sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 sabri volkan kavgasında sabriye laf edenler heralde vücut dili nedir bilmiyorlar. adam kolları açmış volkan'a soruyor çok net, ağzını okumasam da vücut dilinden o kadar belli ki dediği şey şu: "ne diyorsun, naaptım ki lan" falan volkan, sabri hızını alamayıp buna çarpınca "homuna godum" falan demiştir klasik, oradan çıkmıştır. sabrinin hareketleri kesinlikle dayılanma değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 3-5 zibidi değil, taksimden seyrantepeye bütün reyonda duydum. maç öncesi de yaptılar bu tezahüratı. maç başlarken kesiliyo ama onlar. youtube'da aratıp bulabilirsiniz, çok güzel söylüyor taraftarlarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Esnaf said: barbu said: Esnaf said: yanlız volkana en az 10 maç ceza verilmesi lazım.bıraksalar öldürürdü sabriyi olay jedi merak ettim. Adamın arkası dönükken bir anda gaza gelip daldı. Daha önceki bir olay mı acaba.fenerlilerde nedense sabriye bi gıcıklık var.3 yıl öncede aynısını emre yapmıştı zaten sabri orda küfür etmediyse kırmızı yemesi saçma oldu Ya heralde küfür filan etti. Anlamadim ben de. Sakındı Volkan topu alıyordu. Sonra karıştı ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 sabonis said: sabri volkan kavgasında sabriye laf edenler heralde vücut dili nedir bilmiyorlar. adam kolları açmış volkan'a soruyor çok net, ağzını okumasam da vücut dilinden o kadar belli ki dediği şey şu: "ne diyorsun, naaptım ki lan" falan volkan, sabri hızını alamayıp buna çarpınca "homuna godum" falan demiştir klasik, oradan çıkmıştır. sabrinin hareketleri kesinlikle dayılanma değildi yani. OTORİTE AÇIKLADI, ÖZÜR DİLEYİN BEYLER YANILDIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ridvan bu takımın eksiklikleri vardı ondan samp olamadı dıyor.. ulan gs ne oynadı sampıyon olmus gaza geldı gene ridvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 antep maçı gibi oynadı bizimkiler ama karşıdaki antep değil dfnhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Ben gecen bi fenerli gordum cok ayip seyler dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 olm koca stad inletti lan. 55bin sosisli mi ne diyorsunuz ya iste o kadar sosis kufur etti bugun. ha bugun mac bizim sahada olsa bizimkiler oyle kufur etse onlara da yuh cekerdim. iki takimda da var boyle taraftar buna diyecek bir sey yok zaten de yakismadi yani bugun oyle kufurlu tezahuratlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Rıdvan: 2 gol de faul var. Rıdvan : fener hakkıyla kazandı. fdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Şeytan: gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fizban said: 3-5 zibidi değil, taksimden seyrantepeye bütün reyonda duydum. maç öncesi de yaptılar bu tezahüratı. maç başlarken kesiliyo ama onlar. youtube'da aratıp bulabilirsiniz, çok güzel söylüyor taraftarlarınız. Bizim taraftarlar genelde taksimden seyrantepeye kadardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 DynamicK said: olm koca stad inletti lan. 55bin sosisli mi ne diyorsunuz ya iste o kadar sosis kufur etti bugun. ha bugun mac bizim sahada olsa bizimkiler oyle kufur etse onlara da yuh cekerdim. iki takimda da var boyle taraftar buna diyecek bir sey yok zaten de yakismadi yani bugun oyle kufurlu tezahuratlar falan. biz su atıyoruz abi şeker değillerki erisinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 4Ever said: Rıdvan: 2 gol de faul var. Rıdvan : fener hakkıyla kazandı. fdgdfg oyun olarak demiştir onu gs yoktu sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 4Ever said: Rıdvan: 2 gol de faul var. Rıdvan : fener hakkıyla kazandı. fdgdfg E doğru demiş. Gollerde faul var, ama fener bariz daha iyi oynadı, oyunuyla galibiyeti haketti, kazandı. Bugüne kadar defalarca fenerden çok daha iyi oynadığımız, sahada süpürdüğümüz halde kaybettiğimiz olmuştu. Bu sefer adamlar bayağı bayağı bizden daha güzel daha başarılı oynadılar, bayağı hakettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 e tamam, "ananın a..." diye küfreden 55 bin kişi de eşektir, lafım yok. saha kapanma cezası gelmeli, lafım yok. sık sık küfürler duyuyoruz, ceza alınmıyor trabzonda, arenada vs ama, fenerbahce alsın, lafım yok. ama gs taraftarı anneler gününde ananı ... diye tezahürat yaparken (stadda yapmıyor olması birşey dğeiştirmiyor), fenerbahçe taraftarınınkini eleştirmek komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 koymalı moymalı tezahüratlara eşlik eden futbolcuları da var heriflerin. hatta takım halinde gidip tribünlerle beraber söylediler. sonra gelip burda bizim tiribin kifir itmiz siz idiyirsiniz hip derler. bi gidin lan ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Aslinda yedek takimla ciksaydik daha iyiydi, butun hafta partylersen boyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Catze said: sabonis said: sabri volkan kavgasında sabriye laf edenler heralde vücut dili nedir bilmiyorlar. adam kolları açmış volkan'a soruyor çok net, ağzını okumasam da vücut dilinden o kadar belli ki dediği şey şu: "ne diyorsun, naaptım ki lan" falan volkan, sabri hızını alamayıp buna çarpınca "homuna godum" falan demiştir klasik, oradan çıkmıştır. sabrinin hareketleri kesinlikle dayılanma değildi yani. OTORİTE AÇIKLADI, ÖZÜR DİLEYİN BEYLER YANILDIK. perde inince göremiyorsun diye bıdı bıdı etme boş boş. tarafsız bakmayı öğrenin veya gerçekten gidin vücut dili nedir bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Ya fenerbahçeyi de eleştirirm gs yide demiş adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 e koymalı moymalı tezahurata eşlik eden futbolcu her takımda var. GS'de de var, FB'de de, BJK'da da. Futbolcuları, hele Türk futbolcusunu ingiliz centilmeni ya da eski istanbul beyfendisi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Adamlar zaten gazla oynayan adamlar, tabii ki gaza gelip böyle tezahuratlara da katılacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 guernica said: koymalı moymalı tezahüratlara eşlik eden futbolcuları da var heriflerin. hatta takım halinde gidip tribünlerle beraber söylediler. sonra gelip burda bizim tiribin kifir itmiz siz idiyirsiniz hip derler. bi gidin lan ahahah. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 SeaGle said: ÜÇ TEMMUZ =( Kiyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Rewendor said: e koymalı moymalı tezahurata eşlik eden futbolcu her takımda var. GS'de de var, FB'de de, BJK'da da. Futbolcuları, hele Türk futbolcusunu ingiliz centilmeni ya da eski istanbul beyfendisi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Adamlar zaten gazla oynayan adamlar, tabii ki gaza gelip böyle tezahuratlara da katılacaklardır.this. kuyt'ın sow'un o küfürleri anlayıp bişey söylediğini mi sanıyosunuz ? ya da mehmet topal gsli olduğundan daha çok fbli olduğundan mı koyduk ettik diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fizban said: e tamam, "ananın a..." diye küfreden 55 bin kişi de eşektir, lafım yok. saha kapanma cezası gelmeli, lafım yok. sık sık küfürler duyuyoruz, ceza alınmıyor trabzonda, arenada vs ama, fenerbahce alsın, lafım yok. ama gs taraftarı anneler gününde ananı ... diye tezahürat yaparken (stadda yapmıyor olması birşey dğeiştirmiyor), fenerbahçe taraftarınınkini eleştirmek komedi. ya tamam sen de iste gordugunu soyledin. o kufur edenleri de kiniyoruz buradan sayin fizbanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Bugün 90 dakika küfür edildi. Bugünkü kadar küfürü ne İnönü'de ne de Arena'da duydum şahsen. Galatasaray çok isteksizdi yani bitirmiş ligi. Hani oynatmadı değil Fener, Galatasaray hiç çabalamadı çok ruhsuz oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar