axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Sikinin bıçakıyla öldürdüğün tavşanların derilerini yüzdün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Mage olamiyoz mu oyunda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 asdhahdhahdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 tmm ya spelleri seçmek lazımmış önce, ben enchant gibi sonradan takacaz sanıyordum spelleri lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Sen de zekasızsın biraz arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Esh said: Mage olamiyoz mu oyunda sdfs var abi, dün ben t2 staffla takıldım pvp de direkt op çünkü cast timelar aşırı düşük ama cdler uzun. ama yani çok eğlenceli olduğu söylenemez. ben shield / t2 staff aldım staff / horn veya staff / book yaparsan güzel olabilir nuke + heal veya nuke + aoe bufflar. o zaman caster gibi hissettirebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 axedice said: Başlangıç haritasında yumrukla ağaç öldürün, biraz da taş öldürün. Abi ne güzel özetlemiş olayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 key var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bu msjın altına ilk key isteyene bi key vericem goodluck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Kime gideceğine ben karar vereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi bık bık konuşmayın gidin t3 odun taş çıkarın adamı deli etmeyin KOVULUCAM LAN SİZİN YÜZÜNÜZDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 key var dediler geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 annene ben de girmek istiyorum lüt FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: abi bık bık konuşmayın gidin t3 odun taş çıkarın adamı deli etmeyin KOVULUCAM LAN SİZİN YÜZÜNÜZDEN Abi müşteri panik içinde mail atmış yardımınız lazım diye, aradım kadını yemek yiyorum dedi onu bekliyorum sdkjfahds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Esnaf said: key hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 size pvp de ölümsüzlüğün tarifini veriyorum. açın kulaklarınızı. dün mumbleda alay ettiniz ama fark yaratıcak bu taktik yinede paylaşacağım. bu taktiği sadece eski knight onlinecılar bilir. şöyle; adam size daldı veya siz daldınız herneyse. adama deli gibi trade atıyorsunuz. kaçamıyor, koşamıyor, bi şey yapamıyor kesiyorsunuz. iyisiniz yine hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 evet abi bunu yapın bir daha hiçbir phase'e almasınlar bizi adsasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 İpnelik yapmayın, hibe etti adamlar 100`e yakın key, yüzümüz olsun daha sonrası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 imamizer said: size pvp de ölümsüzlüğün tarifini veriyorum. açın kulaklarınızı. dün mumbleda alay ettiniz ama fark yaratıcak bu taktik yinede paylaşacağım. bu taktiği sadece eski knight onlinecılar bilir. şöyle; adam size daldı veya siz daldınız herneyse. adama deli gibi trade atıyorsunuz. kaçamıyor, koşamıyor, bi şey yapamıyor kesiyorsunuz. iyisiniz yine hadi. ahah iğrenç herif http://www.youtube.com/watch?v=KV9xeuYRfIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 key pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 imam yaptı deriz.. hem atasözümüz de var; imam osurursa cemaat schar diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi alpha zaten bu tarz şeylerin keşfedilmesi için değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar