Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmene atar yapan delikanlı


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

şu sınıfın 1000'de 1'i sınıflarda, o hocadan -artık her ne yaptıysa- 1000 kat daha kötüleriyle ve sıkıcılarıyla bir ömür geçirdik, gıkımızı çıkaramadık ya lan. bi isyan bile edemedik wi dont nid no ejükasyon diye


abi ben lise son sınıfta, en son en arka sırada köşede kafamı dışarı çıkartıp sigara içiyordum derste. bizim sınıfta solcular vardı böyle kalın kazak giyen onlar baya çemkiriyorlardı hocalara. oluyordu böyle şeyler yani. ki ben anadolu lisesinde okudum. özel okullarda çok daha fenaları da oluyordu bunların biliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende lisede gayet atarlanirdim ya. hiç unutmuyorum ingilizce hocası vardı bir tane, menapozlu karı, yds e 2 ay kalmış, herkes yusuf yusuf zaten kimsenin bir halt bildiği yok. önceki yılların sınavları var, ilgili test kitapları var, herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor ki üniversiteye girebilsin. neyse bizim hoca da gelmiş sınıfa, avazı çıktığı kadar bağırıyor "test çözmek ve eğitim bakanlığının atadığı kitaplar dışında her şeyi yasaklıyorum" diye. neymiş efendim saman kağıdına basılı sınav ile yakından uzaktan alakası olmayan mr. brown'un hayatını işleyecekmişiz derste. bende ayaklandım sizin bizim geleceğimizle oynama hakkınız yok, sınavda bunların bize hiç bir yaraı olmadığını bile bile bizi bunları çalışmaya zorlayamazsınız diye. 15 dk falan bağırış çağırış kavga. ağlaya ağlaya çıktı sınıftan. ygs sınavına kadar onun dersinde kulağımda kulaklık önümde test kitabı oturdum 1 kere gıg ı bile çıkmadı. insiyatife kalan her şeyden en düşük notu verdi tabii ama sınavları dolu dolu verince ortalamayı çok aşağı çekemedi. gökalp falan bilir hocayı patiden.

üniversiteyi bitirip işe girdikten sonra yolda gördüm lanet karıyı gelip bir de bana "size ingilizceyi ben öğrettim, benim sayemde adam oldunuz" demesin mi.

menapoz zor ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç unutmuyorum lisede fizik hocası değişmişti.70 yaşında bir ayağı çukurda ölmüş ama helvasını yiyen olmayan bir hoca gelmişti.Derste konuyu uçaklara falan getirmişti ve şunu demişti "G kuvveti diye bir şey yoktur.". 45 dakika boyunca tartışıp beni sınıftan çıkarmak ile tehdit etmişti ona kalmadan ben çıkmıştım.Hoş sonraki hafta başka bir embesil gelmişti...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...