Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 işçi eğlendirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Bence çok güzel olmuş saçmalıyorsunuz bazen... Fabrika orası Reklam ajansı değil kendi çalışanları ... Gidip başka figuranları koymamışlar güzel olsun diye! Abartmayın bazı şeyleri bence kendi çabalarıyla desteksiz bi şekilde kamera kurgusu bile çok iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 HAH ayrıca Çekimde Birtane CUT bile göremedim Çok mükemmel bişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Pepsi ve corlu kelimeleri neden bir araya gelmis ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Çok iyi olmuş bence de.Böyle orgnizasyonlar çalışanlara moral olarakta iyi geliyor.Gayet güzel olmuş bence de.Hafifçe utandım ama daha çok eğlendim.Koca koca insanlar gayet rahat böyle bir klipte oynamışlar, o da gayet güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 MÜKEMMEL GÜZEL OLMUŞ ÇOK ŞEKER ÇO TATLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ben beğendim, ayrıca çok eğlenmişler, sağolsunlar beni de eğlendirdiler eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 CANIM ANENE BABANA KARDEŞİNE ÇOK SELAMLAR, ÖPÜYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ama ilk başta yorumların üstüne bir de pelerinli amcaları görünce bi "abov" çekmedim de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 30-40 sn dayandım ilerde ilginç bir şey var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yok yani en sonunda "we inspire" mı ne öyle bir şey yazıyor 2:30 olsa süresi daha ideal olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 tüylerim diken diken oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 seyretmiyom la o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 cantug said: HAH ayrıca Çekimde Birtane CUT bile göremedim Çok mükemmel bişi bu. bi tane yukarıya doğru açılan kapıdan geçerken cut var. kamerayı kapının içine kadar sokmuş kararsın diye, aynı yerden devam etmiş sonra, gizli cut. ÇAKAAL AMA YEMEYİZ BİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 chrome said: Pepsi ve corlu kelimeleri neden bir araya gelmis ki? Çerkezköy ve çorlu lojistik açısından güçlü ve istanbula yeterince yakın bi konumda yine istanbula göre çok daha avantajlı yatırım imkanı sunuyor. Sanayinin yoğunlaştığı tek bölge gebze-kocaeli değil, BSH ve yan sanayilerinin fabrikaları da bu bölgede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 axedice d-d-d-d-dropped the mic *BUFFFIJJKK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 cantug said: Abartmayın bazı şeyleri bence kendi çabalarıyla desteksiz bi şekilde kamera kurgusu bile çok iyidi. hahahahah bilerek öyle yapmış olmasınlar? viral reklam diye buna deniyor işte kendi cabasıymış/desteksizmiş lol işçilerde durup durup bugün napsakta pepsi için reklam yapsak diye düşünüyorlardı zaten baya da bok gibi ayrıca, işçiyi oynatıp sevimli gözukmeye calısmıslar sazanlıcak çok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 harbi tam böylesiniz http://www.varbak.com/galeri/somurtkan-%C5%9Firin-nb6221.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Flassh said: cantug said: Abartmayın bazı şeyleri bence kendi çabalarıyla desteksiz bi şekilde kamera kurgusu bile çok iyidi. hahahahah bilerek öyle yapmış olmasınlar? viral reklam diye buna deniyor işte kendi cabasıymış/desteksizmiş lol işçilerde durup durup bugün napsakta pepsi için reklam yapsak diye düşünüyorlardı zaten baya da bok gibi ayrıca, işçiyi oynatıp sevimli gözukmeye calısmıslar sazanlıcak çok tabi Böyle organizasyonlar hem firma için yüksek moral, hem de iyi bir reklam oluyor.Amatör çalışma, profesyonel fikir olabilir. Hacı sen de hakkaten bi pms durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 moral olması kötü bir viral olduğu gerçeğinideğiştirmiyor. yoksa bana ne isterlerse uzun eşek oynasınlar fabrikada viral niyetine hatta uzun eşek oynasalar bundan daha başarılı olurdu ha başarısız derken ayy işçiler hiç rol yapamamış çok kötü işçiler falan demiyorum benim tepkim moderatöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 niye viral reklam yapmak yasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Abi hem çalışanlarına moral veren hem izleyende pozitif hisler uyandıran reklam niye başarısız ? Ha yok hepsi kapitalist sistemin tuzağı diyorsan doğrudur, ama laptop başından çok kişi devrim yaptı sistem yıktı.Sistem bu, tıkır tıkır olmasa da yolunu buluyor, arada böyle kısmen de olsa samimi ve insani şeyler görmek güzel bence.Puanım 9 kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 amk ne sistemmiş her gelen yıktı kevgire döndü sistem SosyalismOS ile her genç rahat nefes alacak, teklif ettikleri kızlar/erkekler yavuklusu olacak, her gittikleri kafe "kızla gelinir buraya" deüğerlerinde olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yoksa reklamı izleyen hmmff pepsi almalıyım hemen diye erekte mi oluyor zannetmiştiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Iste bunlar hep seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar