fındık fıstık badem ceviz falan biraz sallama oldu ama sry gece yarısı uykum var biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben de şimdi tüm bilgileri yazmaya üşendim uzun uzun :D sana yarın boy kilo,antreman programi, ve suanki yemek düzenimi yazarım, sen ona göre müsait oldugunda cıkartırsın bir diyet programi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bende 1.77 95 kiloyum (1 ay önce 102 idim 7 kilo verdim O.o).hafta içi 4 gün spora gidiyorum.sabah peynir zeytin normal kahvaltı,öğlenleri tavuk ağırlıklı yemek,akşamda ne bulursam yiyorum :P spordan öncede genelde kahve içiyorum ordan elemanın teki önermişti :P benim sormak istediğim salondan birisi l carnitine diye bişi önerdi yağ yakımını mı ne hızlandırıyormuş.tavsiye edermisiniz nası bişidir bu? değer mi almama bi faydası olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Motivasyonunu arttırman gerek her şekilde. Arttırırsan antrenman bilgilerini de öğrenirsin. Sağlıklı beslenmeyide araştırırsın. Burada en mükemmel diet yazsa bile uygulamadıktan sonra bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Theridone said: ohoo ben çalışmadan vicit yapmak istiyorum ya, yok mu bi yolu bunun sdf ahahahh, bunu şeye benzettim. milletin gelip ''sadece protein içsem senin gibi olmam ne kadar zaman alır'' tarzında sorular sorması... neresinden tutulurki bu soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sitoroyid var. ama yine kasıyosun sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Esnaf said: benim sormak istediğim salondan birisi l carnitine diye bişi önerdi yağ yakımını mı ne hızlandırıyormuş.tavsiye edermisiniz nası bişidir bu? değer mi almama bi faydası olur mu? ı ıh değmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yeşil çay ve sade türk kahvesi benim de vazgeçilmezlerim. jamponlu omlet , dardanel ton ve whey ise temel taşlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Temel taşlarım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 soris nickini gorunce redis geliyor aklima. protein tozu ucuz diye dur lan bir deniyim diye almistim aman diyeyim yaklasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bendeki bu "gaz hali" protein tozundan oluyor olabilirmi ? hafta oldu başlayalı sanırım antreman sonrası 1 ölçek kullanıyorum progaz diye reklam filminde oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Olabilir. Hatta o dur büyük ihtimal. Ben bu takviyelerin hiçbirini gerekli görmüyorum. Hala da söylüyorum. İnanın beslenme ile çok rahat karşılayabiliyorsunuz. Vaktiniz olmasa bile 1 saatte evinizde hazırlayın sonra iş de yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Nekro said: soris nickini gorunce redis geliyor aklima. protein tozu ucuz diye dur lan bir deniyim diye almistim aman diyeyim yaklasmayin. bu ne abi. ne kadar cahilce yorumlar yapıyorsunuz. pazardan 10tl ye falan mı aldın protein tozu diye tarihi geçmiş nesquik mi sattılar. sorisin doğallığa olan tutumuna saygım var. ama her zaman olmuyor işte. yani bende isterim her şeyin doğalını yiyeyim , proteini sadece etten sütten alayım. da ciddi emek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Red said: Nekro said: soris nickini gorunce redis geliyor aklima. protein tozu ucuz diye dur lan bir deniyim diye almistim aman diyeyim yaklasmayin. bu ne abi. ne kadar cahilce yorumlar yapıyorsunuz. pazardan 10tl ye falan mı aldın protein tozu diye tarihi geçmiş nesquik mi sattılar. sorisin doğallığa olan tutumuna saygım var. ama her zaman olmuyor işte. yani bende isterim her şeyin doğalını yiyeyim , proteini sadece etten sütten alayım. da ciddi emek istiyor. beni bosver de sen nerden ne alip ictin de yazdın su yorumu onu merak ettim. devreler karismis heralde tekrar bir oku istersen yazdigimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ben protein tozuna ve takviyelere karşıyım ya demek o kadar karşı çıktım ki adamın aklına gelmişim protein tozuyla ilgili kötü bir olumsuz bir tecrübesi olmuş heralde Nekro nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Geçen hafta Mac'e yazıldım, iş yoğunluğundan gidemiyorum yemin ederim baralar yanıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Nekro said: protein tozu ucuz diye dur lan bir deniyim diye almistim aman diyeyim yaklasmayin. tekrar oku diyor ahahah. burdan ne anlamam gerekiyor açıklar mısın ? deneme amaçlı protein tozu almışsın. marka belirtmemişsin. sadece ucuz demişsin. neyinden memnun kalmadıysan bir de millete uzak durun demişsin. hani x marka desen uzak durun demeni anlardım. direk protein tozu demişsin. ayrıca protein tozları da ztn genelde fiyatları aynı civarlarda 3 aşağı 5 yukarı. ne anlayayım burdan lütfen anlat. bi de ne içtin falan diyorsun. daha kendin ne yazdığını bilmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Optimum wheyin tarihi geçmiş 3-5 ay, bişi olurmu lan zehirlenme falan? Süt değilde suyla içem belki risk azalır asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Red said: Nekro said: protein tozu ucuz diye dur lan bir deniyim diye almistim aman diyeyim yaklasmayin. tekrar oku diyor ahahah. burdan ne anlamam gerekiyor açıklar mısın ? deneme amaçlı protein tozu almışsın. marka belirtmemişsin. sadece ucuz demişsin. neyinden memnun kalmadıysan bir de millete uzak durun demişsin. hani x marka desen uzak durun demeni anlardım. direk protein tozu demişsin. ayrıca protein tozları da ztn genelde fiyatları aynı civarlarda 3 aşağı 5 yukarı. ne anlayayım burdan lütfen anlat. bi de ne içtin falan diyorsun. daha kendin ne yazdığını bilmiyorsun. yazdigim; "soris nickini gorunce redis geliyor aklima. protein tozu ucuz diye dur lan bir deniyim diye almistim aman diyeyim yaklasmayin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Hakkaten bu ne ya filli boya gibi protein tozu mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abo fail sdfs redis yazınca gugıla resmi bile çıkmıyor. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. redisi de öğrenmiş olduk. soris-redis diyince dedim herhalde aralarında bilmediğimiz bir geyik. bu nednele ikinci cümleeye yoğunlanmışım. işi çingenliğe dökersem ikinci cümleye haklıymışım. protein tozuna tü kaka diyen bi dolu adam olduğundna öyle sanmışım.. olsun haksızsak kabul ederiz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 muthis kalitesiz birsey zaten. 70 liraydi 2 kg luk kutusu alayim deniyeyim demistim. midemi mahvetti. sonlara dogru geldikce asiri metalimsi bir tat gelmeye basladi. Kusmamak icin zor tutmustum kendimi. Hani tatsız tutsuz az pismis haslanmis tavuk falan yerim o konuda hassas degilimdir hiç ama boyle berbat bir tat gormedim ben. Birde topaklanmamasi icin karayollarinin kullandigi drill le falan calkalamak lazim heralde. obek obek kaliyordu icinde. puding gibi yemek zorunda kaliyordum shakerin dibinden. her yonuyle berbat bir urun ya ucuz diye falan yonelmeyin aman. Ama protein barlari cok lezzetli hakkini vereyim. favorim banana gaspari yada double chocolate optimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 az pişmiş tavuk yeme bence abi sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 "Tatar Ramazan" said: Optimum wheyin tarihi geçmiş 3-5 ay, bişi olurmu lan zehirlenme falan? said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 at direk 3-5 ay dedigin az sure degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Sonraki 17.sayfa (Toplam 82 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 at direk 3-5 ay dedigin az sure degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar