aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Sam said: 8 tayvin başgan şu sibel'i bir keşfetse de kestirse, atarından bay geldi. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sibel kekilli yetti harbi bitsin , ilk başta sevindik türk oynuo die de. artık gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sam denen dallama mal ötesi hıyar, orada bıraktı bıçağı ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 neyse buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 AtlaraFisildayan said: bebeler bu white walkerlar kaçırdıkları çocuklarla ne yapıyor abi bunu biri söylesin ya. /drain life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 şunu ilkkez yazıyorum topiğe ama çok uyduruk bölümdü ya.allahtan tyrion güldürdü azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 gereksiz muhabbetlerle bir sezonu harcadılar, son 2 bölümle kurtarmaya çalışcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Hakkaten çok sikimsonik bi sezon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Yine sezon bitti ya, yapsalar ya 14-15 bölüm şu dizinin sezonlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ya buarada hatırlayamadım biri spo içinde söyleyiversin. daario kitapta başka elemanlardan değilmiydi?Second sons başka bi ekipti sanki yanlışmı hatırlıyorum acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 part 2 ye geçmeye çalışırken dizi bitti amq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Flassh said: abi aptal şişman +15 obsidian bıçağı bırakıp kaçtı lan bırakılır mı o hayvan +15 diil de.. daha çok silver swordlar vardı ya brit mezardakilere ekstra hasar veren.. onun gibi.. yerde bırakılan hançer hakkında hançer dragon stone'dan yapılma. Dragon stone valyrian steel gibi nadir bulunan birşey değil. Bol bol var westerosta. Ama neye yaradığı bilinmediği için değersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 dragonglass, dragonstonedan cikma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Lectre said: AtlaraFisildayan said: bebeler bu white walkerlar kaçırdıkları çocuklarla ne yapıyor abi bunu biri söylesin ya. /drain life söğüş yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 _Rave said: ya buarada hatırlayamadım biri spo içinde söyleyiversin. daario kitapta başka elemanlardan değilmiydi?Second sons başka bi ekipti sanki yanlışmı hatırlıyorum acep. stormcrows ekibindendi kitapda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Nasıl ya bu sezonda mı bitti şimdi böylece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 2 bölüm daha varda, 3. kitap bu 5 kitap içindeki en heyecanlı kitap olmasına ragmen dizi olarak çok başarısız buldum, son 2 bölümde göt et beni hbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Daha yeni başladı ya bi aksiyon yok bişi yok olmadı henüz yaa pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Sovereign said: Flassh said: abi aptal şişman +15 obsidian bıçağı bırakıp kaçtı lan bırakılır mı o hayvan +15 diil de.. daha çok silver swordlar vardı ya brit mezardakilere ekstra hasar veren.. onun gibi.. yerde bırakılan hançer hakkında hançer dragon stone'dan yapılma. Dragon stone valyrian steel gibi nadir bulunan birşey değil. Bol bol var westerosta. Ama neye yaradığı bilinmediği için değersiz. bunlar kullanıldıktan sonra kayboluyomuş diye bişi duydum doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 razz kitapta kırılıyor doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 forgiver said: elesso said: arya tam memeleri görcez derken dur dedi pis cüce geleceğe yatırım yapmışsın asdf sansa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ahah naptın başgan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 http://i.imgur.com/9LyPWcr.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Şu diziyi CNBC-e den takip edeniniz var mı? Dün gece tekrarına denk geldim, sandalye sahnesini kesmişler direk göstermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kitaba başlıycam ya 10 bolum 10 bolum nereye kadar abi, torrentledim;5 kitap gözüküyo doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar