AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 database güvenliği açısından buradan devam ediyoruz patidaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ama anilarimiz vardi o baslikta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 geçmize mazi derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Yeni programa başladım haftada 2 ağırlık 1 kardiyo boş zamanlarda rakı ve home egzersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ilk sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ben cok kas yaptim yakmak istiyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 FAZLA KASLANMAYAYIM FİT OLİM YETER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Oha sebege donmusum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Hiç yapmadım vücut geliştirme cidden 6 ay içinde karın kasları görünür hale geliyor mu? Asker öncesi biraz yapayım diyorum sonra bir daha vakit bulamam e yaşta geldi dayandı 30 a. 1,97 boy / 117kg ile ne kadar zaman gerek adam akıllı vücudu şekle sokmak için? Yani 6 ay içinde kaç saat spor vs yapılmalı? Hiç anlamam bu işlerden. 14 sene oldu prof.yüzücülüğü bırakalı çok hamladım. Yüzme dışında bütün aktivitelerde 10dk geçmeden tıkanıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 benimde benzeri bi sorum olcak 1.78 boy / 76 kilo var. 95'ten 76'ya dustum kardio ile ama hala gobek var. bu gobek simdi kas yapinca mi gitcek yoksa daha kilo vermem mi lazim bir de kas yapmak icin ideal kilo ney benim boyum icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yeni topic hayırlı olsun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Eski topraklar yeni topic ile geri dönsünler, kalite artsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 senko said: benimde benzeri bi sorum olcak 1.78 boy / 76 kilo var. 95'ten 76'ya dustum kardio ile ama hala gobek var. bu gobek simdi kas yapinca mi gitcek yoksa daha kilo vermem mi lazim bir de kas yapmak icin ideal kilo ney benim boyum icin? ideal kilo die bişi yok örnek ben 2 ay öncesine kadar 3 kilo aldım fakat 2 beden inceldim. senin vücut,kemik yapına ve yapmak istediğin kas miktarına göre değişir. ama şuan kabuledilir kilodasın tabi göbek var diyorsun o göbeğin gidip aynı ağırlıkda kas gelmesi gerek kadınlar basenlerinde erkekler göbeklerinden yağlanır onun gitmesinin tek çözümü cardioya devam etmen olacak simitler yok olduğunda karın çalışıp maksimum 1-2 aya 6pack diye çıkarsın ama önce o dediğin göbeğin cardio ile erimesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 baştanmı başlayacaz şimdi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 A(chest+triceps) bench press 4x10 incline bench press 3x10 dumbell fly 3x12 triceps extension 4x10 one arm reverse grip tricep extension 3x10 skullbreaker 3x10 situp + leg raise superset 2xmax B(back+biceps) pull-up 3x8 lat pulldown 3x10 seated row 3x10 deadlift 4x5 lying cable curl 3x12 preacher curl 3x8 roman chair 3x10 C(legs+shoulders) leg press 3x12 leg curl 3x12 Seated calf raise 3x12 shoulder press 4x10 cable lateral raise 3x12 cable front raise 3x12 cable face pull 3x10 situp + leg raise superset 2xmax nasıl program, haftada 4 buna başladım + spinning ve squash cardio olarak arada koşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 chest-biceps back-triceps gir Chest çalışırken triceps çalıştığı için kası yoruyorsun, sonra verimli çalışamazsın. Aynı şekilde biceps içinde geçerli. Program ile ilgili; büyük kas gruplarının hareket sayılarını arttırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ben 3 aydır biceps - triceps, chest - back'e döndüm. hayvan gibi fark ettiriyor. default şeylere takılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 khala ya katıldığım gibi bazılarıda daha fazla zorladığın için gelişim daha iyi oluyor diyor doğru diye bir şey yok seçim sporcunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 +++++kol meme Horizontal Bench Press Dumbells Bench Fly Incline Bench Press Dumbells Incline Bench Fly Cable Crossover French Press Cable Pushdown Dumbells Overhead +++++sırt kol Lat Machin Reverse Grip Pull Lat Machine Behind Neck Pull Barbell Row Bent Over Dumbells Rowing Low Pulley Row Arm Curl Twisting Alternating Barbell Arm Curl Scott Arm Curl +++++bacak omuza Leg Extension Barbell Squad Barbell Stiff Leg Deadlift Leg Curl Seated Calf Machine Front Military Press Lateral Raise Low Pulley Sel Frontal Raises Chest Reverse Fly hepsi superset hepsi 3*12 bencler piramit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 160 gr fln protein alıyorum. antibiyotiğe başladım. karaciğer düşmez değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ölürsün bişi olmaz 1 kutu antibootikten su içmeyi aksatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Wolas said: senko said: benimde benzeri bi sorum olcak 1.78 boy / 76 kilo var. 95'ten 76'ya dustum kardio ile ama hala gobek var. bu gobek simdi kas yapinca mi gitcek yoksa daha kilo vermem mi lazim bir de kas yapmak icin ideal kilo ney benim boyum icin? ideal kilo die bişi yok örnek ben 2 ay öncesine kadar 3 kilo aldım fakat 2 beden inceldim. senin vücut,kemik yapına ve yapmak istediğin kas miktarına göre değişir. ama şuan kabuledilir kilodasın tabi göbek var diyorsun o göbeğin gidip aynı ağırlıkda kas gelmesi gerek kadınlar basenlerinde erkekler göbeklerinden yağlanır onun gitmesinin tek çözümü cardioya devam etmen olacak simitler yok olduğunda karın çalışıp maksimum 1-2 aya 6pack diye çıkarsın ama önce o dediğin göbeğin cardio ile erimesi gerek gobek eriyene kadar kardio ve kilo vermeye devam o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Wolas said: ölürsün bişi olmaz 1 kutu antibootikten su içmeyi aksatma eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 evet cardioya devam. merdiven varsa ve çıkabiliyorsan daha hızlı erir simitler daha fazla kasılıyor karın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 DareJedi said: Hiç yapmadım vücut geliştirme cidden 6 ay içinde karın kasları görünür hale geliyor mu? Asker öncesi biraz yapayım diyorum sonra bir daha vakit bulamam e yaşta geldi dayandı 30 a. 1,97 boy / 117kg ile ne kadar zaman gerek adam akıllı vücudu şekle sokmak için? Yani 6 ay içinde kaç saat spor vs yapılmalı? Hiç anlamam bu işlerden. 14 sene oldu prof.yüzücülüğü bırakalı çok hamladım. Yüzme dışında bütün aktivitelerde 10dk geçmeden tıkanıyorum :P lol yaş boy kilo her şeyimiz aynı. tarifeye uygun program bulursan alo çak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar