Wolas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bazı kilitli kartlar var nasıl açılacak onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 abi level kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bağımlılık bu ya ama tabbi IQ biraz daha yüksek olsaydı daha fazla zevk alırdık lol. 2hp vs 20hp maç aldım çok mutluyum.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 buna devam eden yok mu? herkes HS mi oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Ben oynamıyorm valla. Hatta bir arkadaş 45$ (sanırım) hediye kodu olduğunu söylemişti. Onu bile istemeye gerek görmedim (o oynamıyordu da) Açıkcası ben hs yi beğenmedim, SCROLLS oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 steam'e gelmis. hediye kodu hala duruyorsa bana verebilirsiniz mesela jfkldsjfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 o kod sende bende yalan olur :D. Hem "bi arkadaş için" diye istemek biraz ayıp sanırım =) Steame eklenmiş evet ama millet ağlamaya başlamış p2w diye. Olmadığını savunanlar olmuş elbet ama çooook farm gerekiyor. Ayrıca dengesiz sistemi vakit ayırmaya değmez diye konuşanlarda var. Bence, oralara göz atıp başlamak daha iyi fikir olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 duel of champions scrolls'dan güzel ama oyun pay to win niye magic the gathering varken buna vereyim para öyleyse... Magic'te trade'de var hem de daha zevkli o yüzden magic oynarım Ama Magic haric Scrolls en iyisi. Bir de scrolls iphone'da fln kolaylıkla oynanabilir gözüküyor (ki yapıcaklarmış iphone versiyonu) o zaman tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 cogu deck'in anti'si var bi' sekilde. kartlar tam degilse ezici ustunluk olabiliyor arada. uzun sure sonra bugun girdim. bi' suru yeni kart ve hero gelmis ama 7'de 5 falan yaptim. eski deck'ler hala ise yariyor yani. p2w olayina da katilmiyorum ya. belki yuksek elo'da olabilir. ortalarda zaten cok bi' sey ifade etmiyor. her gun 2 saat oynasan cok rahat 2 3 level alip bayagi paket acabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Yğüklü oyunu steame bağlamayı başaramadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Daha fazla oynadıktan sonra olumlu fikirleriniz değişirse yine burada yazarsanız iyi olur. Çünkü insan olmamak gerektiğini düşünüyorum o kadar farm yapabilmek için. Çelik gibi sinir lazım :D 200mb oyun zaten yeniden indir :D @Masticore scrolls da stratejiyi değiştirmenin bizim elimizde oluyor olması güzel bi sistem. O anki duruma veya rakibe göre en iyi kartları bile çöpe atabiliyor olmak güzel. Oyunda sevilmeyeyen şey zırt pırt kart çeken destelerdi sanırım. Onlarada nerf geliyor. Kart karıştırıldığında idollerin hp si 5 e düşecek (5 üstüne heal yapamayacaksın. üst sınır canları 5 oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi ben bayagi oynadim ya. lvl 27 mi ne su an hesap. 1000'in ustunde takilmadim ama hic. deck kurmayi bilmiyorum cunku ilk kart oyunumdu. cheese deck'ler var onlari istemedim. digerleri icin de kasmadim kendi deck'lerimle takildim hep. 950 ustunu gormedim elo'da o yuzden. ama diyecegim o ki, bayaaaaag zevkli oyun. p2w ile karsilasmadim denecek kadar az sayida karsilastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 sonunda geldim 1001 elo bracket'a. academy starter pack alacaktim hazir indirimdeyken, bu sabah bitmis indirim ajeklsjfkldsjfkljsd. cok mutsuz oldum. emilio's pack'lere gomdum salak gibi 100k goldu. neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Selam.Şimdi bende hearthstone var.Bir arkadaşım bu oyun daha iyi dedi ama üşeniyorum, gerçi hearthstone da 4 gündür oynuyorum bırakabilirim buna geçebilirim.Nasıl ikisi arasında bir değerlendirme yapmak gerekirse ? İkisi içinde gerçek para yatırmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 duel of champ. baslama o zaman üzülürsün duel'ler uzun suruyor ve parasız hiçbirşey yapamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Galiba bi denicem asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 çook kart var ve millet bildiğin para ya da zaman harcamış. ama bence gayet eğlenceli olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Abi para ve zaman harcama kısmında çok haklısınız da bunu oynadıktan sonra hearthstone a dönemedim ya.Hearthstone çok basit ve aşırı şansa dayalı geliyor artık. Çok ilerlemedim zaten lvl 11 im daha.Elom 750 falan, şu an takıldım gibi.Karşıma sağlam deckli ve herolu adamlar çıkmaya başladı artık hep.Sanırım oyunda para ve zaman harcayanlar 700 750 elo dan sonra çıkmaya başlıyor buraya kadar çok hızlı yükseldim de burda 2 gündür falan sayıklıyorum ileri geri.İlk defa gördüğüm bi ton heroyla oynadım sadasdfas. Necropolisle başlamıştım ilk, deck olarak en iyi deck im o.Şu an inferno ve haven deniyorum bir de ama haven deckim biraz sikko.İnferno deckimi de tam beceremedim galiba bi alıyorum bi veriyorum maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Varsa bu arada hala oynayan eklesin AkhIaur. Yine l lisini almışlar amk kim ne diye kullanıyorsa bu nicki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben giriyorum arada, eklerim. deck'lerdeki basic kartlari cok iyi oturtmak gerekiyor ya, sonrasini oyun tarzina gore expansion'lardan falan ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Yeaa gelip gelip buraya ağlıyorum da oyun zevkli de çok zor pack alınıyor beaa.Haftalık ödüller çok tırt, çok zor para kazanıyoz.Seal zaten gelmiyor. Ben biraz geç başladım galiba, 3 arkadaş başladık onlarda sıkıldı bıraktı hiç pack falan alamayınca.Şii yazın olm arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Ben de oynuyorum expansion aralarinda sıkılıp bırakıyorum yenilik geldikçe giriorum. Bir de oynayan arkadaş yok pek ondan uzun süreli eglenemiyor insan. Söyle 8-10kisi varsa bir araya gelelim, turnuva stream falan yapalim. Baya kaliteli bir oyun. id: stingmoggie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 referral gelmiş. tıklayana starter deckleri veriyomuş. banada duel rewardun (goldun) %1 i. para gömerseniz sealın %10 kadarı bide 10 levelda 2 wildcard veriyor. nası bi cimrilikse bu, bütün pati üye olsa 2-3 booster pack belki çıkarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Ben bu firmaya güvenipte hiç bir oyununu oynamam açıkcası. 1. Adamlar çok aç. Yani bildiğin aç. Öyle böyle değil. 2. Sahtekarlar. Ghost Recon diye bir oyunları var. Kapat diyince oyuna kapanmıyor, minik bir launcher sağ altda gizliyor kendini. Milletde zannediyorki oyunda 10.000 kişi var. 3. Oyuncuları iplemiyorlar. yoksa ben mi abartıyorum :P. MM de aylarca aynı kartı farklı decklerde bile kullanamıyorduk. Ben bıraktıkdan sonra düzelmişti sanırım bu. Fakat olsun, böyle kıllık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar