Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC One (M7)

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

xaty said:

arcane said:

önde çift hoparlör inanılmaz iyi birşey. umarım öbür markalar ders alır.

şu çok iyi bişey ya, s4'ün tek beğenemediğim tarafı şu hoparlör konusu

zaten bu konu hariç eziyor s4 ya, o da olsaydı ultimate smartphone idi direk, hala öyle aslında gerçi

pili uzun gidiyor, pili çıkabiliyor, kamerası ışıksız ortamlar haricinde en kalitesi, flash'ı en kaliteli flash, ekranı en parlak en canlı renkleri veren telefon ve 5" (true color diil ama işiniz bu değilse, canlı renk daha iyidir), memory card slot var bir sürü telefon şu anda buna yer vermiyor. falan filan.
bi de hoparlör stereo olaydı uçardı.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

arcane said:

önde çift hoparlör inanılmaz iyi birşey. umarım öbür markalar ders alır.

şu çok iyi bişey ya, s4'ün tek beğenemediğim tarafı şu hoparlör konusu

aynen hocam ben de note2 sahibiyim. medya için hoparlör hem sadece 1 tane hem de arkaya koymuşlar şaka gibi.

o kadar kocaman telefon olduktan sonra cover kullanmayı tercih ederim. metal iyi güzel şık da cover takıyorsun benim gibi aman düşünce kırılmasıncıysanız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
işte bu yüzden samsung'a falan burun kıvırılmasını anlamıyorum ya. telefon güzel dursa nolacak, telefon dediğin şey zaten masaya koyup dikkat çekme aracı değil, sen kullanırken isteklerini ne verimlilikle yerine getiriyor o önemli.

ha bence de One daha güzel duruyor piyasadaki bir sürü telefondan ama tek kıstasım daha güzel görünmesi olmaz maalesef. Yine de ben de düşünyorum almayı One'ı, ekranı güneşte falan da daha iyi görünüyormuş sanırım. kağıt üstünde s4 daha iyi ama youtube'da 5 tane falan video izledim hepsine One daha iyi gözüküyor güneşte. bu da büyük bir kıstas, o yüzden One'ı ciddi anlamda düşünmeye başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl gördüğüne göre değişir işte, bak ne demişim "telefon dediğin şey zaten masaya koyup dikkat çekme aracı değil." ben hava atma veya güzel görünsün de dikkat çeksin veya ben her baktığımda içim açılsın diye almıyorum ki. daha güzel ekranı olsun, daha hızlı olsun, kamerası iyi olsun, daha uzun pili gitsin diye alıyorum. bütün bu kriterlerde 1-2 tık gerisinde kalıyorsa s4'ün veya başka bir telefonun, sırf güzel diye gidip One almam hayatta. Alanı da anlamam açıkçası. Fazlasıyla mantık adamı olduğum için her şeye "mantık" çerçevesinden bakıyorum heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

nasıl gördüğüne göre değişir işte, bak ne demişim "telefon dediğin şey zaten masaya koyup dikkat çekme aracı değil." ben hava atma veya güzel görünsün de dikkat çeksin veya ben her baktığımda içim açılsın diye almıyorum ki. daha güzel ekranı olsun, daha hızlı olsun, kamerası iyi olsun, daha uzun pili gitsin diye alıyorum. bütün bu kriterlerde 1-2 tık gerisinde kalıyorsa s4'ün veya başka bir telefonun, sırf güzel diye gidip One almam hayatta. Alanı da anlamam açıkçası. Fazlasıyla mantık adamı olduğum için her şeye "mantık" çerçevesinden bakıyorum heralde.

ekranı kırık, arka kapağı olmayan, modelini bilmediğim nokia kullanıyordum dostum.

telefonla gösteri yapacak biri değilim.

çıkardım masaya koydum demem gösteriş değil arkadaşlar arasında takılmacaydı.

gittiğim çoğu yerde telefon masada değil cebimde bekler.

cihazı aldım, arkadaşların zoruyla açtım. yoksa yarın açacaktım kutuyu.

samsung s4, sony xperia z, iphone 5 hepsini inceledim, internetten araştırdım ve htc one beğendim, sadece şekli için değil, teknik özelliklerinden dolayı, ekranı ve sesi diğerlerine göre ayrı güzel geldi bana

hem şeklinin güzel olması da benim için önemli

şarjda şuan. daha kurcalayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...