Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Kendisi clanımızın Primalisti yani Healerı. artık Melis'e emanetiz. Teşekkürler Melis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hangi saatlerde giriyo melis, ona gore ise gelmiim bi gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Melis ile pvp combatlarda nasıl bir performans göstereceğimizi merak ediyordum. Şüphelerim de yok değildi. Daha sonra kendisinin bu konuda bir uzman olduğunu yakın çevremden öğrendim ve karakterimim kendisinin ellerine bıraktım. Gerçekten inanılmaz bir pvp deneyimiydi. Burdan herkese tavsiye ediyorum. Teşekkürler Melis. (Nord L., 39, Marmaris, Yönetici) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 aldım oyunu. selam melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 23 kişi olduk. said: son zamanlarda gerçekleşmiş en etkileyeceği online oluşum. türkler gerçekten online oyun konusunda biz de varız diyor. new york times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 akşam apply edeyim.dün yine elim gitmedi apply tuşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 klanda kız varsa ben bida alayım oyunu, ilk çıktığında bişi anlamayıp geri satmıştım. o günden beri her gece rüyalarımda melis diye birini darkfall oyanrken görüyordum o melis mortis çıkarsa bunuda bir işaret olarak sayarım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 mortis fake le geldi. kız diye yuttaracaktı ama yermi anadolu çocuğu!!! karakteri kesip, lootlayıp, şehir meydanında kırbaçlayıp, sırayla iğfal ettik. fake hesabı sattı sonra. bi daha yapacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 lan ben gelmeden iğfal etmişsiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Melis kim yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 melisin sesi de güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hll beyler. ben commander arcane ve bu forumdaki en sevdiğim guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 dün akşam ki olaydan bahsetmiyoruz değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 annene hoş geldin suark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 =) napıonz la burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nXbLyVpWsVM mortis yüzünden annen inc içinde ayrışmalara sebep olan ingot telaffuzunun doğrusu. 25:45 den itibaren izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 inGOT değil inGAT değil inGIT gibi bişey dio adam eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 dünden bugüne 100 tane oyun satılmış. Hepsi melis için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 herkeş bilemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ingatta varmış wuuuuuu http://www.seslisozluk.net/?word=ingot&lang=tr-en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ingiliz beyfendisi olduğum için ingat diyorum işte ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEMOKRITOS Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 selam beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 benim fpsle skirmisher falan mümkün dğeil abi. orc warrior açtım bi alın annenize lütfen milli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 18:00 sularında beast hidden feat kasmaca olaylarına girmeliyiz kanımca, yani en azından ben gidicim yanlız bırakmayın beni oralarda !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar