Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cowboy bebop

ReSeSiF

Öne çıkan mesajlar

said:
Bonecrusher, 20 Kasım 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
çok daha mükemmel?
more perfect?

çok daha şahane dersin de, mükemmel zaten %100 tam iyi olana denir kargacı bey..

Yav sen hatalarımı mı arıyon :P
Ama sencede daha iyi değil mi Bone ??[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

valla cowboy bebop bazı açılardan çok iyi ancak ana hikayesi hayli havada kalıyor bence, mesela kenshin denmiş de onun hikayesiyle kıyaslayınca amatörce kalıyor..

dl için sticky başlığa bakınız e-mule linkleri için..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

İki seriyi de sonuna ıkadar seyrettim, ikisi de gayet başarılıyken, cowboy bebop içindeki ince espirilerle bir adım öteye geçiyor. Gerçi ortadan itibaren serinin devamı giderek bozuluyor sadece tv de yayınlanmak için yapılmış gibi, arada kopukluklar var vs... So that kenshin kicks his arse...[signature][hline]bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 yıl sonra ...
Interstellar'dan sonra tekrar başlayayım dedim. Baştan başlayıp ikinci kez izlediğim de üçüncü seri oluyor ayrıca kendisi, diğerleri de yine aynı elemandan Samurai Champloo ve alakasız olarak Soul Eater'dı :D

Kurgusu, müzikleri, karakterleri, arka planı falan kusursuz ya. Gelmiş geçmiş en iyilerden değil direkt en iyi üçe rahatlıkla sokarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...