Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 serdar heralde. serdar gibi filmdi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 leon hayranları tedirgin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 adam yine geldi pulp fiction'a laf ediyor la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Quel-Thul'un söylediği için demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 görende gezegende sevmeyen bi ben varım sanacak. internet pulp fiction'u kötüleyenlerle dolu lan. haklı davamızda sonuna kadar mücadele edeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 godfather da boktan. ama işte eski meski diye laf edemiyor millet halbuki o dönemde neler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ben izlemedim pulp fiction ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 troll line ______________________________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Yıllık film izleme kotanız falan mı var? Gayet güzel seyirlik denmiş işte, gayet de doğru. Sinema sanatına yön vermesi gerekmiyor yani izlenmeye değer olması için. Pulp Fiction ve Godfather a laf atanların ise o yılık ağızlarını bürüvesinleee, etlerini cımcırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 niye abi kotaya gerek yok. 20 lira veriyorum tek başıma benim paramla da zengin olmuyo bu herifler. milyonlar izliyo, film maliyeti ve gişeye bak. verdiğim paranın hakkını isterim. film araya girdi ortada bi cacık yok, replik yok, soyutlama yok, sadece görsellik var. gider pixarın kısa animasyonlarını izlerim. bilmem ne uzay uydusunda peynir ekmek yer gibi anakart değiştiriyosun, köpeği ve bebeği olan bi uzakdoğu ailesi radyo frekasından sana bağlanıyo. ki beni tek etkileyen bölümleri köpek havlaması taklidi yaptığı yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 kör olaydım da spoilerları okumayaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 pardon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 kusura bakmayın film gayet iyi beğenmeyenler küçükken astronot olcam demeyip aptal aptal batman spiderman figürlerini öpüştürenler bence. adamlar sıradışı bi tecrübe sunuyor, açıköüretim terk adam gelmiş burda vik vik. ok. tabi üç ay sonra 17" laptopundan hoparlörle izleyen bu filme nasıl 8 vermişler diyecek. acınası insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Sismanligin zekayla ters orantisina kanitsin resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 goldbären said: kusura bakmayın film gayet iyi beğenmeyenler küçükken astronot olcam demeyip aptal aptal batman spiderman figürlerini öpüştürenler bence. adamlar sıradışı bi tecrübe sunuyor, açıköüretim terk adam gelmiş burda vik vik. ok. tabi üç ay sonra 17" laptopundan hoparlörle izleyen bu filme nasıl 8 vermişler diyecek. acınası insanlar. thor geliyor haftaya, gidelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 17" laptopında izleyip nası 8 9 vermişler buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 23 inch monitörümün piksellerini doldurduğuna değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 aquila said: Sismanligin zekayla ters orantisina kanitsin resmen. bir bildiğin aptal demek, kaçak güreşmek. mmmmmeeeeeeehhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şişko da dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Senaryoya falan takılmazsak, gayet iyi olmuş. Uzay ve uzayda yalnızlığı, çaresizliği, korkuyu falan güzel vermişler hissiyat olarak. Filmin amacının da bu olduğunu düşünürsek, amacına ulaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 7/10 abartıldığı kadar şahane değil, çok kötü de denemez asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Selamisahin said: Uzay ve uzayda yalnızlığı, çaresizliği, korkuyu falan güzel vermişler hissiyat olarak. yoo hiç de öyle bişey verememişler zaten filmin başından sonuna kadar kadının kurtulacağını şüphe götürmez şekilde bilerek izliyoruz bunun yanında tam bişeyler hissedicekken köpek ulumaları falan başlıyor sabahları günün ilk çişini yaparken bile daha çok şey hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Saeros said: zaten filmin başından sonuna kadar kadının kurtulacağını şüphe götürmez şekilde bilerek izliyoruz Banlar mısın kendini reca etsem *_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 cevahirde gidebildim. oncelikle sandraya……. 3d uzay izledim . bol bol nefesimi tuttum. uzayda suzulen 3d goz yaslari………… son olarak sandraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar