Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Ya bu davosun duvardan gelen mektubu okuma sahnesi olemidi kitapta, cok sacma olmus stanniste basta her kral gibi o cagriya tepkisiz kaliyodu.

1.kitapta baskarakteri olduren adam, dany'e yar etmez o tahtı.başından beri gözümüzün içine sokuyo dany'nin tahtı kazancağını ters köşe banko yapcaktır.Ama sacmalayıp salak Dany'e verirse isyan ederim . Benim kralım stannis ya adam tek gerçek varis şu an.Bi tek şu melisandreye çok kapılmasa ii olur.
Sosyal ağlarda paylaş

kitap şakşakçıları yüzünden açtık okuduk zaten konuları, kimler ölüyor kimler kalıyor. "bakın kitap okuyorum ben, ne kadar süperim" diye reklam peşinde koşanlar yüzünden olanlar oldu bile çoktan, açık okuyun siz de kardeşlerim. hiç burada bir tarafınızı yırtmaya gerek yok kitaptan spoil yemeyelim diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Soru

Arkadaşlar ben kitaplarıda okuyan diziyide izleyen biriyim her ikisindede bir nokta bana mantıksız geldi onu bana açıklayabilen birini arıyorum. red wedding neden oldu ? Freylere hak veriyorum yıllarca stark ve tullyler tarafından itelenmiş hor görülmüşler üstüne bir de robbun beyinsizligi eklenince iyice çozuttular ama ya boltonlar adamlar kuzeyli, ned starka baglılar ve seviyorlar, robbudda seviyorlar peki niye taraf degiştiriyorlar. Tamam robbun karstarkı öldürmesi belki biraz ne oluyor dedittirmiştir ama robb savaşı kaybetmiyordu boltonlar niye döndü halen kafam basmıyor.

Önemli bir soru spoiler yemek istemeyen bakmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Livered said:

Soru

Arkadaşlar ben kitaplarıda okuyan diziyide izleyen biriyim her ikisindede bir nokta bana mantıksız geldi onu bana açıklayabilen birini arıyorum. red wedding neden oldu ? Freylere hak veriyorum yıllarca stark ve tullyler tarafından itelenmiş hor görülmüşler üstüne bir de robbun beyinsizligi eklenince iyice çozuttular ama ya boltonlar adamlar kuzeyli, ned starka baglılar ve seviyorlar, robbudda seviyorlar peki niye taraf degiştiriyorlar. Tamam robbun karstarkı öldürmesi belki biraz ne oluyor dedittirmiştir ama robb savaşı kaybetmiyordu boltonlar niye döndü halen kafam basmıyor.

Önemli bir soru spoiler yemek istemeyen bakmasın

Bolton sezon finalindeki bolumde freyle konusurken diyordu cok kibirliydi lafimi dinlmedi, kendi kafasina gore hareket etti diye.

Sosyal ağlarda paylaş

Boltonların Robb'u ve Starkları sevdiğine dair özel bi şey yok ya. Adamlar genel olarak psikopat ruhlular, Robb'u sevmeleri için bi nedenleri de yok. Starkların savaşı kazanamayacağı belliydi, onlar kaybedince Boltonlar da yerlerine geçecek şekilde anlaştılar Lannisterlarla.

Olaylardan sonra Roose Bolton Warden of the North oldu ve Ramsay Snow (Roose'un piçi) da kralın emriyle piç statüsünü ve Snow soyadını atıp, Bolton soyadını da alıp lord oldu zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

Starkların kökünün kazınması çok normal ya o kafayla.Doğal seleksiyon işte.Hele robb en salak iki hanenin çocuğu.Anası mal babası mal.Napsın gariban.

Red Wedding te hem bolton hem freyler açısından gayet mantıklı.Savaşın kaybediliceği çok belli artık.Lannister-Tyrell ittifakı üstüne Stannisinde yenilmesi vs.Kayıpla çıkıcakları işten karlı çıktı ikiside.

Stark-Bolton arasıda iyi olmamış hiçbi zaman zaten.Baya ters kafada iki aile ve Boltonların sürüyle isyanı var Starklara karşı.Freylerde artık badboy limitini okadar aşmışki koyver gitsin diyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Red wedding olmasa Robb un savaşı kaybetmesi mümkün değildi bu saatten sonra, kış geliyorken kuzeye dalmak rusyaya dalmak gibi bişey. Ki Tywin reyiz bile napolyonla hitlerin yapamadığını yapamazdı. Bolton orda fırsatçılığını konuşturdu, biraz da şansı yaver gitti jaimenin adamlarının eline düşmesi falan. Ama freylerin işi yaş. Misafirine tuz ve ekmek ikram eden ev sahibinin ihanetini tanrılar affetmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...