Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 valla en büyük para ve fan kontrattan geliyor gibi, small filan yaptım da para gelmiyor yani ancak ofis masrafı. ergeç 3do gibi batıyorum ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 publisherlar cok ibne... kesin bir hinlik var bu iste metacritic 7-8 oyunlar yapiyordum seri bir sekilde kendi basima 5- puan penaltili publishera oyun yapiim dedim 20 oyun sonra ilk 2-3 puan alan oyunu yapmis oldum, cat penaltiyi yedim... bethesda'nin obsidian'a attigi kazik gibi bir seyin kurbaniyim kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 said: I have in the past played a game with 36 games launched (of which only 1 used a publisher), and 8 Billion in the bank. Admittedly that king of made cashflow was from abusing the automagical sales boost you get from releasing an MMO expansion (who'd-a thunk it that fans would get so drooly over the 13th expansion for a Fallout MMO?) HAHAHAHAHAHAHAHAH bomba şeyler var forumunda of lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sam ahahaahahaaha ne hikayeler çıkar bundan ya.. vakit bulursam hikaye gibi yazmaya çalışayım bende eğlenceli olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben de aksiyon oyunu yaptım call of duty diye ordan paara kırıp yeni stüdyoya geçtim ama orda hit oyun yapamadım tutunamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ya oyunlara isim bulma kısmı çok eğlenceli, super hans adventure çıkardım tes'e, sonra casual racgin super hans kart çıkardım filan iyi iş yaptılar. (:P) ama post-apo mature pc rpg serim doomsday'in gönlümdeki yeri ayrı. dev'den tavsiyeler: said: Medium games work best if you have a team of 3, so your aim should be to get to 2 additional workers. any more is overkill for medium games. Staff members are expensive in GDT. Be very careful what publishing contracts you take. Publishers often suggest rubbish combinations or a platform/audience mix that isn't too good. If you have trouble thinking of what audience is better for what platforms just think of the best-selling games of the real-world equivalent console and what audience these games target. Fans are important and to get more fans you should try to take publishing deals. Don't make engines all the time. We made them expensive on purpose. gamebryo, source, unreal engine filan satın alamıyor muyuz ehu bir de şurada bayağı bilgi var benim gibi devamlı batanlar için. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Hahahahaha 120 M na kendi konsolumu geliştiriyorum firmalar yalvarıor kendi oyun motorumu onlarala paylaşmam için nihohohohoho zikrosoft diz çölecek zony titreyecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 wiki linki cheat gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ya yapmanız gereken tek şey türe göre sliderları iyi ayarlamak rpg de dialog ve questleri fulleyin vs gerisi çok kolay zaten oyunun. hatta o kadar kolay ki baydı hafiften meeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bu oyun aşırı geliştirilebilir ya. Devam oyunları için mekanik eklersin. Fanlar "firma eskisi değil kotikleştiler" diye çemkirebilir. Farklı piyasalara(asya'ya mesela) hitap eden oyunlar yapılabilir =/ bayağı bayağı fikir çıkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Redeagle said: Fanlar "firma eskisi değil kotikleştiler" diye çemkirebilir. var bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Abi oyun kolaymı? Trial oynadım.Bi futbol-aksiyon oyunuyla 10 10 10 9 toplayıp 1.5m kar sonrada gameboy için fantasy-aksiyon 2.5 m kar elde ettim.en son trial bittiğinde 7-8m para vardı kasada. fantasy-rpg serilerimde 9lar toplayıp 1 m kar getirdi. bi ilk iki üç oyunumdan 100k anca elde ettim okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Şununla bi alakası var mı? http://armorgames.com/play/14554/game-corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 isim bulma konusu harbi eğlenceli ya. mevcut oyunlara isim olarak benzemesin diye baya kastırıyor.. Elders&Dragons adlı D&D çakması rpg serim çok tutulmadı ama publisher baskısı olmadığı için her sene bir devam oyunu çıkarmaya çalışıyorum. Şirketin amiral gemisi ise WarTech adlı fps serisi.. asdf valla çok çok iyi ingilizcem yok ama oyunun yapımcılarına mail atıcam oyun içinde olabilecek eklentiler diye.. edit: oyun kolay falan değil ya kaçıncı şirketi batırdım ben hesap edemedim. dialog ve quest fulleyerek rpg tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 valla bana kolay gelmedi, rpg'de dialog & quest fullemekle bitmiyor çok net söyleyebilirim heh. bir oyun tutuyor, öbürü gümbürdüyor filan. ekibi yetiştirmek bayağı önemli anlaşılan, sid meier'leştikçe oyunlar tutuyor gibi. ben de demin Alucardo diye mature pc vampir rpg'si yaptım, adeta bir bloodlines oldu ama satışları da iyiydi ehu yalnız fanlar esas dağıtıcılara iş yaptıktan sonra geliyor bariz. katlandı birkaç kere 2-3 kontratla fanbase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 calisanlar asiri pahali yanniz ayda 80k maasi hangi code monkey aliyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 çok tatlı ya eheh nasılsa daha ilk yıllar diye abidik gubidik isimler koyuyorum oyunlara basit isimler hep yarış oyunu çıkardım adı "Speed" spy oyunu çıkardım "Shadow" yıllar ilerledikçe biraz daha kasarım isimlere sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 eheh isimlendirmede herkes aynı kafa sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 isimlendirirken çok bekledim diye sanırım achievement aldım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 o şeyden ya, "THEY CAME FROM THE SPACE!" yazmaya çalıştım, yer yetmedi. ondan ötürü geldi achi lol cyberpunk rpg yaptım cyberdyne, tutmadı. moon diye fantasy adventure yaptım, (loom hesabı lol) kült klasik oldu resmen tapıyor millet seriye. sequel çıkarırken yeni motorla çıkarınca "aferin, motoru geliştirmişler" diye övgü geliyor ehu ea'ye sim-city çakması e-city çıkardım, oyun bug testing aşamasındayken e3 patladı, hype oldu 100. geldi mi 8-10 skorlar. bu sene altın kaka ödülü almazlar eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 buarada şeyi anlamadım şimdi benim oyun motoru mouse-game pad-joystick destekliyo.gidip gameboy a oyun yapıpta mouse koymama gerek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Saeros said: çok tatlı ya eheh nasılsa daha ilk yıllar diye abidik gubidik isimler koyuyorum oyunlara basit isimler hep yarış oyunu çıkardım adı "Speed" spy oyunu çıkardım "Shadow" yıllar ilerledikçe biraz daha kasarım isimlere sdf aynen ilk yıllarda bende öyle yapıyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sence rave? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 asdfsffa ne biliyim oyun bu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 allah kahretsin bağımlı oldum kalkamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar