ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yqk3tqwAfC8 şu olay türkiye'de olsa öğretmen erkekse temiz dayak gelirdi, kadınsa oturur ağlardı herhalde sinirinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bizde lisede o saçları yedirirler o çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Ahaha ne türkiyesi olması ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 benim en beğendiğim lise eğitimi izlandada abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Kırmızı ayakkabı giyen birini ciddiye almam mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 chrome said: benim en beğendiğim lise eğitimi izlandada abi. nasılmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 6 8 kişilik ortamlarda. evlerin içinde. ayakkapları çıkartıyorsun. millet eşofmanlarla geliyor. sınıflarda genellikle en fazla 1 erkek oluyor. odalar yerden ısıtmalı. sıcacık. ev ödevi denen şey yok. sıcacık bir ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 samanyolu tv'deki ayna programının izlanda'ya gittiği bölümü izledin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ayakta sponge bob'lı çoraplar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 abiler evinin kizli haliymis izlandada egitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 HAAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ekoilibrium said: Kırmızı ayakkabı giyen birini ciddiye almam mümkün değil. hah al işte bizim eğitim sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 adet yerini bolson http://www.offbeatenough.com/wp-content/uploads/2006/04/micro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 şu sınıfın 1000'de 1'i sınıflarda, o hocadan -artık her ne yaptıysa- 1000 kat daha kötüleriyle ve sıkıcılarıyla bir ömür geçirdik, gıkımızı çıkaramadık ya lan. bi isyan bile edemedik wi dont nid no ejükasyon diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 saçlar mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Xenocide said: şu sınıfın 1000'de 1'i sınıflarda, o hocadan -artık her ne yaptıysa- 1000 kat daha kötüleriyle ve sıkıcılarıyla bir ömür geçirdik, gıkımızı çıkaramadık ya lan. bi isyan bile edemedik wi dont nid no ejükasyon diye abi ben lise son sınıfta, en son en arka sırada köşede kafamı dışarı çıkartıp sigara içiyordum derste. bizim sınıfta solcular vardı böyle kalın kazak giyen onlar baya çemkiriyorlardı hocalara. oluyordu böyle şeyler yani. ki ben anadolu lisesinde okudum. özel okullarda çok daha fenaları da oluyordu bunların biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 THİS İS THE FUTURE OF NATİON !!! bizde olsa ağzını kırmıştı hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 eleman tam bir american çetintaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bende lisede gayet atarlanirdim ya. hiç unutmuyorum ingilizce hocası vardı bir tane, menapozlu karı, yds e 2 ay kalmış, herkes yusuf yusuf zaten kimsenin bir halt bildiği yok. önceki yılların sınavları var, ilgili test kitapları var, herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor ki üniversiteye girebilsin. neyse bizim hoca da gelmiş sınıfa, avazı çıktığı kadar bağırıyor "test çözmek ve eğitim bakanlığının atadığı kitaplar dışında her şeyi yasaklıyorum" diye. neymiş efendim saman kağıdına basılı sınav ile yakından uzaktan alakası olmayan mr. brown'un hayatını işleyecekmişiz derste. bende ayaklandım sizin bizim geleceğimizle oynama hakkınız yok, sınavda bunların bize hiç bir yaraı olmadığını bile bile bizi bunları çalışmaya zorlayamazsınız diye. 15 dk falan bağırış çağırış kavga. ağlaya ağlaya çıktı sınıftan. ygs sınavına kadar onun dersinde kulağımda kulaklık önümde test kitabı oturdum 1 kere gıg ı bile çıkmadı. insiyatife kalan her şeyden en düşük notu verdi tabii ama sınavları dolu dolu verince ortalamayı çok aşağı çekemedi. gökalp falan bilir hocayı patiden. üniversiteyi bitirip işe girdikten sonra yolda gördüm lanet karıyı gelip bir de bana "size ingilizceyi ben öğrettim, benim sayemde adam oldunuz" demesin mi. menapoz zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Hiç unutmuyorum lisede fizik hocası değişmişti.70 yaşında bir ayağı çukurda ölmüş ama helvasını yiyen olmayan bir hoca gelmişti.Derste konuyu uçaklara falan getirmişti ve şunu demişti "G kuvveti diye bir şey yoktur.". 45 dakika boyunca tartışıp beni sınıftan çıkarmak ile tehdit etmişti ona kalmadan ben çıkmıştım.Hoş sonraki hafta başka bir embesil gelmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Lise anılarımı unutalı ne kadar zaman geçtiğini bile unuttum, o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 [bizde olsa ][/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bizde egitim sistemi hakkaten kötu lan. Imam ossurursa cemaat sicar hesabi, her sinifta ayri bi diktatör var asgajh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yds neydi lam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar