Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanları sigara altı, yemek arası yapmak ayıp mıdır?

chrome

Öne çıkan mesajlar

sıkça yaptığım birşey fakat bazı bazı eleştiri alıyorum bu konuda. misal sigara içeceğim. yaklaşık 6dk atıl zaman. hop o sırada bir arkadaşımı ya da akrabamı arıyorum hal hatır soruyorum sohbet ediyorum, sigara bitince de telefonu kapatıyorum. ya da yemek yerken, arabayla bir yerden bir yere giderken yine. bunlar atıl zaman. ben kendimce böyle değerlendiriyorum. çok da memnunum. fakat eleştiri almaya başladım. bana aşırı derecede mantıklı geliyor. ayı gibi hadi bitti görüşürüz de demediğim için ortada ayıp olabilecek bir şey yokmuş gibi geliyor. konuyu patiye taşıyayım dedim. omdbusman görüşü alayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Anlamadım tam, sigara içerken birilerini arıyorsun, yemek yerken insanları falan mı arıyorsun ?

Bitince bam diye kapatmıyorsun ama ?

yapmam gereken görüşmeleri o aralıklarda eritiyorum eğer acil değilse öyle söyleyeyim. yemek yerken gnam gnam sesi olduğundan çaktırmamak için geveze olanları iki laf edince uzun uzun cevap verenleri tercih ediyorum. böyle ayrıntıları da var bu işin.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Anlaşılması zor olan bu yazıyı yazarken de sigara içiyordun heralde.

hahahahaha çok güldüm ama yok abi. salonda oturuyorum şu an. ben genelde hep anlaşılması zor yazıyorum. uzun cümle kurmaktan oluyor. eksperlikten kalma alışkanlık. 1 paragraf cümle yazıyoruz anasını satıyım değerleme konusu taşınmaz konumu itibarı ile sosysal donatı alanlarına orta yakın mesafede bulunmakta olup, kuzey güney ve güneybatı cepheli, mesken tipi yapılaşma bölgesindedir diye falan. böyle şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

derdi olmamak böyle bir şey herhalde

hacı derdim olma mı? menisküs, alerjik astım, bağırsak polipleri, damar tıkanıklığı, düzensiz nabız, özel sektörde milletin iki dudağı arasında belirli berlirsiz para kazanmaya çalışmak, yaş 27 hala bekarsın. dert çok ama hayat dediğin şey dertsiz olmuyor zaten herkesin derdi var. çözüm aramadıktan sonra niye anlatıp milletin canını sıkasın. gerçi şimdi farkettim dertlerimin %80i sigarayı bıraksam geçebilir. vay anasını arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Mc_Lovin said:

derdi olmamak böyle bir şey herhalde

hacı derdim olma mı? menisküs, alerjik astım, bağırsak polipleri, damar tıkanıklığı, düzensiz nabız, özel sektörde milletin iki dudağı arasında belirli berlirsiz para kazanmaya çalışmak, yaş 27 hala bekarsın. dert çok ama hayat dediğin şey dertsiz olmuyor zaten herkesin derdi var. çözüm aramadıktan sonra niye anlatıp milletin canını sıkasın. gerçi şimdi farkettim dertlerimin %80i sigarayı bıraksam geçebilir. vay anasını arkadaş.

alerjik astımın var ve sigara içiyorsan saatli bombasın zaten.

benim alerjik bronşit olan bir arkadaşım var. polenlere, akara falan alerjisi var. iki ay öncesine kadar sigara içiyordu. 'bu ölür, çok fazla yaşamaz' gözüyle bakıyorduk biz.

kendine hayatına çekidüzen ver.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...