suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Grissini ' nin pizzası güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ardeth said: SMS değil, kısa yazılı ileti yani KYİ sms'in yazı olmasına gerek yok. kısa mesaj sistemi. kıms! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 dominosun turkish pizzası baya sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kıpsını gördüm cüce ve karşılık verdim kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 GERGE said: Kesin karar verdim, su okul bitsin ilk is sokaktan binlerce imza toplayip Dominos'a dava acacagim bu SMS'ler icin. and my sign Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Teli ver sonra mesaj atıyor de. Gerçi adamlarda anladığım kadarı ile çok karmaşık mesaj sistemleri ile çokta haklı değiller de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 GERGE said: Yeni aldigim hat ile sadece bir subeden alis veris yaptim, kayitlari Yemeksepeti'nde duruyor. Bastirip, subeye gidip, sadece sizden alisveris yaptim, sms gelmeye basladi. Izinsiz yaptiginiz icin kesilmezse subenize dava acacagim demeyi planliyorum. Tutar mi bilmem. Bunu dedikten biraz sonra telefon edip yapmıştım. 3 gün oldu mesaj yok. Normalde 5-6 tane gelmesi gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 chrome said: Vakifbank tam okuz arkadas vakıfbank çıldırtıyor hakkaten bu konuda üstlerine yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bucurukunkuzenigerge :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 GERGE said: O zaman avukat oluyorum cunku, kendim yapacagim. http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2011/198/8/6/sheldon__s_evil_laugh_by_manongg-d3ysglh.gif Ya bu GÖRC benim hayalimde baya yaşı başı olan bi adamdı. Daha talebe miymiş? Çok şaşırdım. Erken olgunlaşmış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ben gerge'yi gerge diye okuyorum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bende gerge diye okuyorum. Türkçe. İkinci üniversite bu arada, o kadar küçük değil yaş. Yaşlandık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 türkçe daha iyi ya görç diyince yadırgadım zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sostizm talebe dediğine göre 50+ olmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 diil 40+ (kaç + sorma sakın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 GERGE said: GERGE said: Yeni aldigim hat ile sadece bir subeden alis veris yaptim, kayitlari Yemeksepeti'nde duruyor. Bastirip, subeye gidip, sadece sizden alisveris yaptim, sms gelmeye basladi. Izinsiz yaptiginiz icin kesilmezse subenize dava acacagim demeyi planliyorum. Tutar mi bilmem. Bunu dedikten biraz sonra telefon edip yapmıştım. 3 gün oldu mesaj yok. Normalde 5-6 tane gelmesi gerekti. Iki ay sonra durum bildirisi. Iki aydir sms almiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yav said: yaşa sen gerge valla yumurtalayacam adamların dükkanlarını o kadar kinim birikti zarar vermeliyim bi şekilde. http://www.myfacewhen.net/uploads/3835-so-hardcore.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 merkez ofisine molotof atalım adresi bulun ben atarım invisi basar kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 turkcell istenmeyen sms leri engellemek için bir olay çıkarmış. tabiki ayda xxx tl ye. düşünsene hacı msn den birisini engellemek için para vermen gerektiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Daha beteri var. evlilik fuarına gittiğimizde e-posta verme gafletinde bulunduk bir mekana (restoran vs), bir süre sonra "günün menüsü" diye bir mail atmaya başladı. sinir bozucu olan herkesin maili cc kısmında böyle 150 200 kişi kadar, çoğu da "ay yeter beni listeden çıkarın" diye all reply yapan bayan olunca katlanarak çoğalan bir spam dağı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bana normal cep numaralarından mesaj atıyor dominos. ve her seferinde farklı numaradan atıyor , birini engelliyorum iki gün sonra hop başka numaradan sms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Killer said: yav said: yaşa sen gerge valla yumurtalayacam adamların dükkanlarını o kadar kinim birikti zarar vermeliyim bi şekilde. http://www.myfacewhen.net/uploads/3835-so-hardcore.jpg aahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bana dominos bile mesaj atmıyor lan : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar