Rukin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Ya bu davosun duvardan gelen mektubu okuma sahnesi olemidi kitapta, cok sacma olmus stanniste basta her kral gibi o cagriya tepkisiz kaliyodu. 1.kitapta baskarakteri olduren adam, dany'e yar etmez o tahtı.başından beri gözümüzün içine sokuyo dany'nin tahtı kazancağını ters köşe banko yapcaktır.Ama sacmalayıp salak Dany'e verirse isyan ederim . Benim kralım stannis ya adam tek gerçek varis şu an.Bi tek şu melisandreye çok kapılmasa ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 kitapla dizi arasindaki farklilikları sadece dizinin bittiği yere kadar spoil edebileceğiniz bir topik güzel olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 dizi ile kitap birebir aynı gitmediği için olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 kitap şakşakçıları yüzünden açtık okuduk zaten konuları, kimler ölüyor kimler kalıyor. "bakın kitap okuyorum ben, ne kadar süperim" diye reklam peşinde koşanlar yüzünden olanlar oldu bile çoktan, açık okuyun siz de kardeşlerim. hiç burada bir tarafınızı yırtmaya gerek yok kitaptan spoil yemeyelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Soru Arkadaşlar ben kitaplarıda okuyan diziyide izleyen biriyim her ikisindede bir nokta bana mantıksız geldi onu bana açıklayabilen birini arıyorum. red wedding neden oldu ? Freylere hak veriyorum yıllarca stark ve tullyler tarafından itelenmiş hor görülmüşler üstüne bir de robbun beyinsizligi eklenince iyice çozuttular ama ya boltonlar adamlar kuzeyli, ned starka baglılar ve seviyorlar, robbudda seviyorlar peki niye taraf degiştiriyorlar. Tamam robbun karstarkı öldürmesi belki biraz ne oluyor dedittirmiştir ama robb savaşı kaybetmiyordu boltonlar niye döndü halen kafam basmıyor. Önemli bir soru spoiler yemek istemeyen bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 boltonlar starkları sevmiyor, hatta nefret ediyorlar açık açık, frey de hem stark hem tully i sevmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Livered said: Soru Arkadaşlar ben kitaplarıda okuyan diziyide izleyen biriyim her ikisindede bir nokta bana mantıksız geldi onu bana açıklayabilen birini arıyorum. red wedding neden oldu ? Freylere hak veriyorum yıllarca stark ve tullyler tarafından itelenmiş hor görülmüşler üstüne bir de robbun beyinsizligi eklenince iyice çozuttular ama ya boltonlar adamlar kuzeyli, ned starka baglılar ve seviyorlar, robbudda seviyorlar peki niye taraf degiştiriyorlar. Tamam robbun karstarkı öldürmesi belki biraz ne oluyor dedittirmiştir ama robb savaşı kaybetmiyordu boltonlar niye döndü halen kafam basmıyor. Önemli bir soru spoiler yemek istemeyen bakmasın Bolton sezon finalindeki bolumde freyle konusurken diyordu cok kibirliydi lafimi dinlmedi, kendi kafasina gore hareket etti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Boltonların Robb'u ve Starkları sevdiğine dair özel bi şey yok ya. Adamlar genel olarak psikopat ruhlular, Robb'u sevmeleri için bi nedenleri de yok. Starkların savaşı kazanamayacağı belliydi, onlar kaybedince Boltonlar da yerlerine geçecek şekilde anlaştılar Lannisterlarla. Olaylardan sonra Roose Bolton Warden of the North oldu ve Ramsay Snow (Roose'un piçi) da kralın emriyle piç statüsünü ve Snow soyadını atıp, Bolton soyadını da alıp lord oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Güç için. Boltonlar binyıllar boyunca kuzey için starklarla savaşmış, son bolton ayaklanması bastırılalı birkaç yüzyıl olmuş sadece. Starklar ortadan kalkınca warden of the north roose bolton oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Red said: olay ztn cofrinin baratheon olmaması.yoksa problem yok bu topike giripte ilk 2 sezonu izlememiş yoktur herhadle spoya almadım sdfs abi dna testi olmadığına göre ispatlanamaz bu. http://3.bp.blogspot.com/-4T5jEKVj6vA/TbsR9mFwfAI/AAAAAAAAAGM/fPI3pX3U81Y/s1600/biyolojik_dayi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 spoiler O kadar şey bile bence boltonların ihaneti için yeterli degil. freylere hak veriyorum ama boltonlar için daha iyi bir neden olmalı. Kitaplara bir daha bakayım boltonlar için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 ned stark'ın sözüne inanırım ben. dna işlevi görüyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/axNdPNK_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 you know nothing aiko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 daikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 bolton'lar horde ortasında undead gibiydi. tauren'lerle uyuşmuyorlardı işte fırsatını bulunca backstab eviscerate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 kitabı okuyan birine bi sorum olcak ses eder mi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 kitap konusuna git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 kitap konusundan geldim ben çok fena spo ses tamam gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Starkların kökünün kazınması çok normal ya o kafayla.Doğal seleksiyon işte.Hele robb en salak iki hanenin çocuğu.Anası mal babası mal.Napsın gariban. Red Wedding te hem bolton hem freyler açısından gayet mantıklı.Savaşın kaybediliceği çok belli artık.Lannister-Tyrell ittifakı üstüne Stannisinde yenilmesi vs.Kayıpla çıkıcakları işten karlı çıktı ikiside. Stark-Bolton arasıda iyi olmamış hiçbi zaman zaten.Baya ters kafada iki aile ve Boltonların sürüyle isyanı var Starklara karşı.Freylerde artık badboy limitini okadar aşmışki koyver gitsin diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 j_bLiND said: kitabı okuyan birine bi sorum olcak ses eder mi biri? Sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Red wedding olmasa Robb un savaşı kaybetmesi mümkün değildi bu saatten sonra, kış geliyorken kuzeye dalmak rusyaya dalmak gibi bişey. Ki Tywin reyiz bile napolyonla hitlerin yapamadığını yapamazdı. Bolton orda fırsatçılığını konuşturdu, biraz da şansı yaver gitti jaimenin adamlarının eline düşmesi falan. Ama freylerin işi yaş. Misafirine tuz ve ekmek ikram eden ev sahibinin ihanetini tanrılar affetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 robb zeka özürlülüğüyle başka bir yol bulurdu ölmek için bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 stannis adam olsaydi, bunlarin hicbiri olmicakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Robb ta hiçbirzaman bir kral karizması duruşu göremedim ben.2 tane lannister veledi için baş sancaktarının kellesini kesersen adamı madam yaparlar böyle :D Stannis ayrı bir beyinsiz,robb un tahtta gözü yoktu.Robb sürekli zafer kazanırken birleşmedi adamla,stannisede verdiler ayarı haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar