Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

BlackRose said:

Benim bildiğim çooook eskiden beri belli bir boyun üstündeki bıçağı taşımak suç. Bildiğin yasak yani. Yasak olmayan boyutu da aşağı yukarı tırnak makası törpüsü kadar bişe. Yani sokakta elinde ekmek bıçağı ile dolaşmak yasak arkadaş. 5 kişi sana dalar da savunmak için çeker kalbine sokarsın diye olsa gerek.

Bıçak taşımak yasak değil, ancak kan oluğu veya çift tarafı keskinleştirilmiş, yani silah olarak kullanılmak üzere imal edilmiş bıçaklar yasak. Yoksa döner bıçağı , satır bile taşıyabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bıçaklaması, hatta hatta bıçak taşıması zaten katilin nasıl bir adam olduğunu açıklıyor. Fakat cidden kendi halinde arkadaşını uğurlamış giderken birden arkasından sesleniyorlar. Orada ne konuşmalar geçiyor bilmiyoruz. Bıçaklamasa belki orda bu beş kişi adamı harcayacaktı ve bu sefer katil olan adam mefta olacaktı, onu da bilemeyiz. Ama videodan anlaşılan, olayın ilk anlatıldığı gibi olmadığı.
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Bıçak taşımak yasak değil, ancak kan oluğu veya çift tarafı keskinleştirilmiş, yani silah olarak kullanılmak üzere imal edilmiş bıçaklar yasak. Yoksa döner bıçağı , satır bile taşıyabilirsin.

döner bıçağıyla bi aramaya gir bakalım, nereye yasak değil. sustalı gibi bıçakların yanı sıra boyut olarak da büyük bıçakları taşıyamazsın öyle. tam net bir tabir yok ancak polisler genel olarak parmak uzunluklarına göre karar verir.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır bi de şu var savunma amaçlı taşıdığın bıçağı karşıdakinin tam kalbine sokacak kadar anatomiyi nerden öğrendin bre yavşak. Böyle bir şans olabilir mi yahu, elinde silah olsa demek ki alnına doğrultacak. Diyelim ki birileri kışkırttı, sen de kışkırası bi insansın gaza geldin, elini kolunu kessen neyse kalbine sokmak nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

döner bıçağıyla bi aramaya gir bakalım, nereye yasak değil. sustalı gibi bıçakların yanı sıra boyut olarak da büyük bıçakları taşıyamazsın öyle. tam net bir tabir yok ancak polisler genel olarak parmak uzunluklarına göre karar verir.

Polis kendisi gıcıklık yapıyor bu tip bıçaklarla yakalananı, ama savcıya götürsün bakalım, döner bıçağını polisin önünde teslim etirir, bi de özür diletir..
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Myshkin said:

Polis kendisi gıcıklık yapıyor bu tip bıçaklarla yakalananı, ama savcıya götürsün bakalım, döner bıçağını polisin önünde teslim etirir, bi de özür diletir..

Polis iyi yapıyomuş o vakit. Artık antika ötesi kanunlarımızın değişmesi gerekiyor demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Üzerinde bıçak taşımak ne ya? Farklı takımdan diye kavga edecen de bıçak saplayacan. Futbolu gözüyle izleme yeteneğinden aciz, insan olma niteliği taşımayan leş tipler sürüsü. Şöyle herifleri şehirden sürmek lazım herhalde. Foruma olduğu gibi şehre de town watch dikecen. Kişinin ilk gerizekalı hareketinde şehirden banlayacan. İstanbul'un başka türlü adama benzeme ihtimali yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bir meşruluk yok.. Benim bu tür konularda yorumum hep aynı, cezaları hayvani arttıracaksın, o ikisi kavga etmeye yeltenmeyecek, katil olan eleman, bıçağı taşımaya cesaret edemeyecek, ulan birini bıçaklarım hayatım cezevinde çürür diye.. Devletin asayişi sağlamadaki yetersizliği bir cana daha mal oldu.
Bu arada benzer şekilde saçma sebeplerden hergün onlarca kişi ölüyor türkiyede. Burak Yıldırım belki büyük bir takımın taraftarı olduğu için unutulmayacak, ama diğerleri sadece yerel gazetelerde haber olarak kalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

davada olacakları ben size söyleyeyim.
çocuğun avukatı yapabildiği maksimum demagojiyi yapacak, yaşı küçüktü, ağır tahrik vardı, nefsi müdafaydı falan derken max 5-6 sene yatıp çıkacak.
genel adalet mekanizmasının abukluğu sonucu bu herif aramızda gezmeye devam edecek ki zaten başka sabıkaları da varmış, tüy dikmiş oldu böylece.
Sosyal ağlarda paylaş

22 senedir bu ülkede yaşıyorum, 4 senedir istanbul mecidiyeköydeyim..

ne 1 kere bıcak taşıma ihtiyacım oldu, ne de 5 kişi tarafından sıkıştırıldım..

şimdi adam sanki, üniversite ögrencisi masum genc de,ne olur ne olmaz diye bıcak tasıyormuş gibi korumaya alınması komik..

3 tane sabıkası varmiş adamın,kafa gitmiş, cıkarmiş bıcagı sokmuş iq'su 3-5 falandır, ne gerek var burda kendinizi onun seviyesine düşürmeye anlamıyorum..

hayir patide bu kadar bu kafada adam varsa, ülkenin yarısı cebinde bıcak geziyordur arkadas..

oh wai...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...