Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pkk 8 Mayıs'ta çekilmeye başlıyor

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

ya bırazda medya kaynaklı o goygoycu cok
hele avrupa falan.

bak mesela,
tarlabaşını temızleyemıolardı, neden?
e polis girse adam silahla karşılık vericek öldürücekler hepsini.
sonra goygoyda goygoy

naptı bizimkiler, en fena silahı kullandılar, kimse gıkını çıkaramıo heh.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

cumhuriyet kuruldugundan beri bu ülkenin subay kadrosu yatışta. yatmadıkları zamanlar da darbe yapıp, bakan, başbakan falan asıp geri yatıyorlar zaten. senin babanı kore'ye bir hiç ugruna ben yollamadım, bu ülkenin şahin askerleri yolladı.

Evet ben de biliyorum, albayın teki sabah kalkmış birliğine istikamet Kore demiş. Asker değil, hükümet katıldı Kore Savaşı'na.
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

Myshkin said:

Parasını verdikten sonra yapılamayacak bir şey yok. Türkiye 90'lardaki gibi girsin K.Irak'a, burda bükemediğin eli öpeceksin diyen yavşakları görürüm o zaman.

çok zoruna gittiyse al eline silahı dağa çıkta dağlar yiğid görsün minik fare

yiğit o.yiğid değil.kuran okumaktan iyice devrelerin yanmış çipet.kelimeleri falan arapçalaştırmaya başlamışın.

bide zemzemi kıs.
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

Ee fikrin ne rave vur de vuralımmuuuıuuu?

fikrimi yazıyorum kaç sayfadır zatende seninle ilgili fikrim milletin teroristini destekleyip kendi teroristine teslim olmayı kendine yediricek kadar zavallısın kardeşim.

sonra kimse aman kimse ölmesin diyince inandırıcı olmuyo.

dediğim gibi zemzemi kıs hacıt.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

bucurukunannesi said:

Babalarımızı beslemişmiş! Zaten onlar hiç bu ülke için çalışmadılar, Tayyip'in dediği gibi yan gelip yattılar
Benim rahmetli babam 1952 yılında ta Kore'ye sıcak savaşa gitmiş, 2.5 yıl orada çadırda yaşayıp,ölümden kıl payı kurtulup gelmiş bir insandı,kışın öyle soğuktu ki, çadırda üç kat battaniye yine ısınamazdık diye anlatırdı, babamın da, diğer askerlerin de aldıkları maaşın her kuruşu helali hoş olsun. Sen de Kore'ye sıcak savaşa git, 2.5 yıl orada yaşa sonra konuş.

Sana bu ülkenin askerinin aldığı maaş mı battı?
TBMM'de neredeyse BEDAVA yiyip içen, sonra da ihale yolsuzluklarıyla köşeyi dönen vekiller niye batmıyor?

Ayrıca benim babam darbe yapmadı ama senin Tayyip ABD ile bir olup askerine darbe yaptı..

Bu ülkenin askeri bu ülke için var, bu ülke için çalışıyor, yarın bir savaş çıkarsa senin k....nı da yine o burun kıvırdığın askerler kurtaracak.

cumhuriyet kuruldugundan beri bu ülkenin subay kadrosu yatışta. yatmadıkları zamanlar da darbe yapıp, bakan, başbakan falan asıp geri yatıyorlar zaten. senin babanı kore'ye bir hiç ugruna ben yollamadım, bu ülkenin şahin askerleri yolladı. baban gibi rütbesizleri tatil köylerinde, ordu evlerinde köle gibi kullananlar da o subaylardı. ben kıçımı yine kurtarırım da, sen boynuna kadar girdigin şu sistemin içinden kafanı sıyırıp bir baksan yıldızlıların sen ve senin gibi temiz yürekli insanları nasıl sömürdügünü göreceksin.

Çocuğum bak temiz yürekli olduğumu anlamışsın...bu da bir gelişme...subay kadrosu yatışta demişsin, subay kadrosu da, er kadrosu da savaş çıkınca savaşır, savaş olmayınca da savaşa hazırlanır, benim rahmetli babam Kore'ye gittiğinde gencecik bir yüzbaşıydı, yıllar sonra albaylığa kadar yükseldi sonra da kadrosuzluktan emekli oldu..ama yine de darbeci olmadı..her meslekte çürük çıkar öğretmen, otobüs şoförü ya da milletvekili, ya da doktor...askerde de olabilir..orduevi demişsin, tatil köyü demişsin..tatil köyü değil askeri kamp, ömrüm boyunca bir kez gittik, 15 gün kaldık, 5 yıldızlı tatil köyü değildi, mütevazi hatta iptidai bir yerdi..işte denize gir, çık, günde üç öğün normal mutfakta ne çıkarsa (bildiğin ev yemekleri..)pekçok meslek mensubunun (doktorlar vs.)tatil kampı var, öğretmenlerin de öğretmen evi var bu anormal bir şey mi? Adam İstanbul'dan tayin oluyor Şırnak'a, Erzurum'a ev bulmak kolay mı? Orduevinde kalacak...onun dışında orduevine niye gidilir? Emekli olmuş pinponlar çay, kahve içip Kore anılarını anlatmaya..bunu mu çok görüyorsunuz? Bak benim hakkım olduğu halde orduevi kartı çıkartmadım çünkü resmiyet sıkar beni...köle gibi kullanmaya gelince, bugün büyük iş yerlerinde yükselene kadar ister Boğaziçi mezunu ol, ister ODTÜ, adamı köle gibi kullanmıyorlar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

partizanlık yapacaklar bari biraz yakın tarih çalışsınlar. gelip cahil cahil yalan yanlış sağa sola sataşmanın anlamı yok. kore savaşına bizi karıştıran bugünkülerin rol modeli, demokrasi şehidi dedikleri menderestir.

said:
1951 yılında Menderes hükümeti Türkiye'nin Kore Savaşı'nda Birleşmiş Milletler kuvvetlerine Türk Tugayı ile katılmasına karar vererek CHPliler tarafından çok tartışılan bir karara imza attı. Bu, aslında Türkiye'nin Soğuk Savaş'ta Batı Bloğu tarafında yer aldığını göstermek için yaptığı bir siyasi manevraydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

O orduevlerinde vatana hizmet diye karın tokluğuna erler masanıza hizmet getirdimi ,getirmedimi? Valla halkın %70 i orduyu seviyor bunun 60 ı korkudan 5 i mecburuz sınır korumak için diye 5 i de subay vs eşi çocuğu

Çocuğum berber olan askerliğini berber olarak yapıyor, kimisi Tayyip gibi kantinde tost yaparak da geçiriyor, kimisi de garson olarak (bu kuralları ben koymadım, rahmetli babam da koymadı)abim mimardı, orduevi projesi yaptırdılar, askerliği bitince de diğer mimar arkadaşları gibi çalışmasına teşekkür şilti verdiler o hiç senin gibi düşünmedi, bazı şeylerin manevi ödülü yeter.. %70 korkudan filan demişsin kafadan atma öyle bir istatistik yok:)senin kendi hayalin...
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

benim oğlum kardeşim şehit olsa yine böyle düşünürüm. 30 senedir birilerinin kardeşi oğlu ölüyor, daha fazla terörist öldürerek şimdiye kadar hiç bitmedi. sen de o taraftan birilerinin kardeşini oğlunu öldürüyorsun, senelerdir o kadar terörist öldürüldü adamların kadrosu hala aynı sayıda.

bunun böyle gitmesi halinde ülkenin gerçekten bölüneceğini nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum. kürtler ve türkler bu ülkede iç içe geçmiş durumda. istanbul'da büyüyüp beyni yıkanmış bir kürt çocuğu taksimde yılbaşı kutlamasında bomba patlatamaz mı kolaylıkla? yüzlerce hatta kargaşadan binlerce insan ölemez mi?

silahla hangi örgütü hangi orduyu bitireceksiniz? sanki düşman sadece kandilde oturuyor. sanki pkk sadece kandilden ibaret.

bu adamların siyasi gücü bu ülkede milyonlarca oy alıyor. akp'ye oy veren kürtlerin içinde dahi pkk sempatizanı olanlar var. kimi neyi temizliyorsun?

intikam için savaş yapılmaz. almanlar iki dünya savaşında avrupa'nın alayının ebesini belledi, sonra da amerika onları sildi süpürdü. yahudiler dışında kimsenin kimseye bir şey dediği bile yok. biz hala 100 küsür sene önce ermenileri sürerken yaşanan şeyleri sırtımızda taşıyoruz.

yazık yahu. bu millete yazık. kandildeki heriflerin muhatap alınmasından ben de memnun değilim. o heriflere hiç bir şekilde güvenilmeyeceğin ben de farkındayım.

ama barış bir kere geldince, silahlar bir kere susunca, kürtler de türkler de barışın getirilerini yaşamaya bir başlayınca daha dönüş olmaz. şu gün pkk karakol bassa en başta kendi tabanını kaybeder.

abim ağır ülkücü benim, sordum adama madem bu süreci istemiyorsun önerin nedir? "sonuna kadar savaş" diyor adam. gerekirse pkk'yi destekleyen sivilleri bile baskı altına alacaksın ezeceksin" diyor.

e bu kafa zaten bu ülkeyi bu hale getirdi.

Haklısın ama dediğin gibi bu şartlarda olması insanı üzüyor. İlk mesajlarda da dendiği gibi sanki işgalci kuvvetler geri çekiliyor izlenimi yaratıyor şu durum.. Diğer mesele ise silahlar sustu diye bu mesele bitecek değil. Dağdakileri susturduk peki meclistekiler, içimizdekiler ne olacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Forumda uzun zamandır münakaşaya girmiyordum ancak asddassas yazmışsın ya,o vakit aşağılık bünyene hakaret etmek istedim. Sonra aşağılık bünyene edeceğim hakaretleri hiç olmayan beyninle anlayamacağına karar verip vazgeçtim. Anlayacağını bilsem öyle güzel saydıracaktım hatta bu uğurda kullanıcı adımı da gözden çıkaracaktım fakat nato mermer nato kafa olduğundan, karışmıyorum.

Chipetbeth said:

Ee karayılanda ulus devlete karşıyız,kürdistanın kurulması bizi ilgilendirmez demiş buna ne diyeceksin ablacık?
İlk kurşun asddassas
Sosyal ağlarda paylaş

haber türk denen yalancıların gazetesindeki yalan yüzyılın yalanı olmaya aday: İlk gece hakkı mı? Ortaçağ AVRUPA'sında derebeylerin uyguladığı bir gelenekti. Böyle bir şeyi tutup Müslüman Türklere yamamak için nasıl bir hayal gücü ve iftira uzmanı olmak gerekir???? Yuh, oha, hatta çüşş diyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

bu teröristle çarpışarak terörü yok etmeye çalışanlar asker basmaya başladılar mı karılarıyla? veya kocalarıyla... her neyse işte. bakın "düşmanlarınız" bu işi baya ciddiye alıyor. istanbulun göbeğine göç edip istanbulun göbeğinde 18 çocuk yapmak kendiliğinden mi oluyor sanıyorsunuz? siz hala böldük mü bölmedik mi derdindesiniz. 50 sene sonra ülkenin adı kürdistan olacak, ne bölünmesini konuşuyorsunuz. artık iş geri dönülemez bir noktaya geldi malesef. onlarca yılın ahmakça politikalarıyla çanak tuttuk buna, başımıza iş gelince de bayrak sallayıp masturbasyon yaptık. hala da devam aynı zihniyete.

milletlerin başına haketmediği şeyler gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kimsenin insanları gizlice patlatmak etrafa korku salmak gerekir diye mesaj yazdığını görmedim burda

varsa örnek bul çıkar

yani elbette uygun değildir ancak zaten olmayan bir şey bu
kaldı ki posta gastesi diliyle tartışmak bize zaten yakışmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...