Reflective Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi çok güldüm. bu ne lan! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ulan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 elesso said: lannisterlar kış tepesini bir uludağ bir abant gibi kullanır artık the wall kayak merkezi & winterfell kaplıcaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostling Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Desqpio said: ulan ahah. şuna çok güldüm ya..garibim cillop gibi kızı da bulmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Desqpio said: ulan ahah. kitapta ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi wat da fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Laorx said: Desqpio said: ulan ahah. kitapta ne oluyor? A Storm of Swords: özelden şey ettirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bana da pls :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bende alim su pmi ya hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ASDADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHJKLHD http://i.imgur.com/NaDBK5n.jpg SESLİ GÜLDÜM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Spoiler Çok beklenmedik değildi, aslında Robb "hata yaptım, özür dileyeceğim vs vs" şeklinde gayet onurlu bir şekilde konuşmaya başlayınca belli olmuştu geleceği, gerçi savaşta gidecek diye bekliyordum. Torun ismi Eddard diye karar verilince de tam mühürlendi zaten. Tek iyi yanı Catlyn'in de ölüşü oldu, ona birşey olmayacak diye korkuyordum. Özellikle Jamie hala ellerinde olsaydı biraz zor öldürtürdü Tywin hepsini. ....de kim ne zaman halledicek bu kedi ahalisini...Ben de haftasonu kitapları alıp okumaya başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Arya Starks Reaction Vid http://www.youtube.com/v/vJxj8Vnud5Q? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 3. Sezon hangi kitaba denk geliyor. Kargaların ziyafeti 1. yada 2. kısım dahil mi ? Ona göre kitabı alacağım da. Biri PM atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 storm of swordsun ilk yarisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 aquila said: storm of swordsun ilk yarisi. eyw. sos 2. ve foc un 1. kitabını alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ozii_x said: eyw. sos 2. ve foc un 1. kitabını alayım bari. Fakat dizide olaylar tam olarak Storm of Swords'daki sırayı takip etmiyor. Yani dizide 3. sezonda işlenen olayların bir kısmı ikinci, dördüncü sezonda anlatılacakların da bir kısmı ilk kitaptadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 http://eksisozluk.com/ulkenin-anasi-sikilirken-game-of-thrones-izlemek--3863243 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Komutan said: ozii_x said: eyw. sos 2. ve foc un 1. kitabını alayım bari. Fakat dizide olaylar tam olarak Storm of Swords'daki sırayı takip etmiyor. Yani dizide 3. sezonda işlenen olayların bir kısmı ikinci, dördüncü sezonda anlatılacakların da bir kısmı ilk kitaptadır. Teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kapıyı kapattı aha dedim atıcaklar gaz bombasını ıceri. rains of castamer baslıyınca zaten hersey netleşti. güzel kızı verince bu adamın bu işe niyeti var dediydim halbuki. kuzeyde house kaldımı ya. bi bizimcocukla gezen kız ve oglan kardeşlerin lordu var sanırım, bide mormont'un ablasımı yetzesimi ne baska sağ olan mekan kalmadı herhal ps: red wedding diye diey 2 senedir abs ütülediniz, o kadar heveslendirdiniz cöfri diye bekleyip durduk ne cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kitabı okumayan bakmasın, kitabi okuyan da yazmasin - gerge yassah -gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bingildak said: ASDADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHJKLHD http://i.imgur.com/NaDBK5n.jpg SESLİ GÜLDÜM YA damadı sabaha mı bıraktılar yoksa halletiler mi kitapçılar siz bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 forgiver said: bingildak said: ASDADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHADSJKLHJKLHD http://i.imgur.com/NaDBK5n.jpg SESLİ GÜLDÜM YA damadı sabaha mı bıraktılar yoksa halletiler mi kitapçılar siz bilirsiniz kitaptan spo yassah -gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ulan ilk sezonda ned i öldürdüklerinden sonra dikerim böyle işi dedim. bırakmıştım baya sonra tekrar başladım. bugün dedim niye başladım tekrar reyting için karakter öldürüyo köpekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sokarım lan böyle senaryoya hikayeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kitapdan spo adam oyle yazmis kitabi napalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar