Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Darkfall oynuyorum sabahtan beri de düşündüm "oyun mu oynuyorum lan ben?" diye. Gittim aralıksız mob kesip rawhide topladım. Şehire döndüm o rawhideları saatlerce işleyip leather ypatım. O leatherlarla binlerce leather armor yaptım sonra bunları bir çantaya dolduruıp salvage yaptım. O sırada ağırlıktan hareket edemedim bankaya 30 saatte adım adım döndüm. Bu olay tekrar ve tekrar yaptım ki skill puan kazanayım. 6 saattir işçilik yapioyurm lan karakter kasacam diye. Sonra aklıma geldi Wow'da aynı muhabbet vardı oynadığım diğer mmorpglerde de. sürekli bir havuc, ona ulaşmak için de aralıksız tekrar eden iş. ünlem kovalayıp bi yere gidip mob kesip bişey toplayıp geri dönüp vs. O tarz oyunlarda da beklenti dışı bişey gelişmediği için beyni kapatıyorsun monotona bağliosun. Kim buldu lan bu oyun türünü? Amele gibi çalışmaktan başka bişey yapmıyorsun. Sırf Haftada 1 kere zevk alacan die haftanın geri kalanı sürekli amelelik yapiosun. E ben bunu günlük hayatta yapıyorum zaten haftaiçi çalışıp haftasonu eğleniyorum. kapatın bu bölümü hadi bırakalım artık mmorpg falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 lolnoob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 kim lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 darkfall oynarken bu topiki açman tesadüf olamaz. sandbox oyunlarda harvesting tam köle işi çünkü. çoğu skillde random birşey de çıkmıyor zaten arada bir sevindirmiyor da. grind işte. grind grind grind. suç mmorpgde değil oyun tasarlayamayanlarda sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Eve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ya evei de biliyoruz, saolsun grind yaptırmıyorlar basiosun skill öğreniosun ama her gün zamanında gir koy skilli öğrenmeye browser oyunu gibisonra yat 1 gün sonra tekrar gel yeni skillier koy. Onda da belli bi olaya girmen için 3 ay STAJ yapman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 arcane said: darkfall oynarken bu topiki açman tesadüf olamaz. sandbox oyunlarda harvesting tam köle işi çünkü. çoğu skillde random birşey de çıkmıyor zaten arada bir sevindirmiyor da. grind işte. grind grind grind. suç mmorpgde değil oyun tasarlayamayanlarda sdfsdf. ya bana yapı gereği tüm mmorpgler böle olacak gibim geliyor, DArkfall dan bağımsız. bir sıkıntı var oyun türünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Dota LOL türevi oyunlar oyna. Direk aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 hadi cs gogogog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Oynama yavrucum silah mi dayiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 e normal abi subscriptionlı oyunlarda. hepsinde ayrı bir timesink / grind. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 minecraft a bekleriz :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 yok ya bu topicin amacı eleştirmekti mmorpgyi de yoksa bırakacağım falan yok tek oynadığım tür mmorpg. Dota mota o tarz oyunlara bir türlü saramadım denedim çok. amelelik de olsa seviyorum demek ki ruhum amele hehe ama yani böle dahi bir oyun developerından innovative bir çözüm bekliyorum ya şu oyun türüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 tam da düşündüğüm şey bu oyun türü hakkında. oyun dediğin zevkli olur ya. dota 2 ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 mobalar hepsinden kötü, bir kötüden daha kötüye geçmek çekici gelmez tabii lol. daha az kötü bir mmorpg oyna bari. mortis sana söylüyorum, arcane sen anla. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 mmorpg bir oyun değil oyun türü bu arada. ne oynadığını bilmeden eleştirmeyelim :< sayfa başı olelelleleelyu ahgahaha hehehhe öh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Uzun zamandır mmo oynamıyorum(sayılırsa planetside hariç). Grinding, theme park hedesi falan aşırı sıkıyor adamı. Guild falan varken muhabbet sırasında elim boş kalmasın diye belki yapabileceğim bişe ama son zamanlarda konseptten inanılmaz sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ulan topici gördüm wow'dan çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Sam said: mobalar hepsinden kötü, bir kötüden daha kötüye geçmek çekici gelmez tabii lol. daha az kötü bir mmorpg oyna bari. mortis sana söylüyorum, arcane sen anla. (:P) ben dünyanın en iyi oyunu olan BLCyi gösterdim kimse oynamadı napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Oyun neyim oynayamıyorum zaten son 3 yıldır flash oyunlar dışında zevkle oynadığım oyun yok. En son bitirdiğim oyun prototype 1 di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 şöyle bi tepki vermek moorpglere, dünyayı masonlar yönetiyo tepkisi yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 darkfall oynuyorumdan sonrası invalid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar