Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 zaten şu son bölümde kadın "I'm not a lady" diyince eyvah kesin shemale çıkıcak diye çok korktumdu bi an.
progamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Norak said: yoktu tabide henüz taze haber ondan yazdım ehe, hatta bi yerde dizi kitabı yakalarsa sezonları arttırabilirler (1 kitabı 2 sezon) gibi bişe vardı sanki. bütçesi de artmış zaten, bitişide filmle falan yapacaklar herhal. hatta 3'leme olsun fds Benioff ile Weiss en son GRRM'ye gidip tek tek her karaktere ne oluyor diye konuşmuşlar. Eğer kitapları yakalarsa büyük ihtimal kendileri devam edecekler işte Martin'in dediklerine göre. Adamlar 7-8 sezonu geçmek istemiyorlarmış zaten.
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 adam cofri ile komşuymuş lan. sarı şahinle alsanıza
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Benim bir arkadaşın abi Tywin'e komşu. Hatta arkadaşta adamın bahçesinde telefonla konuşup sigara içerken çekilmiş candid fotosu var adfasdfa
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Emaleth said: tekrar tekrar seyrediyorum aryacığımın hidayete erişini <3 5 kere falan izledim tekrar tekrar o sahneyi sanırım.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 son beş dakika gerçekten iyiydi, tatmin edici bir bölüm sonu oldu. "someone is."
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 http://img89.imageshack.us/img89/3010/tnbronnmotiv.jpg
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Bu dizide zaman atlaması olmayacak demi? Arya'nın büyümesi falan?
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Feamer said: http://img89.imageshack.us/img89/3010/tnbronnmotiv.jpg Neutral Evil olm bu herif. dalga mı geçiyo capsi yapan?
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 nası göreceli abi, hangi thief tn olabilir ki?
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Feamer said: http://img89.imageshack.us/img89/3010/tnbronnmotiv.jpg ahah aynen ya ama bronn pek öyle kimse beni farketmesin tadında bir adam değil ya, yeri geldi mi veriyor ayarı. hatta düşündüm de esh haklı
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Evilın görecesi olmaz. Tam bir true evil.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 nasıl göreceli olmaz ? orkları kesen paladin, orklara göre evil değil midir? aslında geçenlerde bu "paladinlik" mevzusu ile ilgili bir fikir telakisi yapmıştık ama unutum içeriğini şimdi
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 ayrıca adam rızkının peşinde en azından dizide :)
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Orclar hayatta kalmak için diğer sentientlara zarar veriyorlarsa evil olmaz, yok neutral neutral takılıyorlarsa fallen olur paladin. Bronn umarsız değil, net olarak kendi çıkarı uğruna başkalarına zarar veriyor/öldürüyor. Hence evil. Evilın görecelisi olmaz, evil evildır.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Ya Bronn ı ya da alignment sistemini anlamamışsınız.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 axedice said: Orclar hayatta kalmak için diğer sentientlara zarar veriyorlarsa evil olmaz, yok neutral neutral takılıyorlarsa fallen olur paladin. Bronn umarsız değil, net olarak kendi çıkarı uğruna başkalarına zarar veriyor/öldürüyor. Hence evil. Evilın görecelisi olmaz, evil evildır. işte rızkının peşinde
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 axedice said: Ya Bronn ı ya da alignment sistemini anlamamışsınız. geyik yapıyorum
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 hmm biraz daha dusununce alignment sistemine gore neutral degil. Daha cok neutral evil duruyor. Normal dunya gorusuyle evil olmadigi iddia edilebilir.
Öne çıkan mesajlar