Ren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 olm cofri nasıl bir adam ya. adam bildiğin fırıs tıs. çimene havlayan köpek. aynada kendini gören kedi. nasıl bir insansın sen cofri. de bi bana. hep atarlanıp gönderliyorlan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 kızıl saçlı yeni kral kanı bulaydı bari ya 2 ölümdür sex yok kuzeyli kesiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 krallikta elini sallasan robertin picine carpiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Pro gördü zaten de,ben 2 saniyede herşeyin değişmesini saçma buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Eternal said: muhteşem yüzyıl gibi. askfşalshkfşalsfaslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 progamer said: Barathrum said: Açma kızıl kadınla ilgili Ya bu kadın kıçını yırttı az kalsın robertin piçini yakçaklardı bile.Bir kağıt geldi,hemen ''5 kralın savaşı bir halt değil,ölüm kuzeyden geliyora döndü iş.2 dakikada nasıl değişti olaylar orası çok hızlı ve saçma olmuş.Ayrıca robbun vücuduna kurt kafası geçirmeleri vs çok daha acıklı işlenebilirmiş orda ateşte bir şeyler gördü kağıdı yakınca diye düşündüydüm ben. bencede gördü, g.t korkusu aldı kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 koca sezonla ilgili tek söyleyeceğim şey büyük acılar içinde ölürsün umarım roose bolton.çocukların sakat doğar.kafanı freylere dikerler inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 O değil de şeyi anlayamadım ben.Arya geçen sezondaki elemanı çağırdı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Nekro said: sanırım dizinin amacı kitap satın aldırtmakti insanlara. Ondan boyle yapıyorlar bende işe yaradı, ilk kitabı 2 gün önce alıp okumaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 inyormaynd said: O değil de şeyi anlayamadım ben.Arya geçen sezondaki elemanı çağırdı mı ? nasıl çağırcak abi sihirli annem mi bu adam gitti işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 3 kere valar morgulis deyince gelmiyor muydu o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 3 hakkı vardı diye ibliyorum ben söylediği zaman gelecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 kullandı hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 0ne said: Nekro said: sanırım dizinin amacı kitap satın aldırtmakti insanlara. Ondan boyle yapıyorlar bende işe yaradı, ilk kitabı 2 gün önce alıp okumaya başladım. Bu kitapların güzel çevrilmiş bir Türkçe'si var mı ? İngilizcesine bu vakit darlığında kasamıcakmışım gibi geliyor , yüzlerce sayfa oku oku :) Yoksa mecbur ENG okicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 progamer said: Barathrum said: Açma kızıl kadınla ilgili Ya bu kadın kıçını yırttı az kalsın robertin piçini yakçaklardı bile.Bir kağıt geldi,hemen ''5 kralın savaşı bir halt değil,ölüm kuzeyden geliyora döndü iş.2 dakikada nasıl değişti olaylar orası çok hızlı ve saçma olmuş.Ayrıca robbun vücuduna kurt kafası geçirmeleri vs çok daha acıklı işlenebilirmiş orda ateşte bir şeyler gördü kağıdı yakınca diye düşündüydüm ben. işte dudak uçuklatacak birşeyler gördü ki herhalde ateşte, tam yol geri yaptı bir anda. saçma diyemeyiz çünkü unutmayalım ki teh wall ötesinde neler döndüğünü biz biliyoruz ilk bölümden beri ama güneyindeki kimse bilmiyor veya inanmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 kithnos_1 said: 0ne said: Nekro said: sanırım dizinin amacı kitap satın aldırtmakti insanlara. Ondan boyle yapıyorlar bende işe yaradı, ilk kitabı 2 gün önce alıp okumaya başladım. Bu kitapların güzel çevrilmiş bir Türkçe'si var mı ? İngilizcesine bu vakit darlığında kasamıcakmışım gibi geliyor , yüzlerce sayfa oku oku :) Yoksa mecbur ENG okicaz D&R dan aldim ben. fena degil bence. ilk kitap 850+ sayfa yanliz o acidan cok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 abi finalden beklenti neydi acaba bilmiyorum da sezon boyunca olanların toparlanması gibi idi final. ki benim merakımı ayı gibi cekti diger sezon icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Ekitap turkce yok degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Yok sanirim, ben de ingilizce cektim oyle okuyorum. Ama cok edebi bir dil icermedigi icin rahat okunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 edit: ya da vazgeçtim troll'den ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 aga ne biçim sezondu bu final böyle mi olur ya herkes ağlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 kitabı okuyanlara soru: 3. kitap bitti mi şimdi yoksa daha yarısında falan mıyız? son bölüm ilk sezonu da khaleesi ile kapadılar, şimdi de. bi de ejderler, ordu falan derken, ebesini şeettirecek gibi duruyor dünyanın karı. ama kesin bi twist olacak heralde, bu kadar bariz olmaz. ben snow veya arya'nın büyük işlere imza atacaklarını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 3.kitabın yarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Spoilere alayım ban gelmesin :D Snow reisten ümitliyim ben, her ne kadar şu zamana kadar yansıtılmasa da kendisi çok kral bir karakter.Ortamı dağıtabilecek potansiyel yegane sahip insanlardan birisi.Hele jamienin elinin olmadığı, eddard ve Robb un öldürülüğü yerde bu adamdan iyisi yok... Jorah mormont var dicem o da dövüşmekten başka bişey bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 3. kitap derken? ciltleri ayrı ayrımı sayıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar