diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 daha önceleri sözlükte yazmıştım bunu. paylaşayım dedim. küfür falan çok var. yer: şube müdürümün düğünü sevgili berberim niyazi, beni içine düşürdüğün durumun amına koyim. gözün sike mi bakıyo afedersin? ulan gittiğim ortamda bölge müdürüm var , satış yönetmenim var hatta krediler bölge müdürüm var ki bu adam tamamen alakasız oldu. o bile var yani...oynamaya kalksan kalkamazsın, -offff şu kıza bak hacı ilik ilik... *hani leyn nerde? -şu yamuk enseli siktiğimn salağını yanında... *abi o nasıl ense öyle , babbababab bide karıya yanaşıyo amk... olmaz! gidip üst düzey yöneticilerle tanışıp göze girmeye çalışsan olmaz, -ensene ne oldu evladım? *doğuştan öyle -özürlü statüsünden mi girdin banakaya? valla bizim bankanında bu yönünü çok seviyorum , herkese kucak açıyor üstadım. *senin beyfendiliğini sikeyim. -hı? *doğuştan kendi kendime konuşurum ben. evet. olmaz! manita avına çıksan, -selam ben x şubeden can sen hangi şubedensin? *ben y şubedenim... niyazimi tıraş etti seni? -aaaaa nerden bildin? *sizin şube bize yakın ya! kimi müşteriler bize geliyo ordan biliyorum. biz önceleri sizi bi tarikat sandık ama meğersem berber faciasıymış... olmaz! niyazi , niyazi abicim hayatımı siktin. simetri hastası biriyle karşılaştığını düşünsene, -olum noldu elin ayağın kesildi ya? *abi ense! -ananı sikeyim böcek mi var? ay ben iğrenirim ama ya? al lan onu al al al! *yok abi komple ense. -boyaya mı değmişim olu....aaa bayıldı ya len! hadi dedim düğüne gitmeden façayı düzeltelim , saçı başı şekle sokalım. niyaziye giden aklımı sikeyim. ensemin hipotenüsü var lan. yamuk oğlum ama keskin bi yamuk altına ve yanına düz bi çizgi çekersen dik üçgen oluyo. ucuz etin suyu kara olur. ucuz berberinde elini ayağını sikeyim. god damn you niyazi. madı fakı!
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 http://www.brainbodybelly.com/wp-content/uploads/2013/04/why-god-why.jpg
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 vay arkadaş naptım ben nedir bu tripler. karalama defteri oğlum burası.
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sorun orda zaten. gidip garbage'a açsan bu konuyu kimse bişey demezdi.
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hacu herkes başından geçenleri anlatıyo burda. benimkide bu işte böyle bi mevzu. edebi değeri olan şeyler mi paylaşılıyo burda.
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 semaphore kullanaydın olmazdı işte bunlar.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LOEeDHEGlGo
Öne çıkan mesajlar