Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 http://onedio.com/haber/-butun-otistikler-ateisttir--103067 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 http://www.iha.com.tr/butun-otistikler-ateisttir-273467-haber bu arada ben bütün derneğin başkanı sandım bu beyinsizi meğersem sadece adana derneğinin başkanıymış. hiç yoktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 TAŞLAR YERİNE OTURUYOR... said: 'Fazıl Say otistik olabilir araştırılsın!' Ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, yazdığı twitter mesajı nedeniyle "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçlamasıyla 1.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın 2. duruşması görüldü. Şikayetçi Ali Emre Bukağılı, Fazıl Say için, "Görsel medyadan da öğrendiğimize göre sanığın otizm hastası olduğu şüpheleri vardır. Bu hususun araştırılmasını istiyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 xieon said: http://www.iha.com.tr/butun-otistikler-ateisttir-273467-haber bu arada ben bütün derneğin başkanı sandım bu beyinsizi meğersem sadece adana derneğinin başkanıymış. hiç yoktan iyidir yakında bütün derneklerin başına geçirirler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 di said: Abi punisher misali bi tip falan cikip temizlese keske sunlari tek tek. abi o mantikta turkiyenin %60 ini oldurmen gerekiyo yoksa biri gider yenisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ülkeyi ne hale getirdiler be. önüne gelen, ağzına geldiği gibi konuşuyor. adamlarda en ufak bir çekince, korku, v.s. yok. ''artık bütün buralar bizim,... problem?'' havasındalar. Bu konunun birkaç altındaki ''Kemalizm Kaybetmiştir'' konusundaki boklu bilmem ne haftası nedeniyle diyarbakır'da yaşananlar ve verilen demeçler de yenilir yutulur gibi değil. http://www.haber3.com/diyarbakirda-govde-gosterisi-haberi-1919364h.htm hala ''hani şeriat geleceğidi'' kafasında olanlar, tüm bu olanları nasıl yorumluyor, geçekten merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 seriattan neden bu kadar korkuyorsunuz? sizin imanininz tam olduktan sonra seriatin size bi zarari dokunmayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Din zaten kendiliğinden öğrenilmez ki her şekilde birinin size empoze etmesi yönlendirmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Demin yanlış görmediysem ntvmsnbc ve hurriyet.com.tr de vardı bu haber, yokoldu bir anda. Talimat geldi herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 haberturk de duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 koy firina gitsin ya fuhrer fuhrer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Biri bu adama bu cocuklara din imanın zaten lazım olmadıgını anlatsın. Umutsarikayahawking.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 o değilde olm hani doğustan tas toprak kus bocek insan hersey möslüm değilmiydi dsfs, not so sure, huh? I see :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Sulugu, yemligi cikarip kusuna oruç tutturan adami animsatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ya aslında bi açıdan haklı ama konuşmasını bilmediği için beyinsizler. Eğer çocuk hakikaten din kavramından tamamen bihaber ise bu da yanlış. Dinlerin varlığından da haberdar olması lazım, seçimini kendi yapması lazım da tabi bizde mümkün değil bu şekilde çalışması. Flassh said: said: Araştırmacılar ABD ve Kanada da, ateizmin, otizmin bir farklı versiyonu olduğunu söylüyor. HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA bu zaten başlı başına bir vaka. Ateistlere topluca gerizekalı diyerek kendini rahatlatmış, boku da abd'li kanadalı araştırmacılara atmış hakaret davasıyla uğraşmayayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 islam boyle birsey iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Öyle deme fizban, gerçek İslam bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 di said: Abi punisher misali bi tip falan cikip temizlese keske sunlari tek tek. ben temizliccem sıkı durun noyzura the iman slayer geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 etrafımda gördüğüm otistikler genelde müslüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Latife mi yapmış oldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 OO KAVGA ÇIKIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 vur vur vur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Bir hakaret kelimesi olarak "Otistik". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 iyi gene ya ben ilk sayfada bekliyodum eheheheh otistik kendisi filan denmesini. 3 sayfa iyi dayanmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar