Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 canlı olarak yayınlanıyor. yayalar karşıya geçerken arabalar saygı gösterip duruyor çok hoş. http://www.abbeyroad.com/crossing burası the beetles ın kapağının çekildiği yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ee bu bütün avrupada böyle zaten? ha italyanın bazı bölgeleri istisna asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 millet geçmiyor ki durup foto çekiniyor sanki hepsi birer beatles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 çizgiler neden zigzag? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 The zig zag lines, which are in use all over the country, are found on the approach to any form of pedestrian crossing. They denote an area where vehicles should not be parked because it causes a vision obstruction to do so, and where you should not pass the leading moving vehicle...this is for pedestrian safety. These lines are also outside of school entrances though they are coloured yellow. http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081207152549AAvO3oR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Lise sondayken beni okul dil kursu için ingiltere'ye yollamıştı. Daha önce hiç görmemiş olduğum için hiç düşünmeden yolun kenarında diz üstü çöküp ayakkabı bağcıklarımı bağlamaya başladım. Başımı kaldırdığımda hiç trafik olmaması gereken yolda 15 tane arabanın arka arkaya dizilip beni beklediğini gördüm. Meğer yaya geçidinin yanında ayakkabımı bağlamaya başlamışım. Adamlar da hiç "ayakkabısını bağlıyo, ben geçim", "nasılsa yaya" falan gibi düşünmemiş. Korna çalan yok, bişe eden yok. Herkes beni bekliyor. Özür dileye dileye koşarak karşıya geçtim(ki yolum o tarafta bile değildi). Bir de ingiltere'deki Türkler en çok trafikli espriler yapıyor =) "Burda yol ters şeritten akıyor ama başına hiç bişe gelmez fakat tr'ye dönünce kafan karışırsa ölürsün" diyorlardı. Cidden de haklılar. Ben Türkiye'de o durumda durup bekleyecek, arkasına dizilenlerinde tepki vermeyeceği bir sürücü modeli asla görmedim. Burda aynı şeyi yapsam hayvanların kaldırıma çıkıp beni ezmeye çalışma ihtimali daha fazla. Medeniyet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 şerit ihlali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bugün en az 3dk durdum yol versinler diye yaya geçitinde. biraz manyak olsam, belimde silahım olsa çeker vururdum herhalde araçlardan birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bu hale gelmemiz imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Türkiye dışında çoğu yerde bisiklet ve hayvanları bekliyor sürücüler. Türkiye'de ise inek ve bisiklet sürücüleri yol vermek zorunda araçlara. Bilinçli bir inek olmasını bekliyoruz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://i41.tinypic.com/25uml4y.jpg şu foto çekilme durumu günde kaç kere yaşanıyor acaba. bi de türkiye'de olsa nasıl isyanlar çıkardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ingiltere tam medeniyetin kelime karsılıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 5 daka önce yaya yolun yarısında olmasına rağmen araba yol vermedi britanlığı bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 londra'dan hiç dönmeyecektim anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 hintli ve ya türktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://harald.ist.org/uo/post/citymaps/Britain.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 GUARDS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Kadın 6 aracı bakışıyla durdurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Gelecek ay oradayım canlı olarak pankart açarım size dasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 İngiliz bi hatun kandırıp iç güveysinden oralara mı kaçsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 arkadaşı varsa dibs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 çirkin ingiliz kızların takıldığı arkadaşlık bulma siteleri bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bazen üzülüyorum socially awkward penguin lik yapıp yaklaşmıyorum yaya geçidine yol boşalana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 millet beyaz tenli sarışın kızları görür bizler kürt,kara,esmer kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Sufi said: bu hale gelmemiz imkansız Her şeyi orduya, darbelere, askere suçluyoruz, sürekli bunları çekiştiriyoruz felan da, mayamızda yok ki bizim. Hükümet de bunu düzeltmek yerine bunun üstünden beslenmeyi tercih ediyor. Bizde yaya geçidinin üstüne parkeder insanlar, erken kalkayım diye trafik lambasını beklerken yine yaya geçidinin üstünde durur. Yayalara hiç bir zaman yol verilmez, hatta yayanın üstüne sürerler bilerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar