Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sparkcaster said: korsancılar belimi büktü aynen baktım alamıyorum win7'ye oyunu bende indirirm o zaman dedim, indirdim oynıyamıyom. multi playform researchu koymayı biliyolar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 oyun mmo çıkarana kadarmış, mmo çıkardıktan sonra koptum gittim. 23 sene aynı oynatılır mı:) kaç expantion çıkardım sayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 mükemmel serim, Agent Zero'nun son oyunu Agent Zero Four tüm dergilerden 1 aldı ya :S oysaki yeni motorla yapmiştim. Güzel cutsceneler, easteregg falan vardi. Büyük marketing yaptım. G3'ün ardından release ettim. G3'te 2M'lik en büyük stagei aldım. Hüsran... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 valla 10 senedir oynatanları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Kaede said: playstation 1 de cult status final fantasy 7 çıkardım böyle son teknoloji, motorunun ilk oyunu falan 10-10-10-9 satışlarını göremeden bankrupt oldum NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Cuce said: Sparkcaster said: korsancılar belimi büktü aynen baktım alamıyorum win7'ye oyunu bende indirirm o zaman dedim, indirdim oynıyamıyom. multi playform researchu koymayı biliyolar amakırmızı download linki win7 mac linuıx falan. sen win 8in yeşil linkine kanmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sam said: ahahah kesin öyledir yarr harr gameboy'a çocuk oyunları tutuyor, genelde tutan şeyler hep böyle gerçek hayatta tutan oyunları karşılıkları filan. multi-genre açılınca güzel oluyor, "HEP AYNI ŞEYİ ÇIKARIYORLAR" dedirtmeden varyasyon yapabiliyorsunuz. yalnız motora özellikleri dizdim ama adam mı yetmiyor diyedir nedendir, %sini tamamlayamıyorum koyduğum özelliklerin. en son motorumla patates çıktı en sağlam serilerim bile. oyun geliştiricileri, sözüm size! siz siz olun, motion capture, havok filan yapacaz diye önemli şeylerden kısmayın! (:P) işte skyrim tam olarak böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ahah alt+f4 yapıp ucu ucuna yetiştirdim final fantasy 7 yi 500k+ sattı, satışlarda hala 3. ve satmaya devam ediyor ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 hah saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sam oyunu yaparken genre'a gitmeyecek ozellikleri kapat sagdan, o sorun ortadan kalkiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Oyunun en başında doğrudan 3D, open-world rpg'ye gittim. İki oyunla 10m filan kaldırdım garajda. Oyun başı için iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben bi 13 milyon satan oyun yaptım sonra düşüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sam said: ahahah kesin öyledir yarr harr gameboy'a çocuk oyunları tutuyor, genelde tutan şeyler hep böyle gerçek hayatta tutan oyunları karşılıkları filan. multi-genre açılınca güzel oluyor, "HEP AYNI ŞEYİ ÇIKARIYORLAR" dedirtmeden varyasyon yapabiliyorsunuz. yalnız motora özellikleri dizdim ama adam mı yetmiyor diyedir nedendir, %sini tamamlayamıyorum koyduğum özelliklerin. en son motorumla patates çıktı en sağlam serilerim bile. oyun geliştiricileri, sözüm size! siz siz olun, motion capture, havok filan yapacaz diye önemli şeylerden kısmayın! (:P) yok o yüzde mesela bi sürü gamedesign ogesi sectin sağdan ama yeterince gamedesign'a bar ayırmadın yarım yamalak yaparız diyoalr o yüzde ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 publisher olayına girmeli mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sadece kendimi geliştirdiğim bir alanda çıkarsa giriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Saeros said: publisher olayına girmeli mi ya kesinlikle evet çünkü fan toplamak için gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Yıllarce RPG yapıp sonra dans oyunu yapınca olmuyor ama. Uygun bulduğunda, zaten ben bunu yaparım diyorsan gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 yalnız oyun isimlerini ve firma isimlerini takip ediyor sanırım. oyunlardan emin değilim ama koyulan firma isimlerinin gerçekleri kayıtlı oyunda achievement falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 evet anladım o yüzde olayı medium ölçekte dolmuyor bir noktadan sonra, large'a geçmek gerekiyor. o zaman bayağı olay eklenebiliyor. şimdi large oyunlar yapmaya başladım yeni dev ofis kompleksinde ama tam bir YOU WIN OR YOU DEAD durumu, deli gibi satabilmek lazım. kane&lynch çıkararak direkt iflas. şu mmo olayları açılsın da başımın üstündeki demokles kılıcından kurtulayım. publisher 100k fana kadar filan lazım, belli threshold'lar var kendi oyunlarınızı yapabilmeniz için belli ölçeklerde zaten. Sparkcaster said: işte skyrim tam olarak böyle bişey kendi korsan game dev hiç konuşmasın ahah yalnız large oyunlarda buglar çılgın, 150 tane filan ehu. 1,5-2 ay bekletmem gereken durumlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 100 mb mi lan oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sparkcaster said: korsancılar belimi büktü korsan versiyonda öyle, oyunu yapanlar bilerek editlenmiş torrent yayınlamışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 oyunun saçmaladığı noktaya geldim sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 http://static.giantbomb.com/uploads/square_small/0/8263/1361913-ackerman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Basta staff ararken harcadigin para gelenlerin kalitesini pek etkilemiyor. 2m de denedim, 200k da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bana bi kere celebriti gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar