Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Norak said:

yoktu tabide henüz taze haber ondan yazdım ehe, hatta bi yerde dizi kitabı yakalarsa sezonları arttırabilirler (1 kitabı 2 sezon) gibi bişe vardı sanki. bütçesi de artmış zaten, bitişide filmle falan yapacaklar herhal. hatta 3'leme olsun fds

Benioff ile Weiss en son GRRM'ye gidip tek tek her karaktere ne oluyor diye konuşmuşlar. Eğer kitapları yakalarsa büyük ihtimal kendileri devam edecekler işte Martin'in dediklerine göre. Adamlar 7-8 sezonu geçmek istemiyorlarmış zaten.
Mesaj tarihi:
Feamer said:

http://img89.imageshack.us/img89/3010/tnbronnmotiv.jpg

ahah aynen ya
ama bronn pek öyle kimse beni farketmesin tadında bir adam değil ya, yeri geldi mi veriyor ayarı.

hatta düşündüm de esh haklı
Mesaj tarihi:
nasıl göreceli olmaz ?

orkları kesen paladin, orklara göre evil değil midir?

aslında geçenlerde bu "paladinlik" mevzusu ile ilgili bir fikir telakisi yapmıştık ama unutum içeriğini şimdi
Mesaj tarihi:
Orclar hayatta kalmak için diğer sentientlara zarar veriyorlarsa evil olmaz, yok neutral neutral takılıyorlarsa fallen olur paladin.

Bronn umarsız değil, net olarak kendi çıkarı uğruna başkalarına zarar veriyor/öldürüyor. Hence evil.

Evilın görecelisi olmaz, evil evildır.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Orclar hayatta kalmak için diğer sentientlara zarar veriyorlarsa evil olmaz, yok neutral neutral takılıyorlarsa fallen olur paladin.

Bronn umarsız değil, net olarak kendi çıkarı uğruna başkalarına zarar veriyor/öldürüyor. Hence evil.

Evilın görecelisi olmaz, evil evildır.

işte rızkının peşinde
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...