dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Bölümün demirbaşlarından hatta bölümün güllerinden narsor(ahmet) i maalesef kaybettik. En cok burada tanindigi ve muhabbetimin de oldugu bir arkadasimiz oldugu icin konuyu mmo genele acmak istedim. Ailesinin ve kendisiyle birseyler paylasan herkesin başı sagolsun. Good game dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 başımız saolsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 nur icinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Başımız sağ olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 çok çok iyi ve efendi bir insandı. nurlar içinde yat ahmet abi. başımız sağ olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 şeker gibi bir adamdı hatta şekerin ete kemiğe bürünmüş haliydi ya öyle şekerdi. yakınlarına özellikle sabır diliyorum, yüzyüze tanışma fırsatını elde edememiş dahi olsam çok üzülüyorum şu duruma, boğazım düğümleniyor, yakınları nasıl hissediyordur kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Toprağı bol olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 allah rahmet eylesin.. cok uzucu sok oldum.. darkfall cikti ahmet nerde diyordum.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 hiç denk gelmedim mesajına ama başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 köfü be yine de yeni bir başlangıç gibi düşünmek lazım belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 pek hatırlayamıyorum kendisini maalesef ama Allah rahmet eylesin, yakınları ve sevenlerinin başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 başımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 basimiz sagolsun, yalniz olay nedir? trafik kazasi falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 diğer konudan gleoddyn said: Malesef benim de bugün haberim oldu, kendisi 1 şubatta vefat etmiş. Uzun süredir kanser tedavisi görüyordu zaten, hoş dediğine göre kanseri kontrol altına aldıklarından bahsetmişti ama her hafta hastaneye gidip ilaç alması gerekiyordu. En son kasım-aralık civarı kendisi ile konuşabilmiştim. O zaman da hastaneden mikrop kaptığını söylemişti, o yüzden uzun süre hastanede yattığını ve sonradan eve döndüğünü söyledi. Sonra pek haber alamadım. Eskisi kadar ne steam'de ne de başka yerlerde online olmuyordu, zaten telefonundan da ulaşmak zordu. İşte bugün tekrar şansımı deneyeyim derken, internetten fark ettim vefat ettiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 basimiz sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 tanımasam bile allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Çok efendi ve hoş sohbet bir insandı. Nur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 hatırlamıyorum postlarını falan ama yakınlarının başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Archeage bekliyordu konuyu acanda o.. :( Uzuldum, mekani cennet olsun.. Sabah sabah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Allah rahmet eylesin. Kendisi ile mortal online betasında tanışmıştık, hepte o ortamı özlemişimdir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 allah rahmet eylesin, başımız sağolsun. şurda trollenip, gülüp eğleniyoruz ama hayat bu kadar kısa işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 allah rahmet eğlesin, başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Nur içinde yatsın, yakınlarına sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Başımız sağolsun, Allah kendisine rahmet, sevdiklerine sabır eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Allah rahmet eglesin, sevenlerine sabirlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar