sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ama bir mal daha arkadas sizin yolunuz yol degil bildiginiz yolda kirilin. adam bicagi saplayana kadar adami melek ilan ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 BlackRose said: Benim bildiğim çooook eskiden beri belli bir boyun üstündeki bıçağı taşımak suç. Bildiğin yasak yani. Yasak olmayan boyutu da aşağı yukarı tırnak makası törpüsü kadar bişe. Yani sokakta elinde ekmek bıçağı ile dolaşmak yasak arkadaş. 5 kişi sana dalar da savunmak için çeker kalbine sokarsın diye olsa gerek. Bıçak taşımak yasak değil, ancak kan oluğu veya çift tarafı keskinleştirilmiş, yani silah olarak kullanılmak üzere imal edilmiş bıçaklar yasak. Yoksa döner bıçağı , satır bile taşıyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bu arkadaşın taşıdığı bıçak düzmüş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Tarlabaşı'ndan haberimiz olduğu için üzerimizde bıçak taşıyacaksak ve bunu kullanmayı düşüneceksek, Güneydoğu'dan haberimiz olduğunda napalım? Böyle salak bir düşünce olabilir mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bıçaklaması, hatta hatta bıçak taşıması zaten katilin nasıl bir adam olduğunu açıklıyor. Fakat cidden kendi halinde arkadaşını uğurlamış giderken birden arkasından sesleniyorlar. Orada ne konuşmalar geçiyor bilmiyoruz. Bıçaklamasa belki orda bu beş kişi adamı harcayacaktı ve bu sefer katil olan adam mefta olacaktı, onu da bilemeyiz. Ama videodan anlaşılan, olayın ilk anlatıldığı gibi olmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yahu diyorum ki insan kendini koruma içgüdüsü ile, haklı ya da haksız olarak, abuk şeyler yapabilir. kimseyi, hiçbirşeyi haklı çıkarmaya çalıştığım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 loop said: Bıçak taşımak yasak değil, ancak kan oluğu veya çift tarafı keskinleştirilmiş, yani silah olarak kullanılmak üzere imal edilmiş bıçaklar yasak. Yoksa döner bıçağı , satır bile taşıyabilirsin. döner bıçağıyla bi aramaya gir bakalım, nereye yasak değil. sustalı gibi bıçakların yanı sıra boyut olarak da büyük bıçakları taşıyamazsın öyle. tam net bir tabir yok ancak polisler genel olarak parmak uzunluklarına göre karar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Yani evet, o da üzerinde bıçak taşıyarak zaten kavgaya eğilimli biri olduğun gösteriyor, yoksa zaten bıçakladıktan sonra peşinden koşmazdı. Bence bu iki şahısın birbirinden hiç farkı yok, antik çağlardaki gibi, avantaj elde eden kazanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Olayın nasıl anlatıldığını kimse sorgulamıyor ki? Alenen bıçaklanarak öldürülen bir insan var ve bu forumda bazı kişiler "ben olsam ben de aynısını yapardım" diyor. Konu bu. Artık bunun derbiyle, sporla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Hayır bi de şu var savunma amaçlı taşıdığın bıçağı karşıdakinin tam kalbine sokacak kadar anatomiyi nerden öğrendin bre yavşak. Böyle bir şans olabilir mi yahu, elinde silah olsa demek ki alnına doğrultacak. Diyelim ki birileri kışkırttı, sen de kışkırası bi insansın gaza geldin, elini kolunu kessen neyse kalbine sokmak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Myshkin said: döner bıçağıyla bi aramaya gir bakalım, nereye yasak değil. sustalı gibi bıçakların yanı sıra boyut olarak da büyük bıçakları taşıyamazsın öyle. tam net bir tabir yok ancak polisler genel olarak parmak uzunluklarına göre karar verir. Polis kendisi gıcıklık yapıyor bu tip bıçaklarla yakalananı, ama savcıya götürsün bakalım, döner bıçağını polisin önünde teslim etirir, bi de özür diletir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ahah öyle olmuyor loop. emin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 loop said: Myshkin said: döner bıçağıyla bi aramaya gir bakalım, nereye yasak değil. sustalı gibi bıçakların yanı sıra boyut olarak da büyük bıçakları taşıyamazsın öyle. tam net bir tabir yok ancak polisler genel olarak parmak uzunluklarına göre karar verir. Polis kendisi gıcıklık yapıyor bu tip bıçaklarla yakalananı, ama savcıya götürsün bakalım, döner bıçağını polisin önünde teslim etirir, bi de özür diletir.. Polis iyi yapıyomuş o vakit. Artık antika ötesi kanunlarımızın değişmesi gerekiyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Gerçi kabahatler kanunu diye bir şey çıktı 5-6 yıl önce, TCK dan ayrılıp... Belki orada vardır bıçak taşımak 50 lira falan diye, kapalı alanda sigara içmek gibi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 random tinerci ters ters bıçaklasın hepinizi de, sonra "aaa ters ters bakarsa olacağı bu, su testsisi su yolunda kırılır" diyelim hepimiz. hem nüfus planlama olur, bayağı güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Üzerinde bıçak taşımak ne ya? Farklı takımdan diye kavga edecen de bıçak saplayacan. Futbolu gözüyle izleme yeteneğinden aciz, insan olma niteliği taşımayan leş tipler sürüsü. Şöyle herifleri şehirden sürmek lazım herhalde. Foruma olduğu gibi şehre de town watch dikecen. Kişinin ilk gerizekalı hareketinde şehirden banlayacan. İstanbul'un başka türlü adama benzeme ihtimali yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 şu çocuğun öldürülüşünün meşru olduğunu düşünenler insanlıktan nasibini almamıştır. ölümle uykuyu karıştırmayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Hiç bir meşruluk yok.. Benim bu tür konularda yorumum hep aynı, cezaları hayvani arttıracaksın, o ikisi kavga etmeye yeltenmeyecek, katil olan eleman, bıçağı taşımaya cesaret edemeyecek, ulan birini bıçaklarım hayatım cezevinde çürür diye.. Devletin asayişi sağlamadaki yetersizliği bir cana daha mal oldu. Bu arada benzer şekilde saçma sebeplerden hergün onlarca kişi ölüyor türkiyede. Burak Yıldırım belki büyük bir takımın taraftarı olduğu için unutulmayacak, ama diğerleri sadece yerel gazetelerde haber olarak kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abooo forumda iq seviyesi tek haneyi gectim - lerde olan varmiş üzüldüm lan.. hani başkası yerine utanırsın ya, ben olsam ben de yapardım diyenler için ayni şeyi hissettim.. ne demek benzer durumda kalsam ceker bıcagı sokarım faln.. kafalar yanmiş abi bu gs-fb olayi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 davada olacakları ben size söyleyeyim. çocuğun avukatı yapabildiği maksimum demagojiyi yapacak, yaşı küçüktü, ağır tahrik vardı, nefsi müdafaydı falan derken max 5-6 sene yatıp çıkacak. genel adalet mekanizmasının abukluğu sonucu bu herif aramızda gezmeye devam edecek ki zaten başka sabıkaları da varmış, tüy dikmiş oldu böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi adam maç izlemeye çıkmış dışarı ve yanına bıçak almış,az çok niyeti belli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Neyse bu konu bana ders oldu en azından. Bundan sonra tartışmaya girilmeyecek insanlara yenileri eklendi. Alıntıları yapıştırırım her mesajlarının altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 S-H said: abi adam maç izlemeye çıkmış dışarı ve yanına bıçak almış,az çok niyeti belli yani. AMA YA 5 KİŞİ SATAŞIRSA DİYE BIÇAK ALMIŞ YANINA KARŞİM BİLİYOSUN BUNLAR HEP OLAN ŞEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 22 senedir bu ülkede yaşıyorum, 4 senedir istanbul mecidiyeköydeyim.. ne 1 kere bıcak taşıma ihtiyacım oldu, ne de 5 kişi tarafından sıkıştırıldım.. şimdi adam sanki, üniversite ögrencisi masum genc de,ne olur ne olmaz diye bıcak tasıyormuş gibi korumaya alınması komik.. 3 tane sabıkası varmiş adamın,kafa gitmiş, cıkarmiş bıcagı sokmuş iq'su 3-5 falandır, ne gerek var burda kendinizi onun seviyesine düşürmeye anlamıyorum.. hayir patide bu kadar bu kafada adam varsa, ülkenin yarısı cebinde bıcak geziyordur arkadas.. oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bundan sonra maçlara yemek için muz götüreceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar