gknzkn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Suark said: gknzkn said: bingildak said: UI'de "GET MOAR GOLD" butonu olan hiçbir oyun kimseye umut falan vermez. Ama haklımısın haklısın , Fakat adamlar "Pay to Win" kesinlikle olmayacak diyorlar. Ben onların yalancısıyım. kimin http://albiononline.com/imressum/ Onların :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 axedice said: bingildak said: darkfall, patates http://img822.imageshack.us/img822/2901/dsc06054c.jpg asdasdasd axe'in bana karşı duygularının olduğunu düşünmeye başlıycam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 reampage said: said: No Zerging We added special game mechanics to avoid zerging. Your territory can not be taken away by the 200 men zerg. Şu sandbox sistemine aykırı bir mekanik ama. Her şeyi geçtim şu anlamsız olmuş. 10v10 yenemeyeceğin güçte adamları kahveden adam çağırıp dövemeyeceksek ne anlamı olacak ki openworld combatın? WoW'un Battlegrounduna benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 grafikler sağlıklı adamı yatağa düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konu kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 umut taciri sandbox yapımcıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Alpha test başladı. Şu an adamlarla konuşuyorum birazdan büyük ihtimal teste guild olarak katılacağız. İsteyen varsa haber etsin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 oyunun grafiklerini sevdim . gına geldi uzakdoğu işi şeylerden. team fortres 2 gibi, wildstar gibi tarzı var. bi şans vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 isteyenler şansını deneyenilir. Bende cevap bekliyorum hala https://www.facebook.com/albiononline şu siteden mesaj atın alpha teste katılmak istediğinizi ve paticik.com dan Kaan Öner in yönlendirdiğini söyleyin bir yardımı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 daha geçen grup aramıyormuydun sen beilo ? ne ara guilde girdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 hangi guild? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Guild yok benim guildle konuşuyorum işte olursa 132 kişilik bir guild var zaten. Yabancı bir guild var zaten türk guild arıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 niye bu kadar trollendi bu? ss'lere baktım acaip beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 craft, full loot diyor. grafikleri de tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 f2p, store, gold falan aferin past-me, bingildak said: http://www.prensesemektuplar.com/wp-content/uploads/blogger/_sXSK55eTrFc/SX54YLm5XII/AAAAAAAAC5Q/W29PtXNIKnM/s1600/potato.jpg bingildak said: UI'de "GET MOAR GOLD" butonu olan hiçbir oyun kimseye umut falan vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 buy gold tuşu itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bu oyun yanlis hatirlamiyorsan grafikleri vs yi torclighttan araklayan birinin yapimi idi. o yuzden fena gorunmuyor olabilir :) ciksin deneriz. f2p bastan yalan ama artik bana. para vericem abi. alin parami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 fena birseye benzemiyor, EVE'den aralakladiklari fikirler ile çerezlik birseyler cikabilir diye ümidim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 insur yok mu bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 basur var olurmu afasdfasdf o ne demek bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Insurance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 uo bilmeyen alman köylüsü (yani avusturyalı) n'olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AZP_ST39vWE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konunun başlığı, konunun açılış şekli sanıyorum oyunun net anlaşılamamasına neden oldu, çoktan bu konunun 20 sayfa yapması gerekiyordu. Nerdesiniz PKlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Yalnız oyun baya iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar