FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Justin bieber'dan şuan ölümüne nefret ediyor olabiliriz. Ama eğer 20 yıl sonra hala benzer sayıda hayranı olursa bu adamın hepimiz adına üzgünüm ama bir efsaneden nefret ediyor oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 piyasada popüler durmak yetiyorsa britney spears filan var, starcraft ile aynı yıl çıkmıştı sanırım. bilizort da o zamandan beri popüler zaten. 20 yıl önce bilizort diye bir şirket yoktu zaten. Wisp said: Sen onun yaşındayken sümüğünü falan yiyodum büyük ihtimal :P ben onun yaşındayken kimseye sümüğümü yedirdiğimi hatırlamıyorum ama yedim diyorsan öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Sam said: piyasada popüler durmak yetiyorsa britney spears filan var, starcraft ile aynı yıl çıkmıştı sanırım. bilizort da o zamandan beri popüler zaten. 20 yıl önce bilizort diye bir şirket yoktu zaten. Wisp said: Sen onun yaşındayken sümüğünü falan yiyodum büyük ihtimal :P ben onun yaşındayken kimseye sümüğümü yedirdiğimi hatırlamıyorum ama yedim diyorsan öyledir. Yedirmeye çalısıyomuşun işte sümüğünü,ne kadar dinlenmiycek saçma salak sarkılarda olsa cocuk konser veriyo o yaşta,oda erğenlikden cıkcak sonuçta bi gün bir sürü imkan elinde.. Ben seni bana sümüğünü yedirmeye çalısan biri olarak hatırlıcam en azından ben hatırlıycam .. Sen Kaşındın kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 arkadaş siyasi topiklerde ak partiye bu kadar oy veren varsa bi bildikleri vardır diyosun ama, çelişkili oluyor yakıştıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 evet çünkü eğlence sektörüyle politika aynı şey. 8-) ayrıca şuraya da politikayı taşıyabilmen cidden (tu) (tu) Wisp said: Yedirmeye çalısıyomuşun işte sümüğünü,ne kadar dinlenmiycek saçma salak sarkılarda olsa cocuk konser veriyo o yaşta,oda erğenlikden cıkcak sonuçta bi gün bir sürü imkan elinde.. Ben seni bana sümüğünü yedirmeye çalısan biri olarak hatırlıcam en azından ben hatırlıycam .. Sen Kaşındın kusura bakma :) belki ben uyurken filan kendin gelip toplamışsındır, hatırlamıyorum hiç çünkü. konu eloğlunun şirketiyken laf bulamayıp bana ilkokul seviyesinde saldıran sendin, kim kaşındı otur tekrar düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 tamam sen haklısın o zaman,uzatmıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 welcome to the lawsuit: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/8796269652%20 fake hesaplara aktarılmış goldlar hep, legal alım-satım yapmışlarki tespit edilmeside çok çok zormuş artık bunların. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 kotikten zırnık alamaz kimse asdsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 geçen senede dava açıldı farklı ülkelerden bi sürü, hem bu ah problemleri olsun hem diğer güvenlik konularından, geri bastı blizz. anında sdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 our transaction fee—to Children’s Miracle Network Hospitals. bunu gördüm AH açıldı mesajında ,olaylardaki fee'ler yardıma gidecekmiş ,iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Anniversary dolayısıyla 1 hafta boyunca %25 ekstra XP, diğer herşeyle stacklıyor. Gömülün paragon kasıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Son 25 level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 daha 41im ben ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 son 11 level yani 3 milyar exper kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bu patchten sonra millet act1 act2 yapmaya baslamıs deli gibi yaratık cıkıyor diye farm rotası söyler misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Dworgian said: daha 41im ben ya :(Ben 3 aydır girmiyorum paragon 37 yim nasıldı bilmiyorum ama dun girdim 2-3 run yaptım galiba emin degilim belki fazladır grupla 1 lvl almısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Myshkin said: bu patchten sonra millet act1 act2 yapmaya baslamıs deli gibi yaratık cıkıyor diye farm rotası söyler misiniz act2 de sadece key warden'ın bulunduğu alanı temizliyorum bolca yaratık var. act1'de festering woods peşine field misery. mp7 kasıyorum, her run'ım aşağı yukarı 20-30 dk sürüyor. run sonunda 3.5-4 bar doluyor. not: 52 lvl'ım edit: tabi param olmadığı için loot ile çok vakit kaybediyorum. loot derdi olmayan 10 dk da bitirir run'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 aynen act 1 act1'de festering woods peşine field misery mp10 ama elitleri kesmek çok zaman aldıgı için kesmeden normal npc leri kesiyorum son 10 lvl girdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Act3, azmodan killden bir önceki quest. Keep depths level 3 >>> tower of the cursed >>> cydea >>> azmodan >>> act 4 iskatu >>> rakanoth 13-14 dakika, 4 boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 crit şans 6.5 ring gördüm bugün. gene eski itemler dandikleşti anlayacağınız. yakında mp20 de gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 tam 100 adet amulet bastım, idare eder gibi olan bile yok ya. nerden döndüm şu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 http://eu.battle.net/d3/en/profile/aegean-2706/hero/159971 monkun üstündeki amulet cıktı sanırım 5 incide daha iyisi varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 gelir deavm et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Çok rahat daha iyisi çıkar, keep rolling. Bir de abi o resistlerin hali ne, Ytar ağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 resleri nereden görüyosunuz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar