Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Şampiyonluğu alma maçı olacak gibi duruyor. Sürprize açık çünkü geçen hafta çok saçma sapan oynadı galatasaray.
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bu maçta şampiyon olursa eğer saraçoğlunda kupayı vermek durumunda federasyon gs ye ne olaylar olur vay vay asdkfag
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 khalad said: bu maçta şampiyon olursa eğer saraçoğlunda kupayı vermek durumunda federasyon gs ye ne olaylar olur vay vay asdkfag Hayır vermeyecekmiş, bahanesi de efendim önümüzdeki maçlarda hükmen mağlup olup puanı silinme ihtimali varmış.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 eskiden bir takımın şampiyon olma ihtimali varsa kupa götürülürdu stada o hafta, son mac beklenmezdi, hatta 2 takımın ihtimali varsa, 2 yere de yollayıp kupa töreni yapılması saglanırdı.. vay be ne günlerdi
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Vermek zorunda diye bir şey yok yahu
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 applev0dka said: komikli şık yok ? Lamer mıyım birader ben
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 eldar said: khalad said: bu maçta şampiyon olursa eğer saraçoğlunda kupayı vermek durumunda federasyon gs ye ne olaylar olur vay vay asdkfag Hayır vermeyecekmiş, bahanesi de efendim önümüzdeki maçlarda hükmen mağlup olup puanı silinme ihtimali varmış. iyi bahaneymiş bak ahahfpıhadıgndağg
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 CthuLhu said: applev0dka said: komikli şık yok ? Lamer mıyım birader ben ne bileyim -gelir -gelmez gibi şıkların altına -titreyerek gelir hoş giderdi sdsfs
khala Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Kupa şampiyonluğun garantilendiği maçın sonrasındaki iç saha maçında veriliyor.
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 maçtayım gençlik. sahaya giricem puan sildirticem
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bu arada pegasus alt'tayım. var mı maçta olacak ve bana yakın olacak?
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bugün pazar diil mi? hasiktir ya ben de nie kimse yok diyorum
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 CthuLhu said: applev0dka said: komikli şık yok ? Lamer mıyım birader ben sayılır, tarihi yanlış yazmışsın. ben de ne alaka niye cmts oldu ki maç diyorum, açtım baktım haliyle 5'indeymiş.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ahah 5 kişi gelmez diye işaretlemiş http://galeri2.uludagsozluk.com/204/hay%C4%B1rl%C4%B1s%C4%B1-be-g%C3%BCl%C3%BCm_299454.jpg
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 beste yapmış bizimkiler. Kupa geldiğinde mi ben böyle olurum Yoksa böyle olduğumda mı gelir kupa Bunların kupayla ne ilgisi var Her zaman aslolan Galatasaray diye nakaratı varmış
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 CthuLhu said: Vermek zorunda diye bir şey yok yahu this ayrıca geçen yılki gibi değil durum, geçen yıl şampiyonu belirleyen maç final maçı gibiydi bu sene kupa merasimi olacaksa 34. hafta olur göstere göstere hiç bir kurum herhangi bir takımı rencide etmeye kalkmaz, federasyon sille ezeli rakibinin destekçilerinden oluşsa bile
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 CthuLhu said: beste yapmış bizimkiler. Kupa geldiğinde mi ben böyle olurum Yoksa böyle olduğumda mı gelir kupa Bunların kupayla ne ilgisi var Her zaman aslolan Galatasaray diye nakaratı varmış şu bile 10 kat daha iyi bişey, saldır cimbom okey lets go'dan sonra 2. gs tribün favorim
Öne çıkan mesajlar