Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 update var demiyor yani direk oynadım. hala mal mal kafa golü yedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ha tamam xboxa gelmiş daha.ps3 e gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 patch var dediniz diye girdim oynadım eee koyayım patche hala aynı boktan boktan goller yiyorum ulan patchi yaptığını da hiç görmedim yoksa? falan derken patch gelmemiş daha dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 aynı duyguları yaşadım sdfs adam milito ile 2 tane 40 metreden gelişine gol atınca kapadım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Ulan Fifa 13'den daha iyi olan hiçbir özelliği yok , nasıl oyun yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 açılan ortalara adam seçme saçmalığı var. ya adam seçemiyosun kitleniyor ya da seçtiğin adam mala bağlayıp duruyor pozisyonunu kaybediyor. defans yaparken adam seçincede aynı şekil. gene defans yaparken L2 ile kontrollü koşayım derken mala bağlıyor adam sanki hitbox a çarpıp uzağa fırlıyor karşı takımdaki adama yaklaşınca. sevmedim fifa 14'ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Co op oynamak isteyen ya da v-pro takim kurmak isteyenvar mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 PES2014 ü daha çok begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ya bu annesine atladığımın peçini niye getirmediler hala ps3'e. ulan adam seçemiyorsun. rakip oyuncular defansın içinden geçiyor. adamlar yanından geçen toplara dokunmuyor. millet artık öyle bokunu çıkarmışki yanındaki adamlara bile l1 + üçgenle pas atıyorlar .artık nasıl alışmışlarsa spam yapmaya. demin 6-3-1 oynayan adamdan sonra peç gelene kadar oynamama kararı aldım. 2 şut 2 gol attı adam. bizde mal gibi paslaşıp falan total futbol kasıyoruz. adamlar ileri vuruyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 cunku EA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 şerefsizler kanser ettiler beni. ulan 6 senedir fifa oynuyorum 30 metreden aşırtma gol ne attım ne yedim ne de gördüm. 30 metreden aşırtma attı lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 böyle basit kullanışlı skill move neler kullanıyorsunuz? random yapıyorum arada bi şeyler de merak ettim sdfagd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 rulet yapıyorum ben genelde. bir de direk sağa sola basılı tutarak topu çekiyosun o faydalı oluyor. onun dışında pek beceremedim bu sene skill moves olayını, fifa 13 te dans ediyodum anasını satiim bu pace tuşu kalktı mı noldu bişiler oldu iyice zorlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 kanattan yuklenirken Heel to heel flick kullaniyorum ben 4* istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 5 macta 12 puan topladim 3. ligde son 4 WWWW momentum varsa simdi cikar Wanyama diye bi adam var silver 22k'ya satiliyo, oyunun en iyi orta sahasi workrateler high/high strength 90 Toplam ratingleri baya bi oyuncudan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 hala yok dimi peç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 patch yok, momentum 4 galibiyetten sonra calisti: iki mac yaptim ilkinde ilk 20 dk'da 4 gol yedim, 6-2 bitti. 3 tane pozisyonda kaleci bosa cikti, veya adamin attigi pasi forvete geri yolladi diger macta adam 2 pozisyona girdi, biri kornere cikti gol oldu, digerini huzurlarinizda paylasiyorum... http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PS3/opnyreyes/2014/video/175432247 allah belasini versin momentumun, son oynadigim adamla 100 mac yapsam 100'unu de kazanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 2. lig icin 18 puana ihtiyacim vardi: ilk 6 mac 15 puan topladim, baska mac kazanamadim, QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 patch'in bugun gelmesi lazım EA SPORTS FIFA @EASPORTSFIFA #FUT is currently down for maintenance. 2am-7am PT (9am-2pm GMT). Downtime: ~5hrs. Other modes briefly affected. http://bit.ly/1gZQLLj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bi Maradona ronaldo hagi vs yok mu legends ta ? Ekleniyomu daha sonradan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 geldi mi peç ? hiç açmiyim yoksa sinirlerim bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 arabada baba hala gelmedik mi diyen veletler gibisin red sdsfs ne zaman konuyu açsam aynı soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 gugıla yazıyorum yardımcı olmuyor sdf geçen gün çok sinirlendim o yüzden peçi merakla bekliyorum. şu aptal şeylere fix gelsin önüme gelen ilk adama reyc quit attırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Legendlerden 10 tanesinin statları: http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fut-legends-ratings?utm_campaign=fifa14-social-na-eas-tw-tw-legendsratings-42-31&utm_source=twitter&utm_medium=social&sourceid=fifa14-social-na-eas-tw-tw-legendsratings-42-31 Official next-gen trailer: +1000 yeni animasyon, 3 boyutlu seyirciler vs. http://www.youtube.com/watch?v=5HhL8eXSy7A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 red gel artik 8 tane atiyim sana ya, otobus diyon, patch diyon, gugil diyon da bi numamari goremedik mayk sdsdf bide konuyu acan arkadas, seninlede unvan macimiz var, ekle bakem; aytekbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar