Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 aynen 2 kutu var şu an, açılmış olanın üstlerde brz topak vardı ama kullandım. bu jack3d cidden aşırı bir boost veriyor, ısıdan sırıksılam oluyorsun ama yorgunluk gelmiyor. tehlikeli yemin ederim. edit: bulantı da yapmadı, sağlam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 doping var abi daha ne olsun. banlandi avrupadan avustralyadan vs. hastasiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 optimum alıyordum da bizim evin yanında weider var la kullanan var mı ? hazır tükkan yakınken gider ordan alırım devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 whey'den bahsediyorsan, bence marka farketmiyor. tadı güzelse al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 1 senedir hep optimum whey aldım. maksat değişiklik olsun diye deneyeyim diyorum. sütle içiiyorum tadda çok fantastik farklılıklar olduğunu sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 syntha 6 cukulata ile on cukulata arasinda tuz ile seker arasi kadar fark var nerdeyse. muthis syntha. tada onem veriyorsan yani. hemde su ile bu fark. nesquick masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Syntha 47gr da 22gr protein 150 mg sodyum Onwhey 30gr da 24 gr protein 60mg sodyum Hoş syntha (pure) whey değil ama olsun :D Değerleri fiyata göre tatmin edici değil, aynı para çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Hersey 100grdaki prot miktari degil lan cinko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 havuz acilmis haftaici 2 3 kardiyo gunu yapip gitmeyi planliyorum da onceki gun agirlik calismis olmak cok sorun cikarir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sıkıntı olmaz go for it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi ahaha 2 gün önce abartıp 3 idman yapmıştım bi günde(çift idman yapcaktım arkadaş akşam gel lan antreman yapak dedi diye kıramadım) son idmanda artık dururken bile durduk yere cramplar giriyodu her yerime saçma sapan 2.5 kilo vermişim lan o gün sabah bi kalktım ne yag ne su kalmıs vucutta çok korktum lan afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ya ben kas mas yaptım böyle barfiks bile çekiyorum işte ağırlıklar arttı falan 6 ayı geçti spor yaptığım. Fakat kollar kalınlaşmıyor, ince ve kaslı oldum lan? Böhürt ectomorph olduğum için böyle dimi. Protein tozu içiyorum, kahvaltıda yulaf süt vs. yiyorum, akşam yemeklerim ızgara et/balık/tavuk + salata şeklinde hep. Süper sağlıklıyım ama inceyim hala. Ne yapmalıyım doktor? =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi kalınlaşır bi şekilde bakma sen eskisine göre çok daha büyüktür zaten bide yazın çok büyünülmüyo ya ben de ölçü verdim gibi biraz, takma çok ölçüleri idmanı beslenmeyi düzgün yap zamanla olur hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Tekrar sayısı da önemli. Az kilo çok tekrar lean'leştiriyor kasları. Çok kilo az tekrar yapmak lazım. 8-9 tekrar yapacaksın ama 4'ten itibaren ııhh dedirtecek, o zaman şişiyor epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ekto olmak kötü şey abi sdfg. sende de bendeki gibi zayıf ama atta kelebek edasında göbekli love handle'lı ekto olabilme potansiyeli gördüm ben ahaha acele etme çok jaeger...'in dediği gibi devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ön kol ve biceps üzerinde damarlanmayı ne yapıyor abi ? insanların toza ve benzeri ilaçlara abanması mi ? Suan %100 dogal calısıyorum cünkü,tık yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 damar orda zaten. yağ oranın yüksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 damarların olduğu noktalara masaj yap abi yatmadan önce 5dk bide kan akışına konsantre ol genişliyorlar ŞAKALAN :D yağ oranının az olması, idman yaptıkça kaslara daha çok kan taşımak için daha çok genişlemeleri ve steroid dışında başka yolu yok damarın görünür olmasının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Damarların çıksın istiyorsan çok anerobik çalışman gerek. Ağırlıkları hızlıca kaldırıp indirirsen olabilir. Ama gerek varmı bence yok. Str kasamazsın o şekilde. Koşsan filan da olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Jaegerjaquez said: damarların olduğu noktalara masaj yap abi yatmadan önce 5dk bide kan akışına konsantre ol genişliyorlar ŞAKALAN :D yağ oranının az olması, idman yaptıkça kaslara daha çok kan taşımak için daha çok genişlemeleri ve steroid dışında başka yolu yok damarın görünür olmasının ali senin yarın kadar olabilmek için kaç kilo steroid içmem lazım damardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yağ oranı konusunda sıkıntım var ya orası kesin :D ölcüm yaptırmadım ama, belli yani, ya sporu yapıyorm iyi güzel eyvallah ama, cok kafama göre besleniyorum, tavuk yumurta domates peynir salatalık agırlklı yiyorum ama tam bi planım yok. bana bir diyet yazsanıza hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Theridone said: Jaegerjaquez said: damarların olduğu noktalara masaj yap abi yatmadan önce 5dk bide kan akışına konsantre ol genişliyorlar ŞAKALAN :D yağ oranının az olması, idman yaptıkça kaslara daha çok kan taşımak için daha çok genişlemeleri ve steroid dışında başka yolu yok damarın görünür olmasının ali senin yarın kadar olabilmek için kaç kilo steroid içmem lazım damardan sırf damardan olmaz pirinci falanda su yerine testoyla haşlaman lazım afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ohoo ben çalışmadan vicit yapmak istiyorum ya, yok mu bi yolu bunun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bilmem ki belki vardır bulursan bana da söyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bana söyle saglam bir diyet yazzana grimmjow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar