Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alo garanti abv!


gleoddyn

Öne çıkan mesajlar

Ulan bu denyo sistem ne kadar kötü be! müşteri temsilcisine ulaşamıyorum.Vadesiz hesabımı internet bankacılığına açmaya çalışıyorum ve atm kartım daha elime geçmedi, işlem yaparken de müşteri numarasının haricinde atm kartının da numarasını istiyor dangalak sistem. müşteri temsilcisine de bağlanmanın yolunu bulamadım. Bilen varsa beri gelsin çok pis darlandım, elim ayağım titriyor sinirden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çalıntı kayıp ihbarına giriyorum. şimdi başka işlem yapacakken çalıntı kayıt işlemine girerseniz extrenize ceza ekleriz diyolar ama kadın açınca veryansın ediyorum ne biçim telefon bankacılığı bu menüleriniz isteğime cevap vermiyor diye normal işlem için aktarıyolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

garanti hakkaten bok gibi bu konuda. maaş hesabı olmasa ilişkimi kesicem adamlarla da onun haricinde hiç bi şekilde bulaşmayı düşünmüyorum. bi sefer telefonla aradım müşteri temsilcisine ulaşana kadar 10 dakka menülerde gittim geldim sonunda birine ulaşıp derdimi anlattım çat diye içinden çıkamadığım menüye geri yönlendirdi beni gerizekalı. resmen hiç bir şey yapılamasın çağrı merkezine de 3 kişi koyalım hiç kimse ulaşamadığı için de yoğunluk olmaz diye düşünmüş hangi genius ise.

iş bankası bunların yanında melek gibi kalıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu konunun genel olarak sesli yanıt sistemi abv altında incelenmesi lazım, Turkcell de de var aynı sorun. Arıyorsun, hangi konuda aradınız diye soruyor tane tane söylüyorsun anneanneye anlatır gibi, lütfen tekrar ediniz bir bok anlamadım diyor, üç beş, en sonunda eyteree beaa dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...