arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 önde çift hoparlör inanılmaz iyi birşey. umarım öbür markalar ders alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 logo önemli birşey. HTC yerine görsel bir logo yapsalar çok daha başarılı olur mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bu arada hoperlörlerin arasıdna ince led çok şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 5 cihaz baktım. 5inde de Gap veya camın tam oturmama problemi vardı. hala alamadım. HT35 serisinde de GAP issue var... 36 serisini beklicem galiba. Ya da alicam bi nexus 4. Kafam rahat olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 arcane said: önde çift hoparlör inanılmaz iyi birşey. umarım öbür markalar ders alır. şu çok iyi bişey ya, s4'ün tek beğenemediğim tarafı şu hoparlör konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 xaty said: arcane said: önde çift hoparlör inanılmaz iyi birşey. umarım öbür markalar ders alır. şu çok iyi bişey ya, s4'ün tek beğenemediğim tarafı şu hoparlör konusu zaten bu konu hariç eziyor s4 ya, o da olsaydı ultimate smartphone idi direk, hala öyle aslında gerçi pili uzun gidiyor, pili çıkabiliyor, kamerası ışıksız ortamlar haricinde en kalitesi, flash'ı en kaliteli flash, ekranı en parlak en canlı renkleri veren telefon ve 5" (true color diil ama işiniz bu değilse, canlı renk daha iyidir), memory card slot var bir sürü telefon şu anda buna yer vermiyor. falan filan. bi de hoparlör stereo olaydı uçardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 metal şerit koymuşlar ama active ile metal kasa da oluyor, bi de su geçirmez. yok, s4 alıcam zaten de ek olarak bi bu hoparlör işi olsaydı iyi olcaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 xaty said: arcane said: önde çift hoparlör inanılmaz iyi birşey. umarım öbür markalar ders alır. şu çok iyi bişey ya, s4'ün tek beğenemediğim tarafı şu hoparlör konusu aynen hocam ben de note2 sahibiyim. medya için hoparlör hem sadece 1 tane hem de arkaya koymuşlar şaka gibi. o kadar kocaman telefon olduktan sonra cover kullanmayı tercih ederim. metal iyi güzel şık da cover takıyorsun benim gibi aman düşünce kırılmasıncıysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 cover işine hiç ısınamadım ben ya, telefonu bozuyor baya. gerçi son zamanlarda baya slimfit cover'lar var, fena durmuyorlar. s4 için de s view cover iyi olmuş baya, direk arka kapağı değiştirmeli, önden pencereli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 flipcoverlar telefonu kullanmayı zorlaştırıyor bence, htc çok kaliteli ele alınca ve boyut olarak tutulabilir elde, note 2 bildiğin kayıor elden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben cover kullanmaktan nefret ederim. cama film fln bile koymayan adamım. o yüzden metal olması avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 note2 coversız tek el tutulmuyor evet. coverla şahane ama ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aldım cihazı. Çok değişik, çok güzel olmuş. Baya begendim. Boomsound cok başarılı olmuş. Bir de telefon yağ gibi akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Güle güle kullan. Ben en çok o minicik ledi beyendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Evet, ledi de çok seksi :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 siyahını aldım az önce. ilk izlenim çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 cep telefonuna verdiğim paraya çok üzülürüm. askerden geldiğimde ayfon 3gs almıştım, ona bile çok yanmıştım, 3 yıldır kullanıyorum artık çalışan bir tuşu kalmadı. htc one'ı görünce ilk defa bir telefonu "alasım" geldi. amerikaya giden arkadaşlara aldıracağım. çok tatlı görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 http://us.htc.com/googleplay/thankyou.php 25 dolar kredi almak için şuradan signup yapın. tabi sadece us only de olabilir. Denemekte yarar var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 siyah mı silver mi derken silveri aldım az önce. çoğu telefonunda siyahın aksine silver daha çok yakışmış HTC One arkadaşların yanındayım, oturdukları masada s4, iphone, sonyler var. çotank diye koydum masanın ortasına yıh yıh yıhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 işte bu yüzden samsung'a falan burun kıvırılmasını anlamıyorum ya. telefon güzel dursa nolacak, telefon dediğin şey zaten masaya koyup dikkat çekme aracı değil, sen kullanırken isteklerini ne verimlilikle yerine getiriyor o önemli. ha bence de One daha güzel duruyor piyasadaki bir sürü telefondan ama tek kıstasım daha güzel görünmesi olmaz maalesef. Yine de ben de düşünyorum almayı One'ı, ekranı güneşte falan da daha iyi görünüyormuş sanırım. kağıt üstünde s4 daha iyi ama youtube'da 5 tane falan video izledim hepsine One daha iyi gözüküyor güneşte. bu da büyük bir kıstas, o yüzden One'ı ciddi anlamda düşünmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ne demek güzel dursa nolucak abi? tasarım gayet önemli bir şey. sevmen gerekiyor ki 2 güne bıkma telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 nasıl gördüğüne göre değişir işte, bak ne demişim "telefon dediğin şey zaten masaya koyup dikkat çekme aracı değil." ben hava atma veya güzel görünsün de dikkat çeksin veya ben her baktığımda içim açılsın diye almıyorum ki. daha güzel ekranı olsun, daha hızlı olsun, kamerası iyi olsun, daha uzun pili gitsin diye alıyorum. bütün bu kriterlerde 1-2 tık gerisinde kalıyorsa s4'ün veya başka bir telefonun, sırf güzel diye gidip One almam hayatta. Alanı da anlamam açıkçası. Fazlasıyla mantık adamı olduğum için her şeye "mantık" çerçevesinden bakıyorum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 bende siyahı var. bence en önemlisi tasarımdır. geri kalan özellikler artık hepsinde iyi zaten. %5-10 farkediyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 @ sabonis öyle bi anlatıyosun ki tasarıma önem verenler sadece ona bakıp alıyor. s4 10 yapıyorsa one'da 9 yapsın yani aynı özellikleri, ikisi de amiral gemisi, gerideki bütün telefonların zaten imrendikleri özellikleri var ikisinin de. bi saatten sonra farkı yok yargılamayın insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 sabonis said: nasıl gördüğüne göre değişir işte, bak ne demişim "telefon dediğin şey zaten masaya koyup dikkat çekme aracı değil." ben hava atma veya güzel görünsün de dikkat çeksin veya ben her baktığımda içim açılsın diye almıyorum ki. daha güzel ekranı olsun, daha hızlı olsun, kamerası iyi olsun, daha uzun pili gitsin diye alıyorum. bütün bu kriterlerde 1-2 tık gerisinde kalıyorsa s4'ün veya başka bir telefonun, sırf güzel diye gidip One almam hayatta. Alanı da anlamam açıkçası. Fazlasıyla mantık adamı olduğum için her şeye "mantık" çerçevesinden bakıyorum heralde. ekranı kırık, arka kapağı olmayan, modelini bilmediğim nokia kullanıyordum dostum. telefonla gösteri yapacak biri değilim. çıkardım masaya koydum demem gösteriş değil arkadaşlar arasında takılmacaydı. gittiğim çoğu yerde telefon masada değil cebimde bekler. cihazı aldım, arkadaşların zoruyla açtım. yoksa yarın açacaktım kutuyu. samsung s4, sony xperia z, iphone 5 hepsini inceledim, internetten araştırdım ve htc one beğendim, sadece şekli için değil, teknik özelliklerinden dolayı, ekranı ve sesi diğerlerine göre ayrı güzel geldi bana hem şeklinin güzel olması da benim için önemli şarjda şuan. daha kurcalayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar