Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMORPG ne kadar kötü bir oyun türü ya

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Darkfall oynuyorum sabahtan beri de düşündüm "oyun mu oynuyorum lan ben?" diye.

Gittim aralıksız mob kesip rawhide topladım.
Şehire döndüm o rawhideları saatlerce işleyip leather ypatım.
O leatherlarla binlerce leather armor yaptım sonra bunları bir çantaya dolduruıp salvage yaptım. O sırada ağırlıktan hareket edemedim bankaya 30 saatte adım adım döndüm. Bu olay tekrar ve tekrar yaptım ki skill puan kazanayım. 6 saattir işçilik yapioyurm lan karakter kasacam diye.

Sonra aklıma geldi Wow'da aynı muhabbet vardı oynadığım diğer mmorpglerde de. sürekli bir havuc, ona ulaşmak için de aralıksız tekrar eden iş. ünlem kovalayıp bi yere gidip mob kesip bişey toplayıp geri dönüp vs. O tarz oyunlarda da beklenti dışı bişey gelişmediği için beyni kapatıyorsun monotona bağliosun.

Kim buldu lan bu oyun türünü? Amele gibi çalışmaktan başka bişey yapmıyorsun. Sırf Haftada 1 kere zevk alacan die haftanın geri kalanı sürekli amelelik yapiosun. E ben bunu günlük hayatta yapıyorum zaten haftaiçi çalışıp haftasonu eğleniyorum.

kapatın bu bölümü hadi bırakalım artık mmorpg falan.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

darkfall oynarken bu topiki açman tesadüf olamaz. sandbox oyunlarda harvesting tam köle işi çünkü. çoğu skillde random birşey de çıkmıyor zaten arada bir sevindirmiyor da. grind işte. grind grind grind.

suç mmorpgde değil oyun tasarlayamayanlarda sdfsdf.

ya bana yapı gereği tüm mmorpgler böle olacak gibim geliyor, DArkfall dan bağımsız.

bir sıkıntı var oyun türünde.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya bu topicin amacı eleştirmekti mmorpgyi de yoksa bırakacağım falan yok

tek oynadığım tür mmorpg. Dota mota o tarz oyunlara bir türlü saramadım denedim çok.

amelelik de olsa seviyorum demek ki ruhum amele hehe

ama yani böle dahi bir oyun developerından innovative bir çözüm bekliyorum ya şu oyun türüne.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...