Loex Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abi kardeş haziran gibi bi mmorpg ye başlamayı düşünüyoruz. Oyun tavsiyesi lazım benim aklıma age of conan gelmişti pvp serverında çıldırıyodum tek başıma paso gankleniyorum diye (wow dışında)önerin bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 conan ilk başta çok eğlendirirde sonradan bayar abi.guildwars 2 yi deneyebilirsiniz belki.Yerinizde olsam mobaya falan başlarım lol falan iki kişi epey zevkli oluyo.mmo devri kapandı artık bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 evet hon da geldi aklıma ama ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 mmo nun devri kapanmaz da, bu sıralar işler kesat. Öneri olarak da moba türü olabilir alternatif olarak, illa mmo ise gw2 oynayın, beraber levellarsınız zevkli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 gw 2, beraber levellayın, az biraz spvp ve wvwvw (1.5 ay idare eder), sonra yeniden mmo'suz günlere dönüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 salal gwyi free to play olunca oynarsın. c9, rusty hearts, tera fln oyalar o zamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 DARKFAĞLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Rift+expansion ve 30 gün süreyi bedavadan raptr programı ile alabiliyorsunuz. GW2 hakkında söyleyebileceğim tek olumlu özelliği Rift'i özlettirmek oldu. Forge ve Chivalry'e de bakılabilir MMO harici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mortis said: DARKFAĞLL ciğerini yediğimin ya.. Geliyorum arkadasın birinden account buldum bugun yarın accountı alan yarın oyuna girer ;) kıps sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Age of Conan'da sağlam haberler var yalnız. Game Director şubat sonunda değişti. pvp üzerine odaklanacaklar biraz daha. yeni instancelar, eskilerin hard modeları gelecek. bir de yeni raid var. herhalde 2013 sonunda çıkartırlar. crafting revamp hazırmış sadece birkaç yerde hata veriyormuş onları düzeltmeye çalıştıklarını bildirdiler. Age of conan'da item fark ediyor diyorsanız. yeni pvp modu ile gw2'deki gibi standart ekipmanla girebileceksiniz minilere. ve sadece skill konuşacak ;) bunların çoğu mayıs ayında karşımızda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 UO seven adamlarsanız ve vaktiniz de varsa bol bol no life oturun darkfall oynayın, zevkten 4 köşe olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Abi bu darkfall sallanarak patlamamış mıydı ilk çıktığında şimdi değişen bir şey olduysa söyleyin biz de bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 gideri var mı cidden darkfall'un ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 abi baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 spark bunu dediyse kötü demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 darkfall la age of conan arasındayım şuanda sağolun tavsiyeler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 df düşünüyorum dedin.. şimdi bingildak gelicek ve "ama bak abi beğenmeyebilirsin, sorumluluk almam.." diye başlayacak asdfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 df yazar yazmaz videolara baktımda grafikler rahatsız etti şuan lider aoc (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 göğüsleri güzel olan, bebek ciltli bi hatunla seks o zaman grafikler akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 hakkaten nasıl tam tutmadı aoc aklım almıycak hiçbir zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 yarım yamalak çıksa yine tutardı da çeyrekken sürdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 birileri beni mi andı? MMO oynayacak kadar zamanınız mı var ya negzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar