arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 benim adım Tuna. ventlerde skypelarda şamatayı siz hayal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ahah raid zamanı falan hiç çekilmez yanlız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 amerikanyada isim okunuşu denince tek geçerim bu hikayeyi... facebook'ta sağda suggested friends'da Banu diye bir kız çıkıp duruyor karşıma. ala ala kim bu diye düşünüyorum, ufak profil fotosundan tanıyamadım, banu diye de tanıdığım 1 tane var zaten, o diil. ama ortak 40 tane falan arkadaş var. liseden bir arkadaşa sordum olm kim bu Banu, senin arkadaşınmış diye. Ha "bizim liseden Simin o ya" dedi. Eee Banu ne alaka diye sordum. Kızdan haberim yok lise sondan beri. Meğerse kız Amerika'da okumuş üni. Tabii ismini de çok kısa süre içinde Banu'ya dönüştürmek zorunda kalmış asdfuahufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 semeiyn gibi bişi okunuyor simin. kolaylıkla semen gibi algılanabilecek bir isimle kampüste gezmek kolay değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 dsfdsölfdslşf SİMİN çok tehlikeliymiş. ben de bi ingiliz arkadaşa pazı dolması yapıldığında türkçe ismi ile anlatmakta zorlanmıştım. -this is pazı dolması. pazı -pasi? hhooao pusyy ahhahah - İ_İ yemek kültürümüzü mahfetti iki dakikada. allahın yetosu işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Pazı ne abi sözlükten bakıp chard diyeydin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sabonis said: amerikanyada isim okunuşu denince tek geçerim bu hikayeyi... facebook'ta sağda suggested friends'da Banu diye bir kız çıkıp duruyor karşıma. ala ala kim bu diye düşünüyorum, ufak profil fotosundan tanıyamadım, banu diye de tanıdığım 1 tane var zaten, o diil. ama ortak 40 tane falan arkadaş var. liseden bir arkadaşa sordum olm kim bu Banu, senin arkadaşınmış diye. Ha "bizim liseden Simin o ya" dedi. Eee Banu ne alaka diye sordum. Kızdan haberim yok lise sondan beri. Meğerse kız Amerika'da okumuş üni. Tabii ismini de çok kısa süre içinde Banu'ya dönüştürmek zorunda kalmış asdfuahufha Kız nasıl hırslandıysa semenden "ban u" ya dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Simin diye ismi de ben türk olarak ilk defa duydum, o kadar ıkınırsan KIZA ENTEL İSİM KOYALIM HADİ HANIM diye elin oğlu dalga geçer tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Fin said: ee yetememek zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yetememezlik degilde komik mi lan ona takildim meslek yuksek okuluna mi gitti napti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Abi jamie lanister arada başka dizi çekiyor o bile sıkılmış aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 BREAKING: Game of Thrones Season 4 premieres April 6 at 9PM and the first trailer will air this Sunday at 8:58PM ET on HBO before True Detective. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 oha düğün hediyesi gibi. 5'inde evleniyorum, 6'sında GoT izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 The imp sinema filmi çekti arada sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 daha 3 ay var ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 http://vine.co/v/h3j0E330FvQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Anam red viper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 herifler trailer göstericez diye trailera trailer yapıyorlar lan abv amerikan sinema endstrisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 off red viper HYPETRAIN HAS BEEN RELEASED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ne zaman geliyor bu trailer 4 saat sonraymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 gelince direk buraya koyun da ızleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 trailerception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar