ReSeSiF Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bolumlerini nereden dl edebilirim?eskiden kazaada wardı ama sssimdi kaybolmus,http linki verirseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 http linki bulman imkansız gibi bir şey torrent veya e-donkey öneririm ama en iyisi takastır...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 cowboy bebop moviesini dün izledim çok da güzel etkileyici bi yapıt olmamış bence.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yoqum147 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ole deme cowboy bebop un bi derinliği var bence. bi kenshin bi de bu her türlü iş görür. ölüsü bilem para eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Zaten tv serisi filminden çok daha mükemmel bence[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 çok daha mükemmel? more perfect? çok daha şahane dersin de, mükemmel zaten %100 tam iyi olana denir kargacı bey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 "what's in a name ? " said Shakespeare once "wouldn't the rose smell the same ??"[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Bonecrusher, 20 Kasım 2004 14:24 tarihinde demiş ki: çok daha mükemmel? more perfect? çok daha şahane dersin de, mükemmel zaten %100 tam iyi olana denir kargacı bey.. Yav sen hatalarımı mı arıyon :P Ama sencede daha iyi değil mi Bone ??[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 değil vicious efendi değil. o filmi izlemediğim için yorum yapmıcam.. ancak sen daha güzel diyorsan tabii güzeldir bilemiycem.. yalnız o 26 bölümün de tamamını izlemek farzdır, bunu bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 valla cowboy bebop bazı açılardan çok iyi ancak ana hikayesi hayli havada kalıyor bence, mesela kenshin denmiş de onun hikayesiyle kıyaslayınca amatörce kalıyor.. dl için sticky başlığa bakınız e-mule linkleri için..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kenshin bence daha iyi bebopdan :)[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
608 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 İki seriyi de sonuna ıkadar seyrettim, ikisi de gayet başarılıyken, cowboy bebop içindeki ince espirilerle bir adım öteye geçiyor. Gerçi ortadan itibaren serinin devamı giderek bozuluyor sadece tv de yayınlanmak için yapılmış gibi, arada kopukluklar var vs... So that kenshin kicks his arse...[signature][hline]bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Interstellar'dan sonra tekrar başlayayım dedim. Baştan başlayıp ikinci kez izlediğim de üçüncü seri oluyor ayrıca kendisi, diğerleri de yine aynı elemandan Samurai Champloo ve alakasız olarak Soul Eater'dı :D Kurgusu, müzikleri, karakterleri, arka planı falan kusursuz ya. Gelmiş geçmiş en iyilerden değil direkt en iyi üçe rahatlıkla sokarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 10 senelik thread'i güncellemiş ya. filmini de izle kötüydü gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 http://i58.tinypic.com/rw8o02.jpg http://i.imgur.com/jFxoceB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 bu seriyi fazla abartı buluyorum ben ya. tamam müzik ve karakterler güzel de senaryoda öyle bir mükemmellik göremiyorum. güzel bir seri olduğunu düşünüyorum ancak "en iyi 3 animeden biri" diyecek kadar ileri gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Arkadaşlar bildiğiniz güzel e-donkey server 'i var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Hala ed2k dosyalari paylasiliyormus, ben goremedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 emuleden indirdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 son 3 bolumu icin ilk 10'a sokarim sanirim. boyle mutsuz oldugum az sey var hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=gXcBzCyiFpA could it be that i got bored and lonely could it be that i'm just dumb and horny could it be that lady luck has smiled herself for me evrenin en iyi animesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 cowboy bebopu anlayan ve anlamayan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 tekrar indirip izliyeyim hazır hortlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 http://www.wallchan.com/images/sandbox/80158-youre-gonna-carry-that-weight.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?10,634921,page=6 yanlış konuyu güncellemişsin dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar