Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Spoiler

Çok beklenmedik değildi, aslında Robb "hata yaptım, özür dileyeceğim vs vs" şeklinde gayet onurlu bir şekilde konuşmaya başlayınca belli olmuştu geleceği, gerçi savaşta gidecek diye bekliyordum. Torun ismi Eddard diye karar verilince de tam mühürlendi zaten.

Tek iyi yanı Catlyn'in de ölüşü oldu, ona birşey olmayacak diye korkuyordum. Özellikle Jamie hala ellerinde olsaydı biraz zor öldürtürdü Tywin hepsini.

....de kim ne zaman halledicek bu kedi ahalisini...Ben de haftasonu kitapları alıp okumaya başlayacağım.

Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

ozii_x said:

eyw. sos 2. ve foc un 1. kitabını alayım bari.

Fakat dizide olaylar tam olarak Storm of Swords'daki sırayı takip etmiyor. Yani dizide 3. sezonda işlenen olayların bir kısmı ikinci, dördüncü sezonda anlatılacakların da bir kısmı ilk kitaptadır.

Teşekkür ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

kapıyı kapattı aha dedim atıcaklar gaz bombasını ıceri.
rains of castamer baslıyınca zaten hersey netleşti. güzel kızı verince bu adamın bu işe niyeti var dediydim halbuki.

kuzeyde house kaldımı ya. bi bizimcocukla gezen kız ve oglan kardeşlerin lordu var sanırım, bide mormont'un ablasımı yetzesimi ne baska sağ olan mekan kalmadı herhal

ps:

red wedding diye diey 2 senedir abs ütülediniz, o kadar heveslendirdiniz cöfri diye bekleyip durduk ne cıktı

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...