quixef Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Xunn daha iyisini çekemeyeceğini biliyor tabii. Interstellar, stellar bir experience hakikaten. Hatta adı gereği, stellar experience lar arasında özel bir yere sahip. Stellar lar içinde bir bunu seçtim, kalbimi ona ben Nolan a verdim. Tey tey tey. Gözüm wormholeda gönlüm Nolanda Ya kendin gel ya da saatle haber yolla Görürüm düşürmüşsün iki üç kitap İttirmişsin yere 5. boyutu unutup Kara delik geçilir belki kimse ölmez Olay ufkunda salınırda yaşlanmak bilmez Kütlesini savurur enerjimi görmez Gam dolar yüreğim gözyaşım dinmez* Veri bende denklem sende Ya kendin gel ya da bana gel de Görürüm düşürmüşsün iki üç kitap İttirmişsin yere 5. boyutu unutup Kara delik geçilir belki kimse ölmez Olay ufkunda salınırda yaşlanmak bilmez Kütlesini savurur enerjimi görmez Gam dolar yüreğim gözyaşım dinmez* * See: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 batman sacmalıgından güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Gravitynin fiziğinde dramatik etki vermek için abartılan bi iki sahne harici sıkıntı yoktu. Yoksa filmin asıl eleştirilen boyutu o istasyonların ve uyduların aynı yörüngede olmaması, kızın astronot olmamasına rağmen her mekiği kullanması falan. Interstellar fiziğin ötesine geçip metafizik öğelere başvuruyor diye eleştiriliyor, daha farklı konular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 arkadaşlar mr. nolan bile geçti bunları, siz de hayatınıza devam edin. bir filmdi geçti gitti. ayrıca evde imax deneyimi ile izleyip de herbokolog gibi yorum yapanlara şapka çıkarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 adam paranın gözüne vurdu geçer tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Bu hurriyet yazarlari bu filme cok takilmislar, her gun yeni bir zaman yolculugu haberi yayinliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 paticik in a nutshell: Grego said: Anhora said: Lisede yemin ediyorum 5 tane kızla aynı anda mesajlaştığım ve artık bıktığım oluyordu. Hiç yalnız kalmadım ve yalnızlık hissetmedim. Çünkü kız arkadaşlarım, normal arkadaşlarım hepsi kafa dengi insanlardı. Düzgün insanlardı. Varoş değillerdi. interstellar topicinde, üstüne tartışma çıkan post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 gıybet.. gıybet is everywhere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 said: Xunn daha iyisini çekemeyeceğini biliyor tabii. http://i.imgur.com/X1wg2MT.jpg O bütçeyle, o cinematographerla 3 kat daha iyi film çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 tutmayın küçük enişteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ben kötü demedim mi filme siz niye hala tartışıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 xunn said: O bütçeyle, o cinematographerla 3 kat daha iyi film çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 horacegoesskiing said: ben kötü demedim mi filme siz niye hala tartışıyorsunuz ki? Tartışmak? O phase bitti, direk parmakla gösterip pleb yeriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 quixef çok sayfa önce ville'i biten demişin ben miyim ya 60 sayfa baya kalbi kırık okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Hacı 23. sayfaya baktım yok öyle bir şey, quotela onun üzerinden konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ben bunu ilk izlediğimde beğenmiştim geçenlerde bi daha izliyim dedim ama matthew'in oyunculuğu yüzünden izleyemedim tamam bazı yerlerde duygu fışkırıyor adamdan ama onun dışında içkisine şeker atmışlar gibi bi tavrı var sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 İçkiye şeker atınca ne oluyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 quixef said: Bir kaç kişiyi belirledim abi böyle, listesini veriyorum: - Xunn - Laurelin - Knox - bir de sonu ville ile biten birisi vardı galiba Şu master falan bitsin, bu arkadaşların film ve oyun hakkındaki görüşleriyle /v/ arasındaki korelasyonu bilimsel olarak araştıracağım. Eğer korelasyon coefficient 1 çıkmazsa, susacağım. Ama yok her seferinde /v/ beğenmedi diye kafa ütülüyorlarsa, afişe edeceğim. son ville ile biten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 abi o değilde, bu tarz filmler izleyip sonra gerçekliğin dibine vurulan ülkede yaşamak çok koyuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 quixef said: İçkiye şeker atınca ne oluyo be bilmem ilginç gözüksün diye öyle yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Saeros said: ben bunu ilk izlediğimde beğenmiştim geçenlerde bi daha izliyim dedim ama matthew'in oyunculuğu yüzünden izleyemedim tamam bazı yerlerde duygu fışkırıyor adamdan ama onun dışında içkisine şeker atmışlar gibi bi tavrı var sürekli Matthew, Rust Cohle rolünden çıkamamış da ondan. Bence başrolde, DiCaprio felan olmalıydı. Inception'da iyi iş çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 matthew mcconaughey iyiydi bence, tip olarak iyi gitmiş karaktere. leo sırıtabilirdi çok. christian bale oynayabilirdi mesela o sırıtmazdı. ama yine de M.M. daha iyi geliyor çünkü artık onunla özdeşleştirdik bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Evet bale de olabilirdi. Tabi izledikten sonra artık özdeşleşti karakter Matthew'la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar