Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

amerikanyada isim okunuşu denince tek geçerim bu hikayeyi...

facebook'ta sağda suggested friends'da Banu diye bir kız çıkıp duruyor karşıma. ala ala kim bu diye düşünüyorum, ufak profil fotosundan tanıyamadım, banu diye de tanıdığım 1 tane var zaten, o diil. ama ortak 40 tane falan arkadaş var.
liseden bir arkadaşa sordum olm kim bu Banu, senin arkadaşınmış diye. Ha "bizim liseden Simin o ya" dedi. Eee Banu ne alaka diye sordum. Kızdan haberim yok lise sondan beri.

Meğerse kız Amerika'da okumuş üni. Tabii ismini de çok kısa süre içinde Banu'ya dönüştürmek zorunda kalmış asdfuahufha
Sosyal ağlarda paylaş

dsfdsölfdslşf SİMİN çok tehlikeliymiş. ben de bi ingiliz arkadaşa pazı dolması yapıldığında türkçe ismi ile anlatmakta zorlanmıştım.

-this is pazı dolması. pazı
-pasi? hhooao pusyy ahhahah
- İ_İ yemek kültürümüzü mahfetti iki dakikada.

allahın yetosu işte...
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

amerikanyada isim okunuşu denince tek geçerim bu hikayeyi...

facebook'ta sağda suggested friends'da Banu diye bir kız çıkıp duruyor karşıma. ala ala kim bu diye düşünüyorum, ufak profil fotosundan tanıyamadım, banu diye de tanıdığım 1 tane var zaten, o diil. ama ortak 40 tane falan arkadaş var.
liseden bir arkadaşa sordum olm kim bu Banu, senin arkadaşınmış diye. Ha "bizim liseden Simin o ya" dedi. Eee Banu ne alaka diye sordum. Kızdan haberim yok lise sondan beri.

Meğerse kız Amerika'da okumuş üni. Tabii ismini de çok kısa süre içinde Banu'ya dönüştürmek zorunda kalmış asdfuahufha

Kız nasıl hırslandıysa semenden "ban u" ya dönmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...