Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 kişi yanyana oturup oynamalık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi kardeş haziran gibi bi mmorpg ye başlamayı düşünüyoruz. Oyun tavsiyesi lazım

benim aklıma age of conan gelmişti pvp serverında çıldırıyodum tek başıma paso gankleniyorum diye

(wow dışında)önerin bişeyler
Mesaj tarihi:
conan ilk başta çok eğlendirirde sonradan bayar abi.guildwars 2 yi deneyebilirsiniz belki.Yerinizde olsam mobaya falan başlarım lol falan iki kişi epey zevkli oluyo.mmo devri kapandı artık bana göre.
Mesaj tarihi:
Rift+expansion ve 30 gün süreyi bedavadan raptr programı ile alabiliyorsunuz. GW2 hakkında söyleyebileceğim tek olumlu özelliği Rift'i özlettirmek oldu.

Forge ve Chivalry'e de bakılabilir MMO harici.
Mesaj tarihi:
Age of Conan'da sağlam haberler var yalnız. Game Director şubat sonunda değişti. pvp üzerine odaklanacaklar biraz daha. yeni instancelar, eskilerin hard modeları gelecek. bir de yeni raid var. herhalde 2013 sonunda çıkartırlar.

crafting revamp hazırmış sadece birkaç yerde hata veriyormuş onları düzeltmeye çalıştıklarını bildirdiler.

Age of conan'da item fark ediyor diyorsanız. yeni pvp modu ile gw2'deki gibi standart ekipmanla girebileceksiniz minilere. ve sadece skill konuşacak ;)

bunların çoğu mayıs ayında karşımızda ;)
  • Yeni Oluştur...