Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Gallant said: Gecen gaza getirdim milleti 4 kisi bilenlerle Eldritch oynayalim diye. Bir geldim 5 kisi var, 3 u oyunu bilmiyor, aha dedim gene sictik. Bizim DM de ya, 8 kisilik yapalim extra karakterleri idare ederiz biz, 6 karakter zor oluyor diyince basladik. O ara 2 kisi daha geldi, onlara da hocam gelin alin bir karakter diyince iyice corba oldu. 4 bilen 4 bilmeyen, en son baktim, 5 i saatin sonunda turn bana 30dk da bir geliyor, zaten baska yere sozum var, hadi dedim eywallah. 9 saatte bitirmisler. Adam 10dk hangi item i alsam diye tartisiyor, haci fighter sin, birinde +2 str var digerinde +3str, 2 sine de paran yetiyor, neyi halen anlamiyorsun ki. Çok vakit geçmiş gerçi ama biz de eldritch ve arkham horror oynarken çok zaman harcamaya başlamıştık. Geçen ay bu iki oyun için de telefon app'i buldum. Encounterları çekmeni ve shuffle etmeyi falan sağlıyor. App sayesinde setupta encounter destelerini kurma ve ek paketlere göre ayarlama sıkıntısı, oyun sırasında da kart çekme, discard etme derdi bitti. App'i metinleri güzel okuyan birine veriyoruz. Arkham'ı ilk defa 5 kişiyle(ve 3 ek paketle) 3.5 saatte bitirdik. Bayağı faydalı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Encounter deck lerinde bizde pek sikinti yok, bir kisiye setup-shuffle gorevini veriyoruz. Hatta bizim bir arkadasta da wooden eldritch kutusu var, o geldi mi 5 dakika setup i kuruyor. Bizdeki problem daha cok bireylerin ve takimin ne yapacagina zor karar vermesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 2016 icin tavsiyeler: Pandemic Legacy: Sabit bir 4 kisilik ekip kurup oynayin. Internetteki yorumlara gore ortalama 18-20 oyunda campaign bitiyor. Biz Mayis ayina geldik, fena gitmiyoruz. Codenames: Herhalde bizim grupta en populer oyun bu su anda. Yas, kisi sayisi sikintisi yok. Epeyde zevkli meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 gallant çok yetkili bi abi gördüm seni. muhtemelen yazılmıştır ama alışveriş için nereyi tavsiye edersin bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 En son Lords of the Waterdeep'i ve Splendor'ı aldım. Waterdeep'i bu hafta sonu oynayacağız. İnternetteki yorumları fln çok iyi oyunun. Splendor ise öğrenmesi, oynaması kolay beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 imamizer said: gallant çok yetkili bi abi gördüm seni. muhtemelen yazılmıştır ama alışveriş için nereyi tavsiye edersin bi de?amazon.de, amazon.com, facebookta bi grup var bi de ona bak. adini hatirlayinca yazarim. ama ordaki cogunluk oynayip oynayip aldigi bedelin uzerine satar eheh. aksam small world u denicem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bahsedilen grup bu: https://www.facebook.com/groups/193199144183942/ seren hakli.. genelde ucuk fiyatlar ama bazen iyi firsatlar yakalanabiliyor.. mesela 2 hafta once 50 liraya acilmamis jelatininde Through the Desert aldim (kendisi out-of-print olup, genelde kullanilmisi 50-60 dolara satilan bir oyundur).. fizban said: aksam small world u denicem ben de. ben de geleyim mi kanka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 sen gelme lan, ayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 imamizer said: gallant çok yetkili bi abi gördüm seni. muhtemelen yazılmıştır ama alışveriş için nereyi tavsiye edersin bi de? Walla TR de dukkan olarak satan yer bilmiyorum(facebook grubunu yeni gordum bir arastirayim). Gerci ben yurtdisindayim ama benimde alabilecegim dukkan sayisi ulke genelinde 3 :) Haliyle posta yoluna yada dukkan ustunden siparis yoluna gidiyoruz. Boardgame lerde sikinti, kutular buyuk ve agir, haliyle dukkanda yer kapliyor, cok fazla sayida satisi da pek olmuyor. Dukkanda baska bisi satmiyorsan boardgame le dukkan cevirmek cok cok zor(anca magic, netrunner gibi kart oyunu saticaksin, yada Star Wars, Warmachine, Warhammer minyaturu isin olucak). Websitesi olarak asagidakileri kullaniyoruz. Coolstuff.inc Amazon.com Amazon.co.uk Bookdepository.com(fiyatlari biraz fazla ama shipping dahil) aliexpress(bazen ucuza enteresan seyler dusuyor) Ama genel sikinti tek urun aliminda shipping in pahali olmasi. Aramex, Borderlinx(borderlinx farkli shipmentlari birlestirebiliyor) filan kullaniyoruz, ama bazen dukkan fiyatina geliyor. Bizde gittik 2 dukkanla anlastik. Bir tanesi direk kafadan %5 indirim yapiyor. Otekisi 5 urun alirsan %10 civari bisiler yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Facebook grubuna baktim biraz, bilindik son donem populer oyunlardan pek bisi yok satilik(gidip settlers of catan alicaksaniz ayri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 ben o grubu takip ediyorum co-op güzel bi oyun denk gelirse alıp oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Su anda piyasanin en populer co-op oyunu Pandemic Legacy. 12 aylik campaign takip ediyorsun, her oyun board ve karakterlerde kalici degisiklikler oluyor. Haliyle kullanilmamis kutu bulman gerekli. Birde surekli ayni ekiple oynamak gerekli. Onun haricinde co-op olarak cthulhu background lu Eldritch Horror var. Malesef kendisinin 4 adet expansion i mevcut. Ana oyunu iyi durumda 2.el olarak dusunmeden alabilirsin. Birde Zombicide iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Eldritch Horror güzele benziyor cthulhu temasını severim zaten. bunu da attım listeye. ama şey var... ben böyle şekilci bir insanım asdfgh kutu içeriğinde figür olmaması hoşuma gitmiyor. figür oldumu felaket içim gidiyor oyuna. az önce dnd castleravenloft'un içeriğine bakıyordum. sırf kutu içeriği yetti gaza gelip almama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 figurlu co-op oyun ariyorsan imperial assault (star wars) veya descent oneririm (kilicli ejderhali).. hangi tema daha cok ilgini cekiyorsan ona gore degerlendir.. gameplay olarak nerdeyse aynilar.. ikisini birden almak olmaz.. cthulhu temasina da gelecek olursak gecen haftalarda duyurulan bir oyunu paylasmak istiyorum: https://cf.geekdo-images.com/images/pic2866737.png hem pandemic olusu hem de temadan dolayi benim icin auto-buy ama daha oyun cikmadigi icin kesin alin diyemem tabi.. bir tek kendimi yakayim :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Carcassonne, severek oynuyoruz bayadır. http://ecx.images-amazon.com/images/I/81yCol7KOSL._SL1500_.jpg min 2, max 6 (expensionlarla birlikte 8 olabiliyor, belki bilmediğim expensionla daha da artar) http://www.theboardgamefamily.com/wp-content/uploads/2013/05/CarcRiverLayout.jpg random map olması, strateji + şans 'ın dengede olması güzel şeyler. Ayrıca main game + expension combosuyla oyundaki strateji/şans oranı değiştirilip oyun farklılaşabiliyor. bende big box var, expensionlarla birlikte geliyor ana oyun. http://ecx.images-amazon.com/images/I/A1NRdtBcslL._SL1500_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 böyle masaüstü bir şeyler oynayasım var ya benim ne zamandır ama insanlar artık o kadar çabuk sıkılıyor ki böyle şeylerden. öğrenme sürecinde herkes soğuyor ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 small world aldim ben de yeni, fena oyun degil. bunu almak isterken elim kayip 7 wonders almistim. puani daha dusuk olmasina ragmen daha guzeldi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Fizban 7 wonders bayagi iyi bir oyun. Expansion lari filan da basarili. imamizer said: Eldritch Horror güzele benziyor cthulhu temasını severim zaten. bunu da attım listeye. ama şey var... ben böyle şekilci bir insanım asdfgh kutu içeriğinde figür olmaması hoşuma gitmiyor. figür oldumu felaket içim gidiyor oyuna. az önce dnd castleravenloft'un içeriğine bakıyordum. sırf kutu içeriği yetti gaza gelip almama. Hocam figur istiyorsan, zombicide. Figure doyarsin resmen. Asagida boyanmis halleri mevcut: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/902487_537065506345052_1696501335_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Bende classic RİSK varda bunu daha farklı temalıları var mı uçuk kaçık hiç tr den bulup alan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 7 wonders defalarca oynadik, harbi cok eglenceli. Expansionlar olmadan oynanirsa winner tacticler var tabi rjehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 şunu http://www.amazon.com/gp/product/B00HFKITJC?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER ve şunu http://www.amazon.com/gp/product/B00A2HD40E?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_2&smid=ATVPDKIKX0DER alınca kargo ücreti çıkmıyor. ödemeye gelince kargo seçeneklerinde ücret yok, hatta AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-4 business days) bile seçsem ücret göstermiyor. anlamadım, 50 dolar üstüne kargo yok dedi bi yerde ama priority shippingde de mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 kendi cevabımı kendim vereyim, varmış. hatta en ucuz seçenekte bile kargu ücreti var. kargo ücreti yok dediği tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 o amerika içi kargo bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Kutu oyunu alacaksan amazon.com'a ve bookdepisotory'e bak. Ebay falan genelde shippingi yüzünden pahalıya kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bi kaç gündür kutu oyunlarıyla falan baya kafayı kırınca olayı farklı boyutlara taşıdım. elim diy işlerine yatkındır ve evde bir sürü alet edevat hatta sırf bu işler için odam var. bu aralar oturdum 3d dungeon tile yapmaya karar verdim. şimdi sorum şu; dnd dışında başka hangi ruleset'e uygun hazırlayım? gördüğüm kadarıyla dust warfare, warhammer vs. de 3d ortamda oynanıyor. bana en genel, en kabul görmüş, en keyifli oyunlara zemin hazırlayacak ruleset hangisi? çünkü gridleri ona göre hazırlayacağım, mesela dnd 1" lik kareler kullanıyormuş vs. dust tactics ise koca gridler veya hiç grid olmadan ölçerek oynanıyor vs. halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar