applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Şimdi arkadaşlar söyle bir sorunum var, internetimde ping yüksek olmamasına ragmen,gönderilen verilerde kayıp görünüyor bu da netin yavaşlamasına,videolarn yüklenmemesine falan gibi sorunlara yol acıyor, sebebi nedir çözümü nedir bir yardım edin ya :( bu resimde mesela üst üste kayiplar görünüyor. sürekli bu kontrolu yaptgmda bazen 2-3 bakışta 1 oluyor falan.. nedir olayi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 son günlerde bana da üniversitenin kablosuz bağlantısında oluyor buna benzer bişi ping'lemek aklıma gelmedi ama youtube'da video izleyemiyorum, internet sayfalarını bazen 3 kere yenilemem falan gerekiyor saç baş yolduruyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 c/p yapmaya yetemeyip fotoğraf upload etmiş adam ya inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 değil tabiki. Google DDOS önleyici sistemi onu yapan. Google'da dene, packet loss yaşarsın ama yandex, yahoo gibi sitelar üzerinde yaşamayacaksın. Sorun goglizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sorunun_ne_olduğunu_anlayamıyorsan_format_at.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sorun ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Aluriel said: c/p yapmaya yetemeyip fotoğraf upload etmiş adam ya inanılmaz bugun yarın format atıcam pc'ye curse sorun yaratiyordu silerken paint maint hersey gitti :D o yüzden gittim resim cektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 applev0dka said: Aluriel said: c/p yapmaya yetemeyip fotoğraf upload etmiş adam ya inanılmaz bugun yarın format atıcam pc'ye curse sorun yaratiyordu silerken paint maint hersey gitti :D o yüzden gittim resim cektim ne painti abi direk ordan kopyalayıp yapıştırabilirsin. bak o en üstte C:UsersOlgac> yazan yere sağ tıkla, işaretle seç en üstten, cursor yanıp sönmeye başlayacak. sonra kopyalamak istediğin kısmı seç, tekrar sağ tıkla hiç bişey olmamış gibi görünüyor ama aslında kopyaladın istediğin şeyi. gel yapıştır buraya mesaja direk yada bi text dosyası açıp ona yapıştır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 foto çekmiş işte niye bu kadar alındın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 görsel olarak olsun istedim, derdimi tam olarak anlatabilmek için.. elin kırıldıgnda doktor film cektirmek yerine karakalem calısmasi yapıyor mu ? konuya odaklanıcak olursak, yahoo denedim onda da yaptı, google ile ilgili degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 alinmadim da garip geldi yani foto upload etmesi ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bir de ping www.blabla.com -t yaparsan, sen iptal edene kadar pinglemeye devam eder. aklında bulunsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Kablosuz bağlantıysa eğer, bağlantı kaliten düşmüştür. Frekansını değiştirmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sorunsuzsaniz sorun sizsiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 itüde ping atmak yasaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Selam, Yapman gereken su; Oncelikle said: tracert 8.8.8.8 seklinde bir komut calistiriyorsun. Ilk iki -nadir durumlarda 3 adimda- kendi modemin'in gateway'ini, bulundugun bolgenin gateway'ini goruyorsun. Sonra konsol pencerelerini 3'e cikarip yan yana diziyorsun ve 3 ayri ping komutu veriyorsun, bir sure inceleyip, sorunun nerden kaynaklandigini gorup ona gore ya kendin hallediyosun ya da birilerine carliyosun. Ilk pencere; said: ping KENDI_GATEWAY_ADRESIN -t Genelde 192.168.x.x gibi biseyler olur bu. Ikinci pencere said: ping SERVIS SAGLAYICININ_YAKIN_AYAGI -t Genelde trace route ciktiginda senin modemin/router'in IP'sinden sonra gelen olur. Senin harici IP adresine benzer, buyuk ihtimalle sadece son hanesi ya da son iki hanesi degisiktir. Ucuncu pencere public bir yer, mesela google DNS said: ping 8.8.8.8 -t Bunlari bir sure takip edip kaybin ilk asamada nerede olduguna bak. Senin ile modemin arasindaysa kablodan ya da kayblosuz baglantidan ya da modeminin/router'inin yetmemesinden kaynaklaniyor olabilir. Seninle modem arasinda bisey yoksa, servis saglayicida varsa, bu sefer sorun senin otende bir yerde demektir. Orda da yoksa, gidip Google'i ping'lerken paket kaybi varsa, sorun arada bir yerde demektir. Bunun icin de MTR -windows icin olani winMTR- gibi programlar ile testini yapabilirsin. Calisma mantigi aynidir, cat diye gorunur sikinti olan var ama servis saglayici disinda bir yerse oyle hemen duzelecegini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Rep'im hala gelmemis bu post'um icin. Siddetle kiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 abim garip gelen şey foto upload etmen değil. telefonu egrana dayayıb fotoğraf çekip onu upload etmen. screenshot diye bir şey var iki tuşa basıyosun ekran görüntüsü alıyosun. öle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 applev0dka said: görsel olarak olsun istedim, derdimi tam olarak anlatabilmek için.. elin kırıldıgnda doktor film cektirmek yerine karakalem calısmasi yapıyor mu ? konuya odaklanıcak olursak, yahoo denedim onda da yaptı, google ile ilgili degil yani ilk defa laf sokmayacağım sana, bende çok üşeniyordum sonra imgura geçtim ahah, direk prtscr bas, www.imgur.com'a gir, upload de ctrl+v yap. bu kadar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar