Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babanızla aranız nasıl ?

benhakimimmasumbey

Öne çıkan mesajlar

senko said:

tavir yanlış belki ama dediği çok doğru.
sonuçta hemen hemen her türlü imkana sahiptim hayatta. İsteyipte alınmayan veya olmaz denilen hiçbir şey yapılmadı ben büyürkene.

Eh o ortama göre çok daha başarılı bir insan olmam lazımdı bence de.

Neyse ben ev kredisi çekmeye gidiyorum.

Valla ben belki senin kadar rahat büyümedim, ama benim ailem de 1 dediğimi 2 etmemek için yırtındı hep. Eh rahat büyüdüm yani ve belki hırslanmadık ailelerimiz kadar. Yaşın daha genç ayrıca. Şu anda bu idrak seviyesine gelmen kar =)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Dworgian said:

senko said:

daha dün aradı
ben 25 yaşındayken 2.evimi almıştım sen daha bir tane ev alamadın dedi.

insanın babasından daha başarısız olması bayağı kötü bir duygu :(

kusura bakmazsan, tavır da yanlış ama ya =/

sonuçta hemen hemen her türlü imkana sahiptim hayatta. İsteyipte alınmayan veya olmaz denilen hiçbir şey yapılmadı ben büyürkene.

eşyanın tabiatına aykırı....her şey hazır olmuşsa önünde senin ondan daha başarılı olmanı beklemek hata olur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

akinci said:

Babam kendi cocuguma nasil davranmamam gerektigini ögreten kisidir. Onun sayesinde oglumla her zaman o ani bir daha yasayamayacigimi bilerek yasayip, her anin tadini cikariyorum.
2 senedir kendisiyle görüsmedim bundan sonra da yollarimiz sadece ahirette kesisir umarim.

yanlış...çok üzülürsün sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

akinci said:

Babam kendi cocuguma nasil davranmamam gerektigini ögreten kisidir. Onun sayesinde oglumla her zaman o ani bir daha yasayamayacigimi bilerek yasayip, her anin tadini cikariyorum.
2 senedir kendisiyle görüsmedim bundan sonra da yollarimiz sadece ahirette kesisir umarim.

yanlış...çok üzülürsün sonra...

Yok merak etme üzülmemek icin oldukca fazla sebebim var.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

senko said:

Dworgian said:

senko said:

daha dün aradı
ben 25 yaşındayken 2.evimi almıştım sen daha bir tane ev alamadın dedi.

insanın babasından daha başarısız olması bayağı kötü bir duygu :(

kusura bakmazsan, tavır da yanlış ama ya =/

eşyanın tabiatına aykırı....her şey hazır olmuşsa önünde senin ondan daha başarılı olmanı beklemek hata olur diye düşünüyorum.

neden?
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü senin başarı kavramın sana gösterilenlerden daha fazlasına sahip olabilmek.

Başırılı olmak için illa 25 yaşında 3 ev 2 araban olmasına gerek sanatçıda olabilirdin mesela sanat eseri yaratıp başarılı olabilirdin.

Yada sporcu olurdun derecen olurdu başarılı olabilirdin.

Bugunün ekonomik koşulları ile babanın zamanı bir değil belki sen şuanda ondan daha çok kazanıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben çok seviyorum babamı bunu belli de ediyorum aklıma geldikçe. benim ben olmamı sağlayan kişidir gençliğinde çok çekmiş, kendi babasını ufak yaşta kaybetmiş yüreği çok temiz ama aynı zamanda karadeniz gibi hırçın. hayata bakışımdan o kadar mutluyum ki hep şükrederim. bu aralar annemle birlikte sürekli evlilik ve torun baskısı yaptıkları için pek yanlarına yaklaşamıyorum ama her türlü canımdır :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...