dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 "I want to make my point and make everyone dislike the movie as I have" said: dan sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Ahahah çok güzel yazmış ama okumalısın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ya yok nefret ettirmiyor... dreagloth said: "I want to make my point and make everyone dislike the movie as I have" said: dan sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 soundtrack de dustu deluxe digital edition ama içinde docking sahnesindeki müzik yok diyorlar son bir edition da gelicekmiş 28 şarkılık bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 yukaridaki elestiriler 6. zeper fizikci degil misin sen? denklem gondermiyor tabi ki gecmise. data gonderiyor. datayi da uzun zamanda gonderiyor zaten. denklemi yapacak adam yok ki o sirada, bi tek tars ile cooper var. onlar da datayi gonderiyolar sadece denklem falan yok. 8. stay yazmakla im your dad and im from the future yazmak arasinda bayagi bir fark var. ayrica mesaji ilk basta kendisine gondermeye calisiyo kizina degil karakter sayisi olarak lol. 4. sadece bir datanin zaman icinde degisikligini goruyor olabilir. hep ayni cikmistir mesela. o da der ki bu ne lan olmaz boyle sey. digerleri yorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 spo Did he send just data and then she modeled the data into an equation? What is the data format? diye de açıklama yapılmış devamında...data sadece sayılardan oluşmuyor...neyin datasını yolluyor? hayvan gibi bilgisayar kodu olan şeyler bunlar genel görelilikte iki mors ile yollanacak şey değil ve format, format önemli. quantum verileri alıyorsun da ne için alıyorsun? LHC de bile billion civarında event oluşuyor. bir karadelikten alınan data saate konulacak 100 satırlık sayılardan olmasa gerek diye düşündüm...ben çok haklı bir elekştri yaptığını düşünüyorum bu yorumu yazan kişi de postdoc lu bir fizikçi. gerçi filmin science danışmanı da fizikçi... neyse(= bir de şöyle bir video var ayrıyetten paylaşayım.. https://www.youtube.com/watch?v=m2RadZX-Y1c#t=253 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Interstellar'ın soundtrack Spotify'a eklenmiş. Deluxe versiyonda son parça, filmdeki o meşhur şiiri tüm oyuncuların ağzından hazırlamışlar. http://open.spotify.com/album/3lbbxqT4RL74CaRN81GsVY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bu akşam akasya imax'te gidicem filme. filmin 3 boyutlu olmadığını duyunca şaşırdım. niye imax'e gidiyoruz ki ozmn biz. herkes bi imax tutturmuş gidiyo. ne özelliği olucak akasya imax'e gitmemizin 2d filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 imax illa 3d demek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Imax dostluk demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 xeske her film imax ile çekilse http://www.youtube.com/watch?v=fdwHVtAan38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 zeper said: bir arkadaşım bunun üzerine yorum yazmış...değerlendirmeler yapmış(eleştri tabiki) çoğu da gerçekten güzel yerlere değinme...özellikle 6 benim de sinirime dokunan belki de en önemli yerdi. spo As one of the few people that did not like Interstellar, I want to make my point and make everyone dislike the movie as I have * spoiler alert * Good: The science they say is accurate, I have no complaint on that. They even simulated what a wormhole and black hole would look like, which is an awesome thing. Visually it is absolutely stunning. Bad: 1. - Hi Cooper, we are NASA. You mistakenly found our base. This must be our lucky day because we were looking for someone just with your profile to pilot our 10 bazillion dolar project that is the only chance of human race. Yeah we have been training people this for years and for some reason we never tried to find you or call you before. Or in other words: Hey we just met you And this is crazy So here's my spaceship Fly it maybe? 2. For such a long movie, some emotional aspects are very shallow. There is no build up. - Hey Murph(to begin with what kind of name is it), I need to lead the NASA mission. I may never come back. I understand you don't want to give me a hug, but I have to leave now, so whatever... - I hate you! Even though NASA needs you, its much more important that I have a happy childhood than everyone starving(well ok she is a little kid, maybe she has a point) 3. Cooper showed that he's not clever enough to understand general relativity later in the movie, but in the beginning when he sees dust falling in a weird way, he immediately thinks it's a "gravitational" effect. Seriously? 4.The physics of the movie is great, but scientist are not. The scientist looks at the data that is flowing in the robots interface and says "This data does not make sense". I'm sorry scientist but do you make sense? Don't you need to plot it, don't you need to histogram something? Do you have a built in plotting unit in your brain? When I look at a bunch of numbers, I don't know what the hell is it about? Am I too dumb? (OK I admit maybe he just saw O2 levels in the planet and made this comment, but still...) 5. - We are scientists responsible of every single soul on earth, but we all base our decisions on emotions. I Cooper only think of my daughter, while this other idiot wants to drag us to a not-so-sure-its-nice planet just because she wants the bang some guy once again. 6. My favorite: - Hey robot, this multidimensional place we are in is so cool, lets convert this quantum data(you have to put the word quantum somewhere don't you?) into morse code so I send it to my daughter, and boom! She saves the world. From what we see later the she converts morse coded whatever into an equation. What did Cooper really send? Did he send the LaTeX text of the equation, even if so how? How do you do "backslash" and "curly brackets" in morse code!? Did he send just data and then she modeled the data into an equation? What is the data format? Are you fucking kidding me? 7. Writing message by pushing books from other dimension was just bad. 8. He figures out how to send message back in time, but instead of saying "Murph, this is your dad from the future. To save the world follow those steps", he says "STAY". I understand this is important for the cyclic nature of the events, but I don't buy that. Also when you are in that multi-dimensional place, seems like you can go back to any time. So you can go back further and send the message much before. Dear Hollywood, you still suck at time travel themes. 9. And of course love thingy: "Love is the only answer, it's the fifth force stupid phycisist was searching in particle accelerators and space missions. All they had to do was to look in their hearts." Such science, such simulations, maybe in terms of general relativity most accurate movie so far, but again it all comes down to love. I fell in love a few times, honestly in none, my particle physics powers showed any increase. I rest my case... Boyle adamlar izlemesin abi bu tip filmleri. Gitsin belgesel izlesin. 'bakin ne kadar zekiyim, herkes begendi ama ben zekam, bilgim ve dikkatimle filmde bircok tutarsizlik sezdim, sizden farkliyim, bunu yazmaliyim' adamlari o kadar bilimsel seyi anlarken sinemanin insanlara iyi vakit gecirmeye yonelik eglence sektorunun bir parcasi oldugunu anlayamadi. Film abi bu. milyonlarca dolarlik yatirim. Hedef kitlesi bilim adamlari degil zaten. Bilim kurgu abi. Kurgu yani. Hayal urunu bircok sey var icinde. Herhangi bir sci-fi filmde uzay gemisinin o hizli ani atmosfer disina cikisi bile bilgimiz icinde yapilabilecek birsey degil, pew pew laserler degil, isin kilici degil, bu filmdeki robot degil degil oglu degil. Kasmayin abi yani bu kadar zevk almaya bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Aluriel said: imax illa 3d demek değil onu soruyorum işte bende imax nedir? ben 3d teknolojisi diye biliyodum değilmiş bu filmle öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bombeli buyuk perde, genis koltuk, yuksek koltuk siralari yani ondeki adamin koltugu diz seviyende, sanirim bide omfghshdgxbdi ses sistemi. Hani benim icin bu yani imax, next generation ultra mega thunder higehstest definiton image processing techology t2000 diye bisey vardir bide sismanlarin bildigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 imax 3d leri inanılmaz oluyodu. londrada gitmiştim de, baya etkileyiciydi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 imamizer said: Boyle adamlar izlemesin abi bu tip filmleri. Gitsin belgesel izlesin. 'bakin ne kadar zekiyim, herkes begendi ama ben zekam, bilgim ve dikkatimle filmde bircok tutarsizlik sezdim, sizden farkliyim, bunu yazmaliyim' adamlari o kadar bilimsel seyi anlarken sinemanin insanlara iyi vakit gecirmeye yonelik eglence sektorunun bir parcasi oldugunu anlayamadi. , bu tiplerin bir kısmı gizli gizli evde transformers, fast furious falan izliyor eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 O tipleri destekliyorum, gerçekçi bilimkurgu çekiyorsan en azından tutarlı hareket etmen gerekiyor. Benim bilgimin yeterli olmadığı noktalarda eleştiriler ve tartışmalar sayesinde hem aydınlanıyorum hem de eğleniyorum. Teşekkürler o tipler, insanlığa olan hizmetinize gururla devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 popüler ve sevilen şeylere bok atarak tatmin olan, hiçbirşeyden zevk alamayan benim de sinirimi bozan kanser insanlar onlar. hepsi ölebilir. paticiğin yarısı gider gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Zuhahahaha biz buradayız ve bir yere gitmiyoruz ölmüyoruz. Popi olan herşeye karşıyız, sen de kudurrrrrrrrrrr =) =)) Diğer taraftan 1/60.000 time dillation muhabbeti geçmese kendi ekseni etrafında dönen bir karadeliğin oluşturduğu yerçekimi konusunda bilgi sahibi olamayacaktık. Yaşasın kuşkucu ve sorgulayıcı zihniyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ondan sonra gold sevimsiz oluyor. hintliye bak gel de gözlüklerini kırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 İstinye Park imax e geldim simdi başlamak üzere film. lan bu imax 2d mis :( imax+3d efsane oluyordu. neden 2d ki bu :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 spoiler yemeyeyim diye topiğe girmedim, fragmanını bile izlemedim filmin. bu akşam izleyebildim, oldukça güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 hype yapmamak ağır günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 zenci uzaya sicmis dediniz burda bana ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 applev0dka said: İstinye Park imax e geldim simdi başlamak üzere film. lan bu imax 2d mis :( imax+3d efsane oluyordu. neden 2d ki bu :(( 3d olmaması büyük güzellik. Yakında biter o saçma uygulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar