Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Şampiyonluğu alma maçı olacak gibi duruyor. Sürprize açık çünkü geçen hafta çok saçma sapan oynadı galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bu maçta şampiyon olursa eğer saraçoğlunda kupayı vermek durumunda federasyon gs ye ne olaylar olur vay vay asdkfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 komikli şık yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 khalad said: bu maçta şampiyon olursa eğer saraçoğlunda kupayı vermek durumunda federasyon gs ye ne olaylar olur vay vay asdkfag Hayır vermeyecekmiş, bahanesi de efendim önümüzdeki maçlarda hükmen mağlup olup puanı silinme ihtimali varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 eskiden bir takımın şampiyon olma ihtimali varsa kupa götürülürdu stada o hafta, son mac beklenmezdi, hatta 2 takımın ihtimali varsa, 2 yere de yollayıp kupa töreni yapılması saglanırdı.. vay be ne günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Vermek zorunda diye bir şey yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 applev0dka said: komikli şık yok ? Lamer mıyım birader ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 eldar said: khalad said: bu maçta şampiyon olursa eğer saraçoğlunda kupayı vermek durumunda federasyon gs ye ne olaylar olur vay vay asdkfag Hayır vermeyecekmiş, bahanesi de efendim önümüzdeki maçlarda hükmen mağlup olup puanı silinme ihtimali varmış. iyi bahaneymiş bak ahahfpıhadıgndağg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 CthuLhu said: applev0dka said: komikli şık yok ? Lamer mıyım birader ben ne bileyim -gelir -gelmez gibi şıkların altına -titreyerek gelir hoş giderdi sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Kupa şampiyonluğun garantilendiği maçın sonrasındaki iç saha maçında veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 maçtayım gençlik. sahaya giricem puan sildirticem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bu arada pegasus alt'tayım. var mı maçta olacak ve bana yakın olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 olm maç yarın ne işin var maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bugün pazar diil mi? hasiktir ya ben de nie kimse yok diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 CthuLhu said: applev0dka said: komikli şık yok ? Lamer mıyım birader ben sayılır, tarihi yanlış yazmışsın. ben de ne alaka niye cmts oldu ki maç diyorum, açtım baktım haliyle 5'indeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sensin lamer terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ahah 5 kişi gelmez diye işaretlemiş http://galeri2.uludagsozluk.com/204/hay%C4%B1rl%C4%B1s%C4%B1-be-g%C3%BCl%C3%BCm_299454.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ŞAMPİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 beste yapmış bizimkiler. Kupa geldiğinde mi ben böyle olurum Yoksa böyle olduğumda mı gelir kupa Bunların kupayla ne ilgisi var Her zaman aslolan Galatasaray diye nakaratı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 iğrençmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 kacin kacin kacin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 şaka dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 CthuLhu said: Vermek zorunda diye bir şey yok yahu this ayrıca geçen yılki gibi değil durum, geçen yıl şampiyonu belirleyen maç final maçı gibiydi bu sene kupa merasimi olacaksa 34. hafta olur göstere göstere hiç bir kurum herhangi bir takımı rencide etmeye kalkmaz, federasyon sille ezeli rakibinin destekçilerinden oluşsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 CthuLhu said: beste yapmış bizimkiler. Kupa geldiğinde mi ben böyle olurum Yoksa böyle olduğumda mı gelir kupa Bunların kupayla ne ilgisi var Her zaman aslolan Galatasaray diye nakaratı varmış şu bile 10 kat daha iyi bişey, saldır cimbom okey lets go'dan sonra 2. gs tribün favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar