jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bence kaan usendiginden tekila ile oynadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Vay arkadaş millet istanbul da "Caka Cafe" de eğleniyor, bizse kös kös yaz okulu staj hala. Reklam denemesi yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Munchkin deluxe üm geldi sonunda bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 4 kere peş peşe oynayınca beynim yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bugun cafeye kısa sürelide olsa sonunda ziyaretimi gerçekleştirdim. şirin bir cafe olmuş. board oyunların oynanabilmesi de cok büyük bir avantaj. hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Hem uplanmış olsun hem de sorayım; "kızla gelinir hacı burya" kafesi mi?(yep, U. SARIKAYA'nın ifade şekliyle) birkaç güne gelirim. Pati nickimi de söylerim. İndirime gerek yok gözlerin var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kardeşim; paticikten bir kardeşimiz şu ortamda cafe açmak gibi zor bir işe girmiş. öncelikle adam olan ve istanbul'da yaşayan herkesin mutlaka düzenli olarak bellow kardeşimizin mekanını ziyaret etmesi gerekir. zaten bu Gezi Olayları'ndan sonra Taksim-Beyoğlu'ndaki cafe-bar-restaurantların hepsi kan ağlıyor. Adam dünya kadar kira veriyor. İstanbul'da yaşayan ortalama patidaşlar mutlaka ayda en az 1-2 kez Taksim'e geliyorlardır.Her geldiklerinde bir uğrayıp,merhaba desinler ve 1-2 bira içsinler kardeşim. Lafla direniş-dayanışma olmaz. Aksiyon...Haydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Sonunda tadilat bitti ve tekrar açıldık :) Cumartesi günü, yüksek sesli müzikten kaçıp, arkadaşlarıyla içeceklerini içip, tatlılarını yiyip, sohbet etmek ve oyun oynamak isteyenler için yapılan bir etkinlik. Ha tek başımayım, oyun oynamak istiyorum ama olur mu ki diyenler için tam uygun yer. Masalara oyunlar koyuyoruz ve tek gelseniz eksik gelseniz bile o masada olanlarla oynayabiliyorsunuz. Amacımız tek başınada oyun oynayıp eğlenmek isteyenleri bir araya toplamak. Sizleride bekliyorum Cumartesi günü :) Oyun listemiz : Monopoly Risk Scrabble Tabu Uno Munchkin Tavla Jackpot İsteyene :P : Kim, nerede, ne zaman. ve gece herkesle gizlice oynanacak olan Werewolf. Werewolf oyunu nedir : Kapıdan gece için gelenlere girşte kartlar verilecektir ve bu kartlar içinde köylüler, doktorlar, avcılar ve kurtadamlar olacaktır. Oyununuzu oynarken ayrıca içeride ki kurtadamı bulmanız gereklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 patiden gelenlere köylü kartlarını ver asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 risk oynamaya gelinir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bir ara görmüş olmak açısından gelecem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bu aksam ugrayabilirim arkadaslarımla pm me pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Flam said: Hem uplanmış olsun hem de sorayım; "kızla gelinir hacı burya" kafesi mi?(yep, U. SARIKAYA'nın ifade şekliyle) birkaç güne gelirim. Pati nickimi de söylerim. İndirime gerek yok gözlerin var ya ben gitmiştim, oluyo demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Siz siz olun nickinizi yazip boynunuza asin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Osuran_boğa said: patiden gelenlere köylü kartlarını ver asdf Hacı ne güldüm ya hauauhahaha, hayallayaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 valla bende alevli iki kızla gelicem yemesinler onları orda sdfsdfsd beilow un numarasını bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kız mı ne kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 risk için event mi yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 werewolf saat kaçta başlıyo abiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Patidekilere köylü vericem :D werewolf 7 gibi başlıyor. Gelen herkese kartlar verilcek 15 dk da bir tahminler yapıcalcak. Herkesin birbiriyle sohbet etmesi lazım gibi bir şey kurtadamı bulmak için :) . Kızlı erkekli oyun oynatıyorlar diye bişi demezler inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 spompas said: valla bende alevli iki kızla gelicem yemesinler onları orda sdfsdfsd beilow un numarasını bilen varmı Google da arat fb sayfasında var cep numarasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Ben yokumda arkadaslari yonlendirecegim, onumuzdeki ay geldigimde de munchkin oynamaya gelecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 yarın gelicem ben muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Çok guzel olmus mekan çok begendik sık sık gelirim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 geldim bıyıklının biri gevezelik yapıp durdu, yemekleri falanda çok kötü yani patiden olmasa tırt diyeceğim amasdasgdbashda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar