Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gravity (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Yıllık film izleme kotanız falan mı var? Gayet güzel seyirlik denmiş işte, gayet de doğru. Sinema sanatına yön vermesi gerekmiyor yani izlenmeye değer olması için.

Pulp Fiction ve Godfather a laf atanların ise o yılık ağızlarını bürüvesinleee, etlerini cımcırsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

niye abi kotaya gerek yok. 20 lira veriyorum tek başıma benim paramla da zengin olmuyo bu herifler.

milyonlar izliyo, film maliyeti ve gişeye bak. verdiğim paranın hakkını isterim. film araya girdi ortada bi cacık yok, replik yok, soyutlama yok, sadece görsellik var. gider pixarın kısa animasyonlarını izlerim.

bilmem ne uzay uydusunda peynir ekmek yer gibi anakart değiştiriyosun, köpeği ve bebeği olan bi uzakdoğu ailesi radyo frekasından sana bağlanıyo.

ki beni tek etkileyen bölümleri köpek havlaması taklidi yaptığı yerler.

Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın film gayet iyi

beğenmeyenler küçükken astronot olcam demeyip aptal aptal batman spiderman figürlerini öpüştürenler bence.

adamlar sıradışı bi tecrübe sunuyor, açıköüretim terk adam gelmiş burda vik vik.

ok.
tabi üç ay sonra 17" laptopundan hoparlörle izleyen bu filme nasıl 8 vermişler diyecek. acınası insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

kusura bakmayın film gayet iyi

beğenmeyenler küçükken astronot olcam demeyip aptal aptal batman spiderman figürlerini öpüştürenler bence.

adamlar sıradışı bi tecrübe sunuyor, açıköüretim terk adam gelmiş burda vik vik.

ok.
tabi üç ay sonra 17" laptopundan hoparlörle izleyen bu filme nasıl 8 vermişler diyecek. acınası insanlar.

thor geliyor haftaya, gidelim mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Selamisahin said:

Uzay ve uzayda yalnızlığı, çaresizliği, korkuyu falan güzel vermişler hissiyat olarak.

yoo hiç de öyle bişey verememişler
zaten filmin başından sonuna kadar kadının kurtulacağını şüphe götürmez şekilde bilerek izliyoruz
bunun yanında tam bişeyler hissedicekken köpek ulumaları falan başlıyor
sabahları günün ilk çişini yaparken bile daha çok şey hissediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...