Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

progamer said:

Barathrum said:

Açma kızıl kadınla ilgili

Ya bu kadın kıçını yırttı az kalsın robertin piçini yakçaklardı bile.Bir kağıt geldi,hemen ''5 kralın savaşı bir halt değil,ölüm kuzeyden geliyora döndü iş.2 dakikada nasıl değişti olaylar orası çok hızlı ve saçma olmuş.Ayrıca robbun vücuduna kurt kafası geçirmeleri vs çok daha acıklı işlenebilirmiş

orda ateşte bir şeyler gördü kağıdı yakınca diye düşündüydüm ben.

bencede gördü, g.t korkusu aldı kadını

Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

Nekro said:

sanırım dizinin amacı kitap satın aldırtmakti insanlara. Ondan boyle yapıyorlar

bende işe yaradı, ilk kitabı 2 gün önce alıp okumaya başladım.

Bu kitapların güzel çevrilmiş bir Türkçe'si var mı ? İngilizcesine bu vakit darlığında kasamıcakmışım gibi geliyor , yüzlerce sayfa oku oku :)

Yoksa mecbur ENG okicaz
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Barathrum said:

Açma kızıl kadınla ilgili

Ya bu kadın kıçını yırttı az kalsın robertin piçini yakçaklardı bile.Bir kağıt geldi,hemen ''5 kralın savaşı bir halt değil,ölüm kuzeyden geliyora döndü iş.2 dakikada nasıl değişti olaylar orası çok hızlı ve saçma olmuş.Ayrıca robbun vücuduna kurt kafası geçirmeleri vs çok daha acıklı işlenebilirmiş

orda ateşte bir şeyler gördü kağıdı yakınca diye düşündüydüm ben.

işte dudak uçuklatacak birşeyler gördü ki herhalde ateşte, tam yol geri yaptı bir anda. saçma diyemeyiz çünkü unutmayalım ki teh wall ötesinde neler döndüğünü biz biliyoruz ilk bölümden beri ama güneyindeki kimse bilmiyor veya inanmıyordu.

Sosyal ağlarda paylaş

kithnos_1 said:

0ne said:

Nekro said:

sanırım dizinin amacı kitap satın aldırtmakti insanlara. Ondan boyle yapıyorlar

bende işe yaradı, ilk kitabı 2 gün önce alıp okumaya başladım.

Bu kitapların güzel çevrilmiş bir Türkçe'si var mı ? İngilizcesine bu vakit darlığında kasamıcakmışım gibi geliyor , yüzlerce sayfa oku oku :)

Yoksa mecbur ENG okicaz

D&R dan aldim ben. fena degil bence. ilk kitap 850+ sayfa yanliz o acidan cok sevindim.
Sosyal ağlarda paylaş

kitabı okuyanlara soru: 3. kitap bitti mi şimdi yoksa daha yarısında falan mıyız?

son bölüm

ilk sezonu da khaleesi ile kapadılar, şimdi de. bi de ejderler, ordu falan derken, ebesini şeettirecek gibi duruyor dünyanın karı. ama kesin bi twist olacak heralde, bu kadar bariz olmaz.

ben snow veya arya'nın büyük işlere imza atacaklarını düşünüyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Spoilere alayım ban gelmesin :D

Snow reisten ümitliyim ben, her ne kadar şu zamana kadar yansıtılmasa da kendisi çok kral bir karakter.Ortamı dağıtabilecek potansiyel yegane sahip insanlardan birisi.Hele jamienin elinin olmadığı, eddard ve Robb un öldürülüğü yerde bu adamdan iyisi yok...

Jorah mormont var dicem o da dövüşmekten başka bişey bilmez.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...