axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 6. kitapta ned ter içinde uyanıyor, aslında hepsi rüyaymış diyip gerçek hikayeden devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 7. kitapta universitede okuyan kizi geliyo, seninki ne kadar buyukmus diyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 hassiktir böyle bölüm mü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 3*9 lan ne bu aryanın günahı zavallı kız. kesin bu kızda daha bi nefretle büyüyecek sonra bi bölüm pat diye ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 son bölümde resmen kitapları okumadığıma isyan ettim kendi kendime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 şu son 3 gündür gerim gerim gerildim yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 neyse ya sakinleştim, saçmalamışım hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Ulan en çok kurda üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 aahahah tekrar izledim de, bıçağı kadının karnına karnına sokarken çok komik geldi oradaki yüz ifadeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Ananı avradını noldu lan öyle. Zaten gazdan beyin bulanmış, polisleri lannister gibi gördüm bu gün şerefsizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 http://i.imgur.com/fTsqj3v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 güzel kız vermesinden belliydi bir bokluk çıkacağı. brann çok güçlü bi bebe mi olacak ne olacak? bu 3 gözlü kargalar white walkerlara sam in yanındaki bebeği haber verenler değil mi? bran white walker mı oluyor? dario khalesiye vur be. kadını ıslattın yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Norak said: http://i.imgur.com/fTsqj3v.jpg AHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 bingildak said: tüylerim diken diken oldu ya... ilk defa televizyonda izlediğim bir şeyden bu kadar etkilendim. hiç ama hiç beklemiyordum, gözlerim açık kalakaldım öyle, hayır olamaz bir yerden döner falan derken... VAY ARKADAŞ. yıkıldım. YARAŞIR MI LAN KOCA KURDA ÖYLE DÜŞMEK! VAY ARKADAŞŞŞŞŞ! Aynen bingildak said: son bölümde resmen kitapları okumadığıma isyan ettim kendi kendime... ve aynen. George RR. Martin denen adamdan tiksindim nedense. 1. sezon ilk kitabı almıştım bir gaz ile. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Bu sezon çok yavan gidiyor diyordum 9. bölüm şoke etti resmen. :( ÜŞÜYORUZ NED REİS!!! :( #direnwinterfell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 bingildak said: son bölümde resmen kitapları okumadığıma isyan ettim kendi kendime... aynen ya kitapları alıp baslıyorum ben ilk fırsatta hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 http://i.imgur.com/GhzRApw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 kitlendim kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 http://24.media.tumblr.com/tumblr_lolfodGdmG1qdqhmko1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Bu kafayla 1 hafta yaşarım bu durgunluğu Lan ruhum Öldü resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 bu bölümdeki kısımdan sonra kitabı attım ben bir ay falan ara verdim okumaya asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 abi kitabı okumuş olmama rağmen belki öle olmaz derken buldum kendimi saf saf ama öle oldu malesef.ciddi sinir bozucu bölüm ya.Hele Caitlyn ciyak ciyak bağırırken iyice sıfırlandım mnakoym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 abi servisle okula giderken okuyordum. bölüm bitti, kitabı ayracı koymadan kapattım, çantama koydum. kafamı çevirip camdan bulutları izledim okula varana kadar. ve kimseyle paylaşamadım lan çevremde kitabı okuyan kimse yoktu içimde patladı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 son bölüm nasıldı ? çok iyiyse ona göre izlicem yoksa uyku akıyor gözümden yatıcam zıbarıp sonra izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 uykunu kaçırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 NeoStyle said: son bölüm nasıldı ? çok iyiyse ona göre izlicem yoksa uyku akıyor gözümden yatıcam zıbarıp sonra izlerim izlersen uyuyamama ihtimalin var baya baya asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar